Keresés

Aktív témák

• Davyd_89

csendes tag

Sziasztok.

A egy kis segítségért fordulok hozzátok, a problémám a következő: Az elmúlt héten vettem egy konfigot, még aznap összeraktam, de az istenért sem bírom feltelepíteni rá a windows-t. Minden rendesen össze van kötve, de amikor bekapcsolom alapból már úgy kezdi a gép, hogy a bekapcsolás után kb. 2-3 másodperc múlva kikapcsol az egész, és újraindul. Mikor újraindul minden rendben van addig amíg kéri a telepítő lemezt(Disk boot failure, insert system disk and press enter) <--- gondolom ez valami hasonlót jelenthet, sajnos az angolom nem az igazi:D….
    Miután berakom a lemezt, rányomok az enter-re, bepörgeti és pár másodperc múlva ugyanezt az üzenetet írja ki akárhányszor próbálkozok vele. Már gondoltam arra is hogy lehet hogy rossz a dvd-író, vagy az xp amit fel akarok tenni. Kipróbáltam 3 különböző dvd-írót, és kettő különböző xp-t de továbbra is ugyanez a probléma. A BIOS-t is átállítottam hogy a dvd-iróról boot-oljon be elsőként, de úgy sem volt jó. Mikor egyszer sikerült eljutnom valami isteni csoda segítségével addig, hogy elkezdje a telepítést azonnal bekövetkezett a kékhalál. Ezen kívül már volt egy memória csere is, de azzal sem változott a helyzet.

Pls segítsetek mert fogalmam sincs hogy mi lehet a baja, talán az alaplap?
    Válaszotokat előre is THX!

Aktív témák