- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Aktív témák
-
Davyd_89
csendes tag
Sziasztok.
A egy kis segítségért fordulok hozzátok, a problémám a következő: Az elmúlt héten vettem egy konfigot, még aznap összeraktam, de az istenért sem bírom feltelepíteni rá a windows-t. Minden rendesen össze van kötve, de amikor bekapcsolom alapból már úgy kezdi a gép, hogy a bekapcsolás után kb. 2-3 másodperc múlva kikapcsol az egész, és újraindul. Mikor újraindul minden rendben van addig amíg kéri a telepítő lemezt(Disk boot failure, insert system disk and press enter) <--- gondolom ez valami hasonlót jelenthet, sajnos az angolom nem az igazi….
Miután berakom a lemezt, rányomok az enter-re, bepörgeti és pár másodperc múlva ugyanezt az üzenetet írja ki akárhányszor próbálkozok vele. Már gondoltam arra is hogy lehet hogy rossz a dvd-író, vagy az xp amit fel akarok tenni. Kipróbáltam 3 különböző dvd-írót, és kettő különböző xp-t de továbbra is ugyanez a probléma. A BIOS-t is átállítottam hogy a dvd-iróról boot-oljon be elsőként, de úgy sem volt jó. Mikor egyszer sikerült eljutnom valami isteni csoda segítségével addig, hogy elkezdje a telepítést azonnal bekövetkezett a kékhalál. Ezen kívül már volt egy memória csere is, de azzal sem változott a helyzet.
Pls segítsetek mert fogalmam sincs hogy mi lehet a baja, talán az alaplap?
Válaszotokat előre is THX!
Aktív témák
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- One mobilszolgáltatások
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest