- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
(Svcd) Próbáld meg teljes képernyőre hagyítani az MP--, az használ.
Nem vagyok profi a Divx-ben, de próbáld meg a következőket:
A Profiles-nél válaszd ki a Home Theater-t, a felbontást, és a félképváltást,
A general parameters-nél a performance quality-nél a minőség/sebesség (feldolgozási) elfogadható arányát, és a deinterlace-t, ha csakk monitoron akarod nézni,
A bitraze controllnál állíts be 750kb/s - től 3,5 kb/s ig terjedő pár értéket,
és csinálj a különböző sebességekkel 1 perces DV AVI konverziókat.
A próbákból kiválaszthatod a neked megfelelő méretet és minőséget erdményező beállítást. Ezután bármilyen időtartamú film (hasonló profilú) mérete előre megbecsülhető. -
bitfarkas
őstag
Ha a premiere már telepítve van, és feltelepítesz egy kodeket (Divx), a premiere érzékelni fogja, és a saját menűjében megjeleníti.
A Divx.com-ról akár a sima free verziót, akár a Divx pro advare verziót letöltheted (.exe fájl) és installálod. Az advare verzió csak akkor okoz kellemetlenségeket, ha a géppel netezel is, mert megszór reklámmal. (Én a netre egy külön, régi gépet használok.)
A kodek elérhetősége a Premiere-ben:
File - export timerline - movie --
Settings - general > microsoft avi - next
Compressor > (és itt megtalálod a DivX kodeket) >DivX.ver - configure
Ezután a kodeket beállíthatod. -
bitfarkas
őstag
Kérlek, ha lesznek tényleges tömörítési idő eredményeid (720*576, 25 frame/s DV AVI - szabvány svcd-re, átlagos mozgásos jelenet, effektek és szűrők nélkül), írd már meg légy szíves.
Én is konfigcserén gondolkodom, nekem most a fenti munkához a real time idő kb ötszöröse kell, azaz egy percnyi video tömörítéshez 5 perc idő. -
bitfarkas
őstag
válasz
wassermann #24 üzenetére
Szvsz nem a vinyód nem bírja, hanem a proci a tömörítést. A DVI AVI-nál ~3,7 MB/sec adatsebesség van, ezt még egy 5200-as vincsivel is lehet győzni. Az MJPEG úgy tudom alacsonyabb bitráta.
-
bitfarkas
őstag
A capture-hoz nem kell nagy teljesítmény. Inkább sok ram, nem fragmentált winyó. Még egy 500-as cerka és 5200-as winyóval is frame vesztés nélkül oldható meg a dolog.
De a tömörítés, vagy konvertálás, az piszok gépigényes. Nekem 1GHz-es Athlonom van 133-as Sd ramokkal, és egy DV AVI - svcd, vagy sima mpeg2 konverzió a valós idő ötszöröse alatt fut le a gépen.
Éppen ezért gondolkodom gépcserében, és hajlok a P4-re, bár jelentősen drágább az AMD-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest