Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új dizájnt kap a Nova széria friss generációja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
Üdv!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témában feltenni:
Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Ezt a topikot pedig zárom.
-
lizzzzzzy
lelkes újonc
Kiesett a Samsung A54 telefonom a zsebemből. A kijelzőn még látszódtak halványan a dolgok, de használni nem tudtam, illetve az üveg megrepedt. Gondoltam, hogy kijelzőcsere lesz. Majd közölték, hogy "alaplap csatlakozója leszakadt, ezért javíthatatlan". Ez mondjuk nem értem, hogyan történhetett, illetve, hogy miért nem lehet megjavítani, mikor alaplapot is cserélnek, bár nem éri meg. Elvittem egy másik helyre, ott is ezt mondták, meg hogy senki nem foglalkozik ilyennel és vegyek új telefont. Kicsit kiakadtam ezen. Szívesen fogadnék tanácsot olyantól, aki kicsit jobban ért hozzá, hogy mit lehetne tenni. Vagy engedjem el ezt a telefont?
Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Napelem
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi