- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Üdv!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témában feltenni:
Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Ezt a topikot pedig zárom.
-
lizzzzzzy
lelkes újonc
Kiesett a Samsung A54 telefonom a zsebemből. A kijelzőn még látszódtak halványan a dolgok, de használni nem tudtam, illetve az üveg megrepedt. Gondoltam, hogy kijelzőcsere lesz. Majd közölték, hogy "alaplap csatlakozója leszakadt, ezért javíthatatlan". Ez mondjuk nem értem, hogyan történhetett, illetve, hogy miért nem lehet megjavítani, mikor alaplapot is cserélnek, bár nem éri meg. Elvittem egy másik helyre, ott is ezt mondták, meg hogy senki nem foglalkozik ilyennel és vegyek új telefont. Kicsit kiakadtam ezen. Szívesen fogadnék tanácsot olyantól, aki kicsit jobban ért hozzá, hogy mit lehetne tenni. Vagy engedjem el ezt a telefont?
Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin fenix 2
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest