- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android Autót minden mobilra!
Aktív témák
-
Üdv!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témában feltenni:
Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Ezt a topikot pedig zárom.
-
lizzzzzzy
lelkes újonc
Kiesett a Samsung A54 telefonom a zsebemből. A kijelzőn még látszódtak halványan a dolgok, de használni nem tudtam, illetve az üveg megrepedt. Gondoltam, hogy kijelzőcsere lesz. Majd közölték, hogy "alaplap csatlakozója leszakadt, ezért javíthatatlan". Ez mondjuk nem értem, hogyan történhetett, illetve, hogy miért nem lehet megjavítani, mikor alaplapot is cserélnek, bár nem éri meg. Elvittem egy másik helyre, ott is ezt mondták, meg hogy senki nem foglalkozik ilyennel és vegyek új telefont. Kicsit kiakadtam ezen. Szívesen fogadnék tanácsot olyantól, aki kicsit jobban ért hozzá, hogy mit lehetne tenni. Vagy engedjem el ezt a telefont?
Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Küszöbön az androidos PC-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Synology NAS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest