- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- iGO Primo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.j
tag
Van még valakinek tippje?
-
g.j
tag
válasz
Don Vittorio #16 üzenetére
Még nem döntöttem. Megköszönök minden segítséget. Ha kérhetlek, dobj meg egy mailel.
-
g.j
tag
Nekem semmi bajom nem volt az ABIT-tal. Ez a lap is már bőven túl van a garancián. Csak nem értem, hogy egy ABIT megengedhet magának ilyet. Szerintem a mai gyártási körülményeknél már vissza lehetne hívni egy hibás szériát. A költségeket, meg tovább lehet hárítani a beszállítóra. Lehet, Kínában ez nem lenni egyszerű dolog.
Egy céges irodai gépen is behalt egy ABIT VH6-T, de azt szerencsére azonnal kicserélték. Nagy mákunk volt vele.
Most akkor ne vegyek több ABIT lapot?
Köszönöm a tippeket. Akinek van még ötlete, kérem ossza meg velem.
Ígérem, körbejárom a témát és beszámolok a tapasztalatokról.
Láma kérdés: nem illik/szabad a fórumban forgalmazókról/cégekről beszélni? -
g.j
tag
Foglalkozik valaki alaplap javítással? ABIT KA7-100 alaplapon elfittyedtek a kondik. Majdnem mindet ki kellene cserélni. Azt hallottam ez egy hibás alkatrész beszállításból adódik, de nem erőltették ennek a publikálását. Találtam egy helyet, ahol foglalkoznának vele, de mostanában nem kaptak megfelelő kondenzátort, ők is Hollandiából rendelik.
Tud segíteni valaki?
Mi a véleményetek, egy ilyen neves gyártónak nincs garancián túli termékfelelőssége?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Internet problémák
- Micro Four Thirds
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged