- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Szasztok.Adott egy DFI NB73-BC alaplap.
Amit tudok:845-ös chipset.Ez elvileg már támogatja a hyper funkciót.Socket 478-as foglalat.Ennyi.Amit nem tudok:az összes többi.
Milyen és mekkora ram tehető bele max?Mekkora a legnagyobb fsb-jű proci;amit még kezel?És mennyire tunningbarát a lap?
Előre is köcce a segítséget. -
Totyi
őstag
válasz
Vadászmenyét #15 üzenetére
Nem kötözködni akarok,de is fel szoktál tenni mindenféle kérdést a ph.Már nem egyszer láttam.
-
sziszegő
senior tag
válasz
Vadászmenyét #15 üzenetére
Mondjuk ha segitenél a problémán akkor nem tenné fel
-
Fairplay
csendes tag
Tessék a link Bővebben: link
Ez alapján max. 3000+/333fsb barton procit visz.
no lám.. lassan gépelek..
[Szerkesztve] -
Fenyő
őstag
Hali!
Innen Bővebben: link töltheted le a legújabb kd7ec jelzésű biost a laphoz.
[Szerkesztve] -
Furky
őstag
Sziasztok! Nem találtam megfelelő topicot, ezért ide írok. Adott a konfigom a leírásban. Nos az a problémám, hogy a a vinyóm 4 részre van osztva, és a D partíciónál folyamatosan vezérlési hiba lép fel, és emiatt kilép mindig a játékokból. Formáztam már, rendszervisszaállítást, és a lomtárat is kikapcsoltam, Biost frissítettem már, nforce2 drivert is cserélgettem, felrakosgattam mindig új XP-t is, de semmi sem oldotta meg a problémát. Vincsi lehet gányos, vagy esetleg a satavezérlő, vagy valami más?? Eseménynaplóban a DISK-re panaszkodik mindig. Van, hogy 1 perc alatt 2-3szor is hibázik. Segítsetek please...
-
Fenyő
őstag
Hello!
Biosfrissítéssel a 3000+-os Barci a legnagyobb proci ami belemegy, illetve tehetsz bele 3200+-ost is csak annak nincs sok értelme, mert alacsonyabb órajelen fogja hajtani (200 x 11 helyett csak 333 x 11). Mivel a 200-as fsb-t csak húzással lehet elérni ezen a lapon és mivel nincs fix agp/pci rajta ez nem javallott. Asszem ennyi... -
gege71.hu
addikt
-
Achill3uS
nagyúr
Hali mindeki!
Szal már próbáltam google-lel is de mindig más eredményre jutottam a kereséssel, ugyhogy most megkérdem! A köv. alaplapról szeretnék tudni mindent:
ABIT KD7-E (Via chipset KT8235, KT333, bár én bioszt frissitettem igy elvileg KT400) szal mekkora proc megy bele... stb
elöre thx..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest