- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
zeg
őstag
Sajnos az abit kd7 alaplapok velejárója, hogy a system hőmérséklet ennyire magas. Eddig az összes kd7 tulaj, akivel beszéltem, arról informált, hogy a system hőm. kábé egyenlő volt a cpu hőmérséklettel, sőt gyakran néha magasabb, mely eltérés állítólag annak köszönhető, hogy egyrészt a prociból történik a hőmérséklet kiolvasása, másrészt van egy cpu hőmérő, és a kettőből számol fene tudja hogyan értéket, így lehet a cpu hőm. kisebb mint a sys hőmérséklet. Ami érdekes volt számomra, hogy a cpu hűtőből kiáramló forró levegőt a chipset hűtő szívta be. Talán nem éppen a legjobb helyen van az az alaplapi csip. De az is lehet, hogy abitéknál buheráltak valamit:)
Aktív témák
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken X62
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest