- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
-
pubwart
aktív tag
Ezt úgy saccra mondták a boltban, hogy simán felnyomja 2 méterre... Ez egyik halasnak ilyen van és neki 1,5 métert emel, és észre sem veszi maga a gépezet...
Magas a lakás olyan 3,5m. De egy kábelvezetőben akarom elvezetni a csövet, amiben a víz megy, mert mondom egy másik szobában lesz a szűrő. A gép miatt -
pubwart
aktív tag
-
nRu3
addikt
Makaptam meg ,pöpec jól nézki ,fénycsövet azt megkellet venem külön2x1200ft egyenlöre sima fehér csövek, nem volt más
de majd az egyiket lecserélem lilásra . Képett egyenlöre nem küldök mert most renbe raktam belülröl és a viz most ellég zavaros mint egy mocsári tó, de mint kitisztul a viz természetesen küldöm a képeket.
-
Tersius
tag
No igen, bizonyara ez jo volna, csakhat ugye a lemezes kaja itt figyel mindig, eloert pedig el kell menni a vilag vegere. De majd igyekszem raszokni, mert valoban bizonyara jo lenne nekik.
Viszont ez a szaritott dolog jo? Mert az meg lehet olyan, hogy lehet belole tobbet venni, aztan jo lesz. Olyat milyen gyakran adsz? Vagy annak nincs periodusa, egyszeruen csak felvaltva alemezessel? -
nRu3
addikt
Mitt be linkeltem ott nem tudnak müanyagbol. ők is a juwelt tanácsolták. felhivtam az egyik juwel forgalmazott, találtak is ilyen méretbe ,szerencsére pont ma küldik a rendelést a németeknek álitolag jövöhétre már meg is lesz ,világitásal 40e számla nélkül
ez van de sajna kell!
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
-
pubwart
aktív tag
én most tervezek (mérnök lévén) egy 5000 literes akváriumom. Persze nem írtam el. 400cm*150cm*80cm. A 80cm felett már erősen változnak a fizika törvénye. 5 köbméternél pedig ez már veszélyes játék...
Ott olyan nagyon az ökológiai egyensúly, hogy már szűrő sem kell neki, csak olyan nagy kevés. Pl egy 100l-hez való beső szűrő bőven elég neki... Nem lehet rossz
Csak kegyetlen kihívás egy ilyen cuccot megtervezni, a villanyozást, növények halak (mennyisége) kb 500neont szeretnék beleMeg ilyenek. Ott már a diszkoszok is jól fogják magukat érezni... Szóval ott az egész egy nagyon nagy nagy dolog.
Csak maga, hogy az akksi mekkora, milyen üvegből, ragasztás... Stabilitás, súly... A világítás szerkezete. Ne legyen nagy súlya. Szóval várom az ütleteket, már vannak tervek, de szívesen várok minden jó ötletet... -
Norbertpower
aktív tag
Hááát a szív nem épp a kedvenceim közé tartozik...
De remélem hogy izlik nekik.....
Épp most bíbelődöm az úszkálók és nem úszkálók othonának takarításával....
Két szűrő már tiszta + a víz 20%-a lecserélve előkezelt vizecskére....hátra van a pakolás + felmosás
Ui: Mostanában erősen gondolkodom hogy lekapom a hátteret és lefújom fekete festékkel az akvárium hátúúúúúúljááááát....
Csak ne hogy eltévedjen a 65db apróság....
Üdv: Norbertpower -
Apika
addikt
Megnéztem az árakat:
Osram Fluora fénycső, 45cm-es (15W) 1.500.-
Hozzávaló armatúra: 3.000.-
Ezek drágábbak mint a 60cm-es társaik. De máshol is ezt tapasztaltam.
Philips Aquarelle fénycsőből nincs nekik 60cm alatti. De ez nem jelenti azt, hogy nem létezik 45cm-es. Máshol is érdemes megnézni... -
pubwart
aktív tag
Bővebben: link
Van még sok ilyen, ha érdekel valakit -
pubwart
aktív tag
Visszatért a topicnyitó, bocsi, hogy nem volt időm. Szal, nagyon szép lett az akváriumom, képek nagyon nincsenek, mert nem csinál jókat a gépem, lehet velem van a baj, de majd próbálkozok, és akkor linkelek, gyönyörűek a diszkoszaim, már ittvannak egy hónapja, nagyon überek, a 30neonnal együtt, nagyon szépek, majd csinálok képeket, van valami taktika,, hogy ne legyen homályos a dolog?
Ezek a neoncsövek amúgy nagyon gázak, bocsi, sok helyen mondták. Én rendes Sera csövet használok, az elég jó, mondjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest