- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #10134 üzenetére
Neked legyen igazad, de tenyleg azt tapasztaltam, hogy miutan a TN statusza erre valt:
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryUgy masnapra mar - ha nem aznap - (altalaban!) kovetkezore szokott valtani (amennyiben nem kuldik vamolasra):
Küldemény információ:
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for delivery..., habar, most, hogy visszaneztem par utobbi kuldemenyemet, nem feltetlenul szabalyszeru. Olyan is volt, hogy harom nap mulva valtott ez utobbira.
Meglatjuk -
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #10132 üzenetére
Bizony, ezzel szamolni kell; az en BT-C3100 V2.1-esem 15-n ert az orszagba es azota nem mozdult a TN ... ez altalaban azt jelenti, hogy vamugyintezes lesz belole. Ez van, szamoltam vele, egyedul csak azt sajnalom, hogy emiatt vagy egy hetet meg raszamolhatok, mire megerkezik... ha nem tobbet
-
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #10112 üzenetére
Ezzel.
A posta abbol a szempontbol nem mindegy, mert nagyon nem egyformak es mostanaban mintha tobb panaszt olvastam volna a Holland postara (sokaig kering EU-n belul, kesobb erkezik meg... habar nem tudom, hogy ez mennyire szabalyszeru, ezert erdeklodtem, hogy manapsag mi a tapasztalat).Viszont meg mindig agyalok, mert az a 37$ is sajnos sarcos tema, azaz, ha rajon a 27% ado, azert nem egy olcso jatek... majdnem 13.000 Ft
(D4 meg csak fele lenne, de ugye az nem sut ki, nem regeneral... viszont nem is pulzalva tolt. Erre meg HKJ is panaszkodott... Ááááá, nem tudom
-
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #10110 üzenetére
A Gearbesthez van kuponom, 36.20-ert megvan +TN
, de nem tudom eldonteni, hogy NL vag SG posta legyen... melyik erhet elobb, ugyesebben ide?
-
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #10103 üzenetére
Koszi, regisztraltam es ezzel jar tobbek kozott egy 30$-n feluli vasarlaskor alkalmazhato -3$ -os kupon. Ezzel nincs is baj, de(!)
Az 1.99$-os TN-en felul, meg egy 10.79$-os Flat Rate Shipping koltseget fel akar szamitani
, amit sehogyan sem tudok elkerulni, akarhogy is matekozok... Mi bajuk van ezeknek? Ez tenyleg nem megy olcsobban abbol a webshopbol?
-
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #10098 üzenetére
Meg egy dolog:
En azt olvastam, hogy az overloadot a 2.1-es firmware(!) update nem orvosolta, mivel ez csak ugyebar szoftveres frissites es a hardver (az adapter) maradt a regi. Sot, azt irjak, hogy az overload problemara a 3400 a megoldas. Igy ertetted Te is?
A 2.1 ezt hozta:
The improvements of the 2.1 version provided by Henry Xu, the engineer of this dream charger:1. voltage update rate is 30s instead of 60s.
2. charging voltage is regulated to 4.7v instead of 5.0v, thus loading on power adapter when batteries are flat is less. 5.0v charging voltage has problem in regulating the correct current level due to this over loading current on power adapter, which lead to Panasonic brand Li-ion batteries showed wrong charging capacity value(+25%). With 4.7v charging voltage, the load on power adapter is greatly reduced and thus can make all types of batteries are charged properly.
3. 4.35v charging time can be very long because charging current is regulated in entering the CV stage at 4.12v, which is same as 4.2v type. Now 4.35v charging algorithm is changed to 4.27v.
4. Better safety feature: PCB temperature was used to in controling fan on/off only with 2.0v, now this function is enhenced so that temperature is monitored for entering thermal shutdown mode when excessive high temperautre is reached. It is especially helpful when fan is not running and which can lead to plastic melt down happening.
5. new fan cover make better protection for cooling fan.Habar, azt is irtak, hogy a 3400-as modellszam csak egy exkluziv verzio, ami rdana kapott a gyartotol(?) [link] es lenyegeben ugyanaz, mint a 2.1 (tehat 3A-es adapterrel, ami lehet, hogy izzana mint a Vezuv fenykoraban, ha beteszek 4db. 18650-est, ne adj isten 26650-es akksit).
(#10101) blattida koszi, mar keresem a legjobb arat. Eddig talan a dealsmachine lenne a 35$ -10% kuponnal, de most checkoutnal beszolt, hogy a "Special offer"-ekre nem ervenyes (es ez az ar Special offer
).
Ti hol vettetek, mennyiert? AFA-t epphogycsak megussza? (matematikailag tobb mint 22€, de olvasni olyat is, hogy a 22€-s hatarerteken felul 10€-ig nem feltetlenul piszkaljak. Egyelore nem talaltam 35-nel olcsobban.
-
-
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #10098 üzenetére
Viccelsz?
Persze, hogy megneztem!
Porszivo mindketto. Vagy inkabb az elso porszivo/turbina hang, a masik meg elektromos autoAkarhogyis, egyszeruen nem talaltam masik ilyen univerzalis toltot, ami tudja mindazt, amit ez a 3100-as (legfokepp a kisutes, frissites es belso ellenallasmeresre gondolok).
D4-rol mar lemondtam ... pedig az ejjel, ma reggel meg azt akartam megvenni...
(mar nem tudom melyik, kulfoldi forumon olvastam, hogy valaki elotet ellenallassal csokkentette a fordulatszamat es ezzel a zajt isilletve minosegibbre is lehet(ne) cserelni idovel, ha zavar).
Ez van. Ahogy latom, tenyleg nincs meg egy ilyen tudasu (ebben az arkategoriaban).
A zaj mellett, ami problemas lehet (ahogy olvastam), hogy az adapter alul van meretezve es nagyon melegszik. Ezt a hibat hivatott orvosolni a 3400-as, de ez meg alig van par helyen es joval dragabb. Illetve a pulzáló CC/CV toltes talan nem a legszerencsesebb.
"The conclusion must be that it is a good battery analyzer, but for normal charging I will still prefer a charger with non-pulsing CC/CV charging."Arra mar rajottem, hogy nem lehet mindent...
Szerk.: melyik Powerex-re gondoltal (gondolom van tobb fele model). Utanaolvasok, keresek... illetve, mintha a egyk forumtars eppen emlegette volna, hogy van egy kihasznalatlan darabja, amitol megvalna(?).
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #10095 üzenetére
... es nem kis zajjal tolt (sajnos)
Opus BT-C3100 v1.0 v2.1 fan noise comparison HDEz igaz lehet?
What are the differences between opus bt- c3100 and opus bt-c3400?
The C3100 had problems. One was overloading the power adapter when charging 4 cells. Those issues have all been resolved in the C3400.
-
axlfsi
veterán
válasz
GZoli7 #10094 üzenetére
Nagyon koszonom a tippet ... sikerult is rendesen elbizonytalanitanod!
Valoban nagyon jol nez ki es meg az Ali-s eladonal is olcsobb a linken, amit irtal (35$).Most (par oraig meg) a Banggood-on a D4 25$.
Tetszik. Szebb, de ugye ez relativ es nem a szepsegre kell menni. Amiben mindenkepp veri az Opus BT-C3100, hogy akar 2A-rel is tolt 26650-es akksikat (a D4 max 750mA; most nem hasznalok ilyeneket, de akar fogok majd a jovoben), D4-nel kapcsolgatni kell egy gombbal, hogy akksikkent megnezzem az informaciokat, mig az OPUS szimultan mutatja mind a negy akksinal az informaciokat, illetve tudja a discharge/refresh funkciokat.
OPUS-ban venti van, ami adott helyzetekben zavaro lehet (ejjel)
Viszont D4 25$ OPUS pedig 35$ ...
Nem tudom okos lenni
-
axlfsi
veterán
Ertem, koszonom, igy mar remlik is egy kicsit, hogy korabban olvastam mar errol ... Alapvetoen AAA AA es 18650-es akkukat toltenek vele. Ez utobbi Li-ion, de a 2 es 3A akksik Ni-Mh/Ni-Cd...
Akarhogy is nezem, ez a D4 lenne a nyero, ...azzal, hogy sajnos valoban nem tud kisutni :/Meg agyalok rajta... Egy masik topikbol linkeltek megbizhato Alis eladot, aki 26 dolcsiert szallitja a biztosan eredeti D4-et, ami azert nem rossz ar, valljuk be.
-
axlfsi
veterán
Minenesetre, koszonom a linkeket, at fogom tanulmanyozni es eldontom mi kell nekem
Koszi megegyszer!"Ez a link is benne van, de berakom újra. [link]" viszont itt tenyleg minden ott van, ami tudni kell roluk. A kisutesre meg majd rakeresek a keresoben
-
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #10085 üzenetére
Elnezest, hogy nem ertettem. Azt hittem, hogy egy konkret posztot szerettel volna linkelni (ahogy azt altalaban mindenki szokta - es ez tevesztett meg), de akkor mar ertem (azt hiszem); a 10020-10082 kozotti hosszaszolasokat erdemes atolvasnom, ezt szeretted volna a linkkel mondani.
Szerk.: ne haragudj, de az lehet, hogy elkerulte a figyelmed, hogy en 18650-es akkumulatorokat (is) szeretnek tolten es ugy latom, ez a keszulek, amit ajanlasz, nem tudja. Nem mindegy... Illetve par aprosagban meg alulmarad a D4-hez kepest, ... es akkor a LiitoKala toltokrol még nem is beszeltunk.
No es persze azt sem tudtam meg, hogy miert jo az nekem, hogy tud ez a 18650-es akksit tolteni nem kepes tolto kisutni, amit mint pozitivumkent megemlitettel, pedig tudod, hogy nem tudom mire jo es erdeklodtemNa mindegy
-
axlfsi
veterán
válasz
llaszlo #10083 üzenetére
Koszi, de nem biztos, hogy ertem a linket, amit kuldel... ../hsz_10020-10082.html?
Mire gondolsz pontosan?
Pl. a LiitoKala toltot meg csak meg sem emlitette senki ebben a topikban, illetve, gondoltam gyorsan, par mondatban le tudja irni egy hozzaerto, hogy mire is jo a kisutes es mikor alkalmazzuk, kell-e az egy "amator" felhasznalonak vagy sem. Ilyenek. De akkor majd rakeresek (ha teljes topikra akartal utalni a linkkeddel).
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legmegfelelobb topik, de egy masikbol ide kuldtek
Nitecore Digicharger D4-gyel szemezgetek, ma egy webshopban akiosan 25$-ert el lehet vinni - szerintem ez nem rossz ar. Alapvetoen 18650-es es AAA AA akksikat toltenek majd vele.
Ahogy neztem, eleg jonak szamit, tud mindent, csak kavet fozni nem, ... no meg kisutni(!) Ez utobbival kapcsolatban szeretnem kerdezni a hozzaertoket, hogy ez a funkcio vajon mennyire fontos, mikor hasznalatos es fontos-e egyaltalan, jo dolog az a kisuto funkcio? Illik hasznalni, kellhet bizonyos esetekben?
Amit meg (korabban neztem) az a LiitoKala Engineer Lii-300 ezt nagyjabol tudja, amit a D4, habar nem mindent, viszont tud kisutni.
Szerintetek melyik a nyero?
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest