- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teng
aktív tag
válasz
n@p@lm #12610 üzenetére
Hello
A töltési idő az áramerősségtől függ.
Akkumulátor töltése 200-300-500-700-1000mA
Lítium akku esetén ha az egyes és négyes foglalatot használjuk, akkor engedi az 1500 és 2000mA töltést.
A fenti értékek /óra alatt értendőek, elvileg /4 körül javasolják a töltési áramerősséget tehát 500-700 lehet az ideális ami ~4-5órát takar.
(Régebben /10 értéket javasoltak töltési áramerősségnek)
Slotonként külön tud tölteni.
-
kugyu21
senior tag
válasz
n@p@lm #12607 üzenetére
Szerintem igen, jobban járnál. Nem tudom a Varta mennyit fejlődött néhány év alatt, de anno megváltás volt, amikor a Varta és társai után megtaláltam az Eneloop (Ladda) vonalat. A töltő pedig egyértelműen többet tud (Litium-ot is tölt). Igaz nem olyan gyorsan, mint a Varta, de a gyorstöltés nem is tesz jót az akkumulátoroknak. Ezeket az új LSD aksikat már C/4-el, ha nagyon sietsz, alkalomszerűen C/2-el is töltheted, de akkor is min 2óra a töltési idő. Viszont amit megspórolsz, abból vehetsz még egy garnitúra akkumulátort és akkor már az idő sem szorít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest