- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
uzsz
senior tag
válasz
szalai56 #164 üzenetére
Megtaláltam, elővettem, leporoltam és a barátosném kidobta, mert hogy zsepkendőre volt rárakva és azt hitte szemét. Ez ma derült ki, tegnap ürítették a kukát. Én meg itt örülök magamnak mint állat.
Azt hittem felpofozom. Az agyam eldszáll, hogy legalább megkérdezne!!!!!!! Bazzzzz!
De ne csüggedj, még talán elő tudok keríteni 1-2 régebbi amigást hátha ott van. -
uzsz
senior tag
Tud valaki tuti amiga emulátort? No persze a nagy gammok is kellenének. ALCATRAS, wroom, chaos engine, alienbreed, alienbreed3d2, stb. Bakker fel sem tudom sorolni mennyi király gamma volt amigára. Fúú totál elkapott a nosztalgia. HA még meglenne az 1200-am és a blizzard turbókari! Wááááá. De szerettem azt a gépet.
-
uzsz
senior tag
A baj, hogy soxor nem a programozókon múlik a dolog, hanem a kiadón. Lehet hogy meg akarnák és tudnák csinálni a forráskódoptimalizálást a fiúk, de a kiadó nem hagy rá nekik időt, nem hajlandóak még egy hónapot várni a kiadással, a szoros verseny miatt. Arról nem is beszélve, hogy azért a COMMODORE uralkodása alatt jóval egyszerűbb volt a hardverpiac is, ezért nem volt kérdés, hogy mikor mire kell optimalizálni.
-
uzsz
senior tag
Valahol van egy amiga 500+os Kickstartom. Kell valakinek? Ár +1ezés szerint.
Most mennyiért lehet AMIGA1200-at szerezni? Mondjuk egy BLIZZARD 1230-as turbókártyával. (Ha jól emléxem a nevére) -
uzsz
senior tag
Én mint alapító tag, csak azt szeretném megkérdezni, hogy mikor énekeljük el a Himnuszt?! :))
Nekem az első COMMODORE-om egy C16 volt. Akkor még tudutam BASIC-ben programozgatni, már nem tudnék. A legnagyobb királyság volt. Aztán mikor láttam, hogy C64-re milyen überatomgiga játékok jönnek, akkor upgrade-oltam arra. Csodálatos órákkal ajándékozott meg cserébe. CALIFORNIA GAMES, TOWER OF EWIL, PUNISHER, STB. FEl se tudnám sorolni hány olyan kirra játék volt akkoriban, amik szórakoztatóbbak és ötletesebbek voltak, mint bármelyik új szilikoncsodán 500Fps-el pörgő mai csoda.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest