- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
kisfurko
senior tag
Félreértés ne essék, én sem akartam flame-elni, viccből volt a végén.
Azt tudom hogy több szín van, de arra lettem volna kíváncsi, ugyanolyan szabadon használhatóak-e a színek, vagy esetleg jobban.
A második link állat, én még nem láttam sok színt használó grafikát +4-en (lassan akkor beüzemelem a ''rámbízott'' +4-et, s szerzek pár cuccot hozzá).
Csak azért tettem fel a kérdést, mert lusta vagyok keresni+olvasni doksit a TED-hez :DD -
kisfurko
senior tag
Öööö...
Hülye kérdés:
A +4-en nincs szín memória?! Kell lennie, hiszen minden karakter lehet más-más színű, nem?
Mert 64-en a grafikus képernyőn karakterhelyenként 3 színt állíthattál, a negyedik a háttér, tehát csak a háttér színe állandó (persze ezt is lehet állítani raszter megszakítással). A 3. szín a szín memóriából jön, az első kettő a karakter mem-ből.
Nehogymá ebben is jobb legyen a 64...:DDD -
kisfurko
senior tag
válasz
rATdrAgOn #91 üzenetére
OFF
Ja, én azt hittem elfekvőben van neked. Építenék én is, ha rávenném magam egyszer komolyan...
A 64-ért meg 3-5000 sajna sok. 7000-ért Amiga 500-at vettem régebben, mindennel.
A 64 a SID miatt érdekel igazán (meg pótalkatrészek, hátha a sajátom egyszer beadja a kulcsot). Szóval egy sima 8580-as IC is megfelel.:) -
kisfurko
senior tag
válasz
rATdrAgOn #85 üzenetére
OFF
Szia!
Ha már így ajánlgatod a 64-eket, meg a Retro Replay kártyát, akkor megkérdezném, mennyit kóstál egy C64C és egy kártya hozzá?
Kéne pótalkatrész, meg annak idején nem volt nekem semmilyen cartridge-em. Kézzel (illetve gémkapoccsal) reset-eltem :)
Meg mindig be kellett tölteni utána a monitort...
De én türelmes voltam :DDD
Még egy kérdés: ugye van háza a cartridge-nek?
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest