Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Idiofil

aktív tag

A tisztánlátás végett:
    Ennek az ügynek vége lett. Nem ért kár, visszakaptam a pénzem.
    Nem vert át salgocomp, csak a helyzet így alakult.

• Idiofil

aktív tag

válasz salgocomp #16784 üzenetére

Nem is azzal van gond, csak mint vásárló, megkárosodtam és több mind 1 hónapja áll a dolog.Nincs se pénz, se termék. És igen, én mondtam vissza a terméket, mert ha előre tudom, hogy januárban kapom/kapnám/kaptam volna meg, akkor nem vásároltam volna. Az, hogy nem a Te hibád, az sajnálatos, de ezzel nem vagyok kisegítve.

• Idiofil

aktív tag

Szerintem elég türelmes voltam eddig, de nem várok tovább. 2 sikeres üzlet után 3adjára nem ment ilyen jól az üzletelés salgocomp kollégával, így kérnék egy feketepontot...
    Dec 19én(hétfő) rendeltem tőle egy kódot, utaltam a pénzt. Azt az infót kaptam, hogy azon a héten megérkezik. Péntekig nem jött. Kellemetlen volt, mert testvéremnek adtam volna ajándékba. Ünnepi nyitvatartás, összevisszaság blabla.27én azt az infót kaptam, hogy azon a héten mindenképp. Ment a halogatás, január 5én jött a válasz, hogy ahonnan ő veszi, náluk is elfogyott, jövőhét folyamán érkezik. Ekkor mondtam, hogy nem igazán számít, megvettem máshonnan, vártam 2.5 hetet az amúgy 1-2 napos dologra. Kértem egy visszafizetést. Azt az infót kaptam, hogy 10-e után, akkor jön a fizuja. Ok. 12én ráírtam, hogy kellene a pénz, válasz; még nem kapott fizut.19én még mindig nem kapott fizut.24én még mindig nem kapott fizut és még ma sem (27)
    Azért mert birkatürelmem van, birkának nem kellene nézni...

• Idiofil

aktív tag

Üdv!
    Fekete pont nem jár, de inkorrektség miatt megemlítem: bodva kollégát. Üzletet nem tudok linkelni, mert:
    Kerestem egy vga-t, írtam egy hírdetéshez. A hírdetésben lekéstem róla, de a fent említett személytől kaptam egy üzenetet, hogy neki is van egy olyan és ha érdekel, eladná nekem. Mondtam okés, de CSAK akkor, ha fix a dolog, mert az én VGA-mat meg eladom. Megbeszéltük a részleteket, kérdezte, hogy jó-e ha holnap adja fel, mondtam ok. Másnap én elpostáztam a VGA-mat, írtam a srácnak, hogy mi a helyzet. Este írt, hogy gond van a kártyával (leáll a hűtése), mi legyen? Megbeszéltük, hogy küldje és majd én garanciáztatom (iPon garanciafutár). És ezen a napon reagált utoljára (5-én), úgy váltunk el, hogy küldi....Persze az azóta küldött levélhadra semmi reakció, de naponta többször belépett. És most itt ülök VGA nélkül....Legalább annyit írt volna, hogy "Meredj meg, nem eladó!"
    Természetesen privát üzenetekkel bármikor alá tudom támasztani.

Üdv
    idiofil

Aktív témák