Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Idiofil

aktív tag

Szerintem elég türelmes voltam eddig, de nem várok tovább. 2 sikeres üzlet után 3adjára nem ment ilyen jól az üzletelés salgocomp kollégával, így kérnék egy feketepontot...
    Dec 19én(hétfő) rendeltem tőle egy kódot, utaltam a pénzt. Azt az infót kaptam, hogy azon a héten megérkezik. Péntekig nem jött. Kellemetlen volt, mert testvéremnek adtam volna ajándékba. Ünnepi nyitvatartás, összevisszaság blabla.27én azt az infót kaptam, hogy azon a héten mindenképp. Ment a halogatás, január 5én jött a válasz, hogy ahonnan ő veszi, náluk is elfogyott, jövőhét folyamán érkezik. Ekkor mondtam, hogy nem igazán számít, megvettem máshonnan, vártam 2.5 hetet az amúgy 1-2 napos dologra. Kértem egy visszafizetést. Azt az infót kaptam, hogy 10-e után, akkor jön a fizuja. Ok. 12én ráírtam, hogy kellene a pénz, válasz; még nem kapott fizut.19én még mindig nem kapott fizut.24én még mindig nem kapott fizut és még ma sem (27)
    Azért mert birkatürelmem van, birkának nem kellene nézni...

Aktív témák