- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
KingDesign
csendes tag
válasz
norbee2244 #17220 üzenetére
Egy hónapja adtam el egy MSI laptopot. Az eladás úgy történt, hogy a vevő legalább fél órán keresztül megvizsgálta a gépet. Sentinel, Everest stb. Mindent megnézett. És nagyon jól tette, én is egyet értettem vele. Így kell! Legalább utólag nem lesz reklamáció. Ha valaki egy laptopnál azt állítja, hogy siet és nem ér rá, ott már valami probléma van. Muszáj mindent alaposan megvizsgálni. Ha az eladó siet és nem ér rá arra, hogy a vevő átvizsgálja a gépet, akkor, azt kell mondani, hogy nem veszem meg!
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
norbee2244 #7973 üzenetére
Igen, miután eljött a megbeszélt időpont és már a helyszínen voltam egy jó ideje, én felhívtalak, hogy kb. mikor érsz ide, erre te mondtad, hogy közbejött más és nem tudsz jönni.Semmi baj, előfordul az ilyen...
-
norb55
őstag
válasz
norbee2244 #7973 üzenetére
hát nem tudom.
nekem kb 30 üzletem volt eddig,mindig összejött a találkozó.nemértem hogy jöhet közbe valami 1-2 óra alatt.
én előre tervezek 2 napra.
és ha én nem tudok benne lenni az üzletbe akkór még aznap telefonálok hogy nemfog összejönni a dolog.bocsocs hogy megbántottalak de szerintem jogos a 2 pont.
képzel magad az őhelyébe és te vársz 1.5 órát és 40Km-t kocsikázól.ja és ha problémás napod volt akkór megmondod neki hogy figyeld most ne gyere mert elég zűrös napom van.(kb ennyit kelett volna)
Nemtudom nekem lehet akármilyen zűrös napom annyi fáradságot mindig teszek hogy felhívom előtte ,hogy most nemjó.
nah mind1 részemről ennyi.
lehetnél tapintattal másokra nézve is nem csak magaddal.üdv:Norbi
Aktív témák
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest