- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Aktív témák
-
Gabesz01
csendes tag
-
válasz
Gabesz01 #12896 üzenetére
"És TE KÉRTÉL HOGY SZÓLJAK HA ESETLEG LENNE MÉG X200 ELADÓ!"
Ez így van, ezt elismerem. A célom a notebookvásárlás volt, nem mások cseszegetése, pláne nem, hogy bárkit is megkárosítsak.
Csak amikor egy ilyen jelszó be van állítva, akkor megijed az ember, hogy vajon miért...
De még ezt sem én vetettem fel, mások írták, hogy miért lehet ilyen jelszó beállítva egyáltalán.És semmi mást nem állítottam rólad, csak azt, hogy amikor jeleztem a problémát, elutasító voltál, nem is akartál vele foglalkozni, le akartál rázni. Hogy számodra csak addig vevő a vevő, amíg ki nem fizette az árut, utána már le van szarva.
Ha foglalkoztál volna érdemben a dologgal, meg tudtuk volna magán úton beszélni a dolgot, nem írtam volna ide semmit, és mindenki nyugodt lenne.
Nem mondtam, hogy csaló lennél, azt sem, hogy lopott az árú, azt sem, hogy nem új. Egyetlen egy kifogásom van: a hozzáállásod.
-
Chaser
legenda
válasz
Gabesz01 #12162 üzenetére
A család felépülésének örülök. Az, hogy mennyire becsületes vagy megmutatja az is, hogy erről a reagálásról nem küldtél privát üzenetet. Másrészről, mivel hozzájárultál közzé fogom tenni az üggyel kapcsolatos privátokat, telefonbeszélgetést nem mentettem, de talán aki 2-ig el tud számolni majd kisakkozza melyikünk állít valótlant, talán a modik azt is meg tudják nézni mikor érvénytelenítetted az aprót, legalább az órát. A pár "kisípolt" részhez gratulálok, tudod személyesen is szívesen meghallgatnám, csak félő, hogy meggondolod magad mikor fél úton vagyok...jah féreg, nálam a gerinctelen embert jelenti, remélem így már tiszta.
Modik: Mivel a hsz-ét nem töröltétek, ezért itt reagáltam. Amennyiben másik topikban a helye ok, ha nem akkor itt idézném a "beszélgetésünket".
Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest