Keresés

Aktív témák

• Benoe77

őstag

válasz Benoe77 #12901 üzenetére

Ok, megbeszéltük a dolgokat, korrekt volt Gabesz01.

Az is igaz, hogy ijedtségemben először a jelszót kértem sms-ben, majd mikor azt írta, hogy a gép vadi új, nem tud ilyenről, megírtam, hogy akkor másnap visszaviszem.

Ezután telefonon mondtam, hogy legalább nézze meg, miről beszélek, és a többit már leírtam...

Megállapodtunk, hogy mivel nem eldönthető és bizonyítható egyértelműen, hogy hol is történt a jelszó beállítása, a kikódolás költségét elfelezzük.

Ez a megoldás számomra megfelelő, a fekete pont kérést visszavonom.

• Gabesz01

csendes tag

válasz Benoe77 #12897 üzenetére

Na akkor most ÉS TÉNYLEG UTOLJÁRA!!!
    Te nem segítséget kértél és megoldást,HANEM KIJELENTETTED SMS-ben ITT VAN A TELEFONOMBAN hogy visszaviszed a gépet!Amibe nem énáltalam került jelszó!
    SMS-után felhívtalak tehát FELHÍVTALAK!!!telefonon mire ott sem segítséget kértél hanem kijelentetted hogy visszahozod a gépet!!!
    Komolyan VÁDASKODSZ itt mindenki láttára,és olyan embereket próbálsz lejáratni akikről fogalmad sincs!
    Ha gondolod nagyon szívesen FELHÍVLAK MOST és beszéljük meg a dolgot!
    Mielőtt kiforgatnád ismételten a szavaimat NEM AZÉRT HÍVNÁLAK FEL MERT neked lenne igazad,HANEM AZÉRT MERT SZERETEM A TISZTA DOLGOKAT és nem szeretek senkivel haragba lenni!!!
    HÍVHATLAK????????

• Gabesz01

csendes tag

válasz Benoe77 #12864 üzenetére

Benoe77 fórumtárs,már láttam mással is voltak problémái nekem eddigi eladásaim során (VOLT EGY PÁR) MÉG SOHA!!!Elvitt tőlem EGY VADONAT ÚJ ÉRINTETLEN NEM CSAK SZEMRE DE MÉG SZAGRA IS ÚJ!!!X200 Subnotebookot ELADTAM MÁR JÓPÁRAT BELŐLE itt a PH-n minden probléma nélkül!!!A GÉP VADONAT ÚJ VOLT!!!Legalább fél órát tesztelte nézegette már itt a gépet,természetesen minek után VADONAT ÚJ VOLT DE EZT Ő IS MEGERŐSITETTE elvitte a KIEGÉSZÍTŐKKEL EGYÜTT!!!Kérdezem én egy VADONAT ÚJ 3év GARNCIÁLIS gépen minek állítanék én vagy bárki akármilyen kódokat be?De nem nyitok vitát itt ilyen emberekkel!Szomorú hogy becsületesen próbálom csinálni a dolgaimat mindig,AKIK ISMERNEK SOKAN tudják!És akkor jön egy ember elvisz egy VADI ÚJ GÉPET otthon ki tudja mit nyomkod állítgat be rajta és utána én vagyok a rossz!!!!!!!!!Semmi gond ahogy érzitek,viszont ezért a becsületsértésért amivel engem vádol Benoe77 én kérnék neki egy FEKETE PONTOT!!!Köszönöm elnézést a zavarásért!
    Én ezzel befejeztem ezt a témát,nem foglalkozom vele többet!
    Akkor ide is beírtam ha ez megnyugtat!!!!!
    EZ MÁR JELENT VALAMIT REMÉLEM!!!!!
    Szia
    És TE KÉRTÉL HOGY SZÓLJAK HA ESETLEG LENNE MÉG X200 ELADÓ!
    Nem magamtól kerestelek meg ezzel!

• Gabesz01

csendes tag

Benoe77 fórumtárs,már láttam mással is voltak problémái nekem eddigi eladásaim során (VOLT EGY PÁR) MÉG SOHA!!!Elvitt tőlem EGY VADONAT ÚJ ÉRINTETLEN NEM CSAK SZEMRE DE MÉG SZAGRA IS ÚJ!!!X200 Subnotebookot ELADTAM MÁR JÓPÁRAT BELŐLE itt a PH-n minden probléma nélkül!!!A GÉP VADONAT ÚJ VOLT!!!Legalább fél órát tesztelte nézegette már itt a gépet,természetesen minek után VADONAT ÚJ VOLT DE EZT Ő IS MEGERŐSITETTE elvitte a KIEGÉSZÍTŐKKEL EGYÜTT!!!Kérdezem én egy VADONAT ÚJ 3év GARNCIÁLIS gépen minek állítanék én vagy bárki akármilyen kódokat be?De nem nyitok vitát itt ilyen emberekkel!Szomorú hogy becsületesen próbálom csinálni a dolgaimat mindig,AKIK ISMERNEK SOKAN tudják!És akkor jön egy ember elvisz egy VADI ÚJ GÉPET otthon ki tudja mit nyomkod állítgat be rajta és utána én vagyok a rossz!!!!!!!!!Semmi gond ahogy érzitek,viszont ezért a becsületsértésért amivel engem vádol Benoe77 én kérnék neki egy FEKETE PONTOT!!!Köszönöm elnézést a zavarásért!
    Én ezzel befejeztem ezt a témát,nem foglalkozom vele többet!

• Benoe77

őstag

Szerencsére mcroberto segítségével sikerült megoldanom a problémát. így már végre egy teljes értékű notebook tulajdonosa vagyok.

Anyagi kár: 230km útiköltség és a kikódolás díja.

• Flashcash

Közösségépítő

F12 a bootsorrend, talán ha befrissíted a biost akkor eltűnik a jelszó is.

• Benoe77

őstag

válasz Benoe77 #12849 üzenetére

Itt a folytatás:

"X+15-öt ideadtal volna nekem kezbe?:D na ne nevettess, masreszt nem vagyunk olyan jo haverok hogy igy beszljunk egymassal. Harmadreszt pedig pont nem erdekel hogy mit gondolsz. nekem az szamit hogy azonnal elvigyek es minel tobbet fizessenek.

Nem alkudozni kell hanem rogoton elvinni.Igy is elegem van a sok toketlen prohardveres kretenbol akik minden bort le akarnak huzni mindenrol. Irj be nekem egy fekete pontot a megbizhatosagi listara es nyald ki a seggem."

Ehhez csak annyit, hogy az X összeget, amiben megállapodtunk ő írta, abból nem is alkudtam, és ő hirdette elsősorban beszámítással a notit.

A többi no comment, szerintem ha már ennyire kéri, meg lehetne adni neki a fekete pontot.

Aktív témák

Hirdetés