- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
audiofil
tag
én nem írtam, hogy direkt rossz tápot adott... de úgy látszik még a végén én kapok fekete pontot, hogy szóvá tettem a dolgot.. én nem ismertem ezt az "elpusztíthatatlan" 450w-os tápot amire mellesleg csak 400w van írva, és azt sem tudom, hogy mad mellow tudott e arról hogy nem éppen egy ilyen vga alá való ez a táp... viszont a táp az első perctől kezdve ciripelt, ami szerintem nem éppen jó jel, és ha mad mellow -nak lett volna felesleges 15perce akkor ez kiderülhetett volna, ugyanis a gépet nem kapcsoltuk be... de ez az én hibám, mert azt hittem megbízhatok benne.
-
VinoRosso
veterán
köszönöm
nekem is nagyon tetszik, örülök hogy elfogadták végre kész lett és
tivi83us: annyit talán lehetne tenni, hogy az apróknál kötelezővé kéne tenni valamilyen fix pontozási rendszert(tom van ilyen de szerintem az emberek fele nem tudja mert nincs az orra előtt illetve nem kötelező pontozni), meg hogy ha valaki felad valamilyen aprót, akkor név cím teloszám szintén kötelező legyen illetve egy alapból linkelt feketelista kéne hogy figyelmeztessen a veszélykre. De ez csak egy ötlet részemről lehet hogy a fejlesszük a ph-t topicba kéne menni vele
-
Jhonny06
veterán
Meg egyébként is, ez kb. olyan, mintha "nem volt időm válaszolni, mert esküvő volt". Nem hiszem el ilyen esetekben, hogy nincs 1 rohadt perce az embernek. Jó, mondjuk a posta más, mert oda azért nem mehetsz bármikor, de ha otthonról is meg tudod csinálni... Ez olyan gyenge...
-
udi
őstag
Én az olyan embert is tuti bannolnám aki p@rasztul viselkedik vagy ir.
Ha van irásos bizonyiték hogy a hangneme tullép egy határt akkor szevasz.Tudom tulreagálom de mostanság engem is betalált egy két ilyen ember.Nincs harag a lelkemben de ezt nem türném a PH-n.Ezek nem idevalóak,és sajnos egy két magas rangu kolega is ilyen (akár ph-addikt)
ez az elszomoritó -
Jhonny06
veterán
És is visszamondtam már 1-2 üzletet itt a PH!-n, de ha még nem beszéltünk meg pontos találkát se, meg nem előtte fél órával mondom le, akkor nem értem, hogy mi a gond? Egy olyan eset volt, hogy elkezdtek kurvaanyázni, biztos értelmes emberke lehetett az is. Miért ne gondolhatnám meg magam, ha még nincs semmi lezsírozva? Egyébként 5000-ért mit veszel ma már egy gépbe?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest