- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Nowi
tag
válasz
audiofil #12548 üzenetére
szerintem kamionos183 neven fut most ez a nyomoronc:
engem is evvel a SE K810i telo cserevel faraszt.. hogy adjuk fel egyszerre..
mondta kuld feladovevenyt.. de ahogy latom nem tori ossze magat.mondjuk tolem aztan varhatja a cuccot..
FEKETE neki szerintem mar igy latatlanba is...
de persze barcsak ne lenne igazam...
-
audiofil
tag
válasz
audiofil #12546 üzenetére
a [12546] hozzászóláshoz fűzném hozzá:
neo756 volt fórumozó mégis elküldte a hangkártyát, viszont azért nem érkezett meg a múlt héten, mert nem hétfőn a megbeszélt időpontban adta fel, mint én, hanem 4 nappal később csütörtökön, legalábbis a borítékon ez a dátum volt...
-
Psychonaut
veterán
válasz
audiofil #11512 üzenetére
Szvsz teljesen korrekt volt, nem is értem a problémádat. Szerintem nem lenne jogod reklamálni.
Mindenesetre ha továbbra is nézeteltéréseitek vannak, irány az Üzleti vita topic.
-
mad_mellow
csendes tag
válasz
audiofil #11510 üzenetére
nem az én dolgom eldönteni hogy elbírja--e a táp azt a kártyát ami neked kellett. nem kérted, hogy cseréljek tápot is, hanem csak az új kártyára tartottál igényt. A kártyát megkaptad, külön a konfigtól, dobozban. a konfig a kártya használata előtt atomstabil, megbízható volt, sosem volt semmi bajom vele. te beleraktad a kártyát amit kértél tőlem (neked kellett) és a táp valoszinüleg nem bírta.
ez hadd ne legyen az én bajom
-
mad_mellow
csendes tag
válasz
audiofil #11499 üzenetére
Sziasztok.
tudni kell, hogy amikor cserére ajánlottam a konfigomat, akkor a kártya nem felelt meg audiofil kollégának, és megnevezett egy VGA-t amivel esetleg elcserélné, ezt a VGA-t be is szereztem neki azonnal, 0 percesen, garival stb, bontatlanul. Mindezt az ügy érdekében le is vittem hozzá budapestről Törökszentmiklósra, és mivel eőtte sajnos sokat kellett lótnom-futnom, nem sikerült 2 napig aludnom, ezért a sok utazás lezárása érdekében si8ettem vissza pestre a csere után. Ezt is megkaptam " azért siettem mert tudtam hogy rossz".
nos ez nem igaz, több fórumozó is tanúja, hogy előtte a táp nálam tökéletesen működött a konfigban, és semmi gyengeséget nem mutatott. Igaz akkor egy passzív 8600 GT volt a gépben, nem pedíg az üzletfelem hőn áhított gtx260-a....
Előre közöltem, hogy mely termékekre van még garancia... a táp nem volt benne.
kedves audiofil: úgy érzem, hogy egy ilyen kiszolgálás után, nem az én felelősségem ha 24 óra alatt elfüstölöd a tápot...
a táp értéke nem volt 10k... 10k-ért ennél sokkal brutálisabbakat lehet kapni, tehát kérlek, ne dobálózz az ezresekkel...
Aktív témák
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest