Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson1190
tag
Köszi a tippet, pont nézegettem valamit Home Assistant dashboardnak a falra az őskövület Ipad Air helyett. Meglátjuk beválik-e.
-
janeszgol
félisten
válasz
vadászcsiga #12 üzenetére
Nem, mert megszoktuk. Ezt eljátszotta az LG is anno, a Samsung is, a Huawei is stb.
-
vadászcsiga
félisten
Demo fotókon a káva penge vékony, valóságban meg ujjnyi vastag. Érdekes hogy ezt a termék alatt senki nem kifogásolja.
-
Pocok256
veterán
Nekem ezekkel a fő bajom nem is a sebesség hanem, hogy 0 frissítés érkezik rájuk nost Android 13 al kijött és ennyi 0 security 0 android update, sajnos a mai világba ez így akkor is nagyon kevés... Legalább security jöhetne rá...
-
válasz
vilmos.nagy #6 üzenetére
Szerintem jobban jársz egy minőségibb használt darabbal, aminek csak az akkuja adta meg magát. Felteszem, erre a célra úgyis állandóan tápra lenne dugva.
-
janeszgol
félisten
A tabletek elég drágák, plusz használtan is alig van ennyiért értelmes ajánlat (néha akad, de csak néha). Ezek miatt jó ez a 30 ezres ár érte.
-
-
vilmos.nagy
tag
Hm, hm, én néha elgpndolkozom, hogy a falra valami tabletet venni, amire ki lehet rakni a közeli FUTÁR megállókat, a hőmérsékletet a lakásban, stb, valami okosotthon-kijelzőnek.
Érdemes valszeg belevágni egy ilyennel, vagy ez hulladék ahhoz?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Folyamatosan traktál minden webshop azzal, hogy ezt is írjuk meg, meg amazt is írjuk meg. 90%-át visszadobom röhögve. Relatív sok időt cseszerintek el azzal, hogy végigcsekkolom az összes ajánlatukat, ennél a konkrét tabletnél a net minden review-ját végiglestem plusz a vásárlói visszajelzéseket is. Böngetni, filmet nézni, könyvet olvasni és social médiára az összes forrás szerint oké. Ezért mertem egyáltalán megírni. Meg azért, mert pont volt az ismeretségi körömbők kérdés, hogy nagyon olcsón egyáltalán lehet-e venni olyan tabletet, ami nem kínszenvedés. Talán lehet.
-
róland
veterán
A kérdés: filmnézésen és könyvolvasáson túl mire elég ma ez a hardver?
Lehet vele értelmesen használni egy böngészőt tucat megnyitott oldallal? -
scdlsc
senior tag
Még egy nyüves háttérkép stílust sem tudnak kitalálni és azt is az Apple-től kell nyúlni? Hát mekkora senkiháziak már ezek is!
-
Egyrészt mit jelent a "gyenge van", másrészt most akkor 6 GB emeli ki a mezőnyből, vagy a reklámképen látható 6+6=12 GB?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alapfeladatokra elég, főleg a bőséges RAM miatt, ráadásul igen kedvező áron kapható.
- Fűnyíró topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest