- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
Jegyzetelés, képszerkesztés meg kiszedni szöveget képből (mobilon linkek sokszor nem működnek youtube leírásból). Egyszerűen jól esik hogy van és nem kell magammal hurcolászni (ez volt note 20). Most is van tollam csak ugye nem benne, így néha elfelejtem magammal vinni ami pont megöli a lényegét. A tollas tok meg elég tré volt nekem szóval az nem játszik.
-
Lajmund
őstag
Mondjuk adhatnák a simát olcsobban az lenne a legjobb döntés számomra
Amúgy eddig csábított a slim gondolata de ha exynossal szerelt lesz akkor nem bánom ha nem jön az euba. Ha a sima vékonyabb lehetne a toll érzékelő miatt akkor kivehetnék mert szerintem a fold tulajok .05%-a használja csak. Ultrànál se sokan ott is full felesleges az emberek 99%-nak én is kb max kétszer hasznàltam fotozáshoz de az is jobb órával felőlem kitakarithatnák ezt a tollas baromsàgot mert a kutyàt se érdekli.
-
Ricardo
titán
Valamit ki kell találni, mert nagyon nyakukra ért a konkurencia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest