- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
Jegyzetelés, képszerkesztés meg kiszedni szöveget képből (mobilon linkek sokszor nem működnek youtube leírásból). Egyszerűen jól esik hogy van és nem kell magammal hurcolászni (ez volt note 20). Most is van tollam csak ugye nem benne, így néha elfelejtem magammal vinni ami pont megöli a lényegét. A tollas tok meg elég tré volt nekem szóval az nem játszik.
-
Lajmund
őstag
Mondjuk adhatnák a simát olcsobban az lenne a legjobb döntés számomra
Amúgy eddig csábított a slim gondolata de ha exynossal szerelt lesz akkor nem bánom ha nem jön az euba. Ha a sima vékonyabb lehetne a toll érzékelő miatt akkor kivehetnék mert szerintem a fold tulajok .05%-a használja csak. Ultrànál se sokan ott is full felesleges az emberek 99%-nak én is kb max kétszer hasznàltam fotozáshoz de az is jobb órával felőlem kitakarithatnák ezt a tollas baromsàgot mert a kutyàt se érdekli.
-
Ricardo
titán
Valamit ki kell találni, mert nagyon nyakukra ért a konkurencia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest