- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
asaca
tag
válasz
razorbenke92 #313 üzenetére
http://prohardver.hu/dl/upc/2016-01/15/254887_qzfhgmsdjglpdbyk_img_20160115_043127_2.jpg
-
asaca
tag
válasz
razorbenke92 #313 üzenetére
holnap... ok?
-
-
asaca
tag
válasz
razorbenke92 #311 üzenetére
Glory 01 -PHA-5850 -hez nekem van 3 plusszos aksi.Ha kell 1 szolj.
-
Hatalmas poén, hogy az Auchanban megint árulnak AKAI telefonokat.
Brahiból megkérdeztem az Auc**nos srácot, akin látszott, hogy a két év technikum után azt hiszi, ő az ország nr1. techguideja, hogy ugyan ezekhez lesz e akksi, ha majd elszállnak.
Értetlen nézésére elmeséltem neki ezeket a sztorikat, amik itt mentek, és azt mondta, hogy a fórumokra mindig csak a háborgó hülyék mennek, és finoman célzást tett, hogy én is az vagyok, mert hát olyan nincs, hogy nem lehet hozzá akksit kapni.
Gondoltam átadom nektek is az üdvözletét
-
jkey1
csendes tag
Üdv. Én is így jártam a telefon aksijával. Nekem is ígérgettek, hogy majd a következő szállítmányból kapok új aksit, de azóta is hozzák. 5x 6x biztos telefonáltam ez ügyben és a végén bevallották, hogy már nem lesz hozzá akku. Kérdeztem, hogy most mit tegyek a telefonnal, hiszen nem azért vettem, az az asztalon porfogó legyen? Azt mondták próbáljak meg a neten keresni hozzá! Ja kösz a tanácsot, azt már megtettem nem vagyok olyan hülye mint amilyen lekezelően bánnak velem. Kérdeztem az ügyfél szolgálatostól, erősen cinikusan, hogy vegyek tőlük egy másik készüléket, amihez 1 év múlva megint csak nem lesz akku? Azt semmi képp nem ajánlja, volt a válasz! Én most egy Samsung Galaxy s3 akkut alakítottam át és így használom második telefonnak.
-
-
szorata
újonc
2013. augusztus 26-án vásároltam az Interneten keresztül – Miskolcon élek – ATD-TECH KFT-től ( 1107 Budapest, Száva utca 9. ) egy AKAI PHA-5800 5" Android okos telefont 40.000 forintért.
2014. júniusában a készülék akkumulátora egyre gyengébben kezdett működni, majd pár héten belül teljesen használhatatlanná vált. E-mail írtam a cégnek – amire nem reagáltak –, majd telefonálgatásba kezdtem. Ígéretet tettek az akkumulátor cseréjére, amit még be kellett volna szerezniük, de továbbra sem történt semmi. Ezért 2014. augusztus 19-én Budapesten személyesen felkerestem őket, de a hibás alkatrészt továbbra sem tudták kicserélni. Ezt a tény dokumentáltattam velük a jótállási jegyen, majd a beszerzésre vonatkozó újabb ígéretekkel utamra bocsátottak.
Többszöri telefonálás után 2014. szeptember végén végre elküldték a csere akkumulátort, csak a posta költséget kellett kifizetnem. Viszont az első feltöltési kísérletnél kiderült, hogy ez az alkatrész sem jó, a telefont azóta sem tudom használni. (Akkumulátorokat bevizsgáltattam, zárlatosnak bizonyultak.)
Újabb telefonálásokba kezdtem annak érdekében, hogy egy új akkumulátort vásárolhassak tőlük teljes áron. (Az Interneten sehol sem lehetett ilyen alkatrészt venni.) Többször megígérték, hogy a kínai gyártótól érkező újabb szállítmányban már benne lesz az alkatrész.
Így teltek a hónapok, végezetül 2015. január 19-én arról tájékoztattak, hogy többet már nem fognak kapni ilyen akkumulátort, ezért a kérésemet nem tudják teljesíteni. Felháborodásomra az ügyintéző flegma stílusban úgy reagált, hogy ott reklamálok, oda megyek és azt csinálok, amit akarok.Jogszabályokban utána néztem és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a gyártó és forgalmazó cégeket 2003. évtől – ekkor helyezték hatályon kívül ezt a kérdést is szabályzó kormányrendeletet – már nem kötelezik arra, hogy az 1 év jótállási idő leteltével bármilyen csere alkatrészt is biztosítsanak.
Ezek után meglehetősen baleknak, becsapottnak, átvertnek, egyúttal tehetetlennek is érzem magam, amiért egy alig használt 40.000 forintos készülék pihenget a fiókomban.
Ugyanakkor valamiért teljes bizonyossággal azt is érzem, hogy a hátra lévő életemben soha többet nem fogok AKAI márkajelzésű elektronikai készüléket vásárolni, és abban is biztos vagyok, hogy finoman szólva tisztességes piaci szereplőként nem jellemezhető ATD-TECH Kft. által forgalmazott termékek közül sem fogok megvenni egyet sem a jövőben.
Gondolom ennek okát, a fentiek ismeretében nem kell tovább részleteznem.Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ennek a történetnek bizonytalan szintű nyilvánossá tétele nem fogja megrendíteni a cég „áldásos” működését, mégis valahogy annak a tudata, hogy talán pár potenciális vásárlót eltántorítok attól, hogy több tízezer forintot ajándékozzon ennek a forgalmazónak, elégedettséggel tölt el.
-
-
peppa25
csendes tag
Sziasztok !
Vásároltam 2014.07.-dik hóban egy Akai 5850 mobilt.
Az lenne a problémám vele hogy nem akarja felismerni a Micro SD--és nem csatlakozik a wifi.
valami megoldás esetleg? -
Hunter2
addikt
ki ezeknek a hivatalos márkaszervize? van egy betört digitizeres PHA-5830-am és kéne rajta cserélni de egyik kínai webshopban sem találok alkatrészt hozzá.
-
plinksd25
tag
ez már csak ilyen
és ha felfele nyomod a hangerőt? valahogy csak elő lehet hozni
-
pipo70
újonc
a fiamnak a tabján bejön, de az akain nem
-
pipo70
újonc
sajna nem jo, csak bekapcsolja a készüléket.
-
pipo70
újonc
sziasztok. az akai 5800-nál hogy van a hard reset? köszi.
-
pipo70
újonc
sziasztok . vettem egy akai 5800-at de elfelejtettem a rajzolo mintát.
a hard reset hogy van ennél a készüléknél?
köszönöm elöre is -
gergely78
csendes tag
Sziasztok.
Akai pha 5800 tipushoz keresek akkumulátort.
A telefon tipusa alapján semmi,az aksirol leolvasott adatokm is zsákutca.
Model:3200 standard:GB/T18287-2000 az aksira írva.
Ez tipu millió féle akkura ráillik.
Tud valaki segíteni?
Köszönöm. -
Nightman1
tag
Na beadtam szervízbe a ''kicsikét'' és vettem egy talk 5h-t!
Imádom eddigi legjobb telóm!
Nade.. ez nem az a topik..
Szóval akai fehérképernyős hibával szervízbe ment,és 3 hét után jött is sms auchantól,hogy megjavult,mehetek érte.
Mentem.
De nem javult meg.
A papír szerint alaplap javítás volt,ami a gyakorlatban annyit tesz,hogy csontra merült akkuval kaptam vissza,de a töltést sem veszi..
Dobozba telefon vissza,és go vissza szervízbe..
Kiváncsian várom mi lesz az eredmény.. -
akai3880
újonc
Sziasztok!!
Akai glory f1 pha-3880-as telom van ès szeretnèk csinálni egy belső memória bővítèst. Elvileg ez a 2app kell: A1 SD BENCH ès ROEHSOFT RAM EXPANDER (SWAP). Ezek meg is vannak a telon,de a ram expander ezt irja ki ha belèpek:LICENSE FAILED ès kilèp...... ilyenkor mit kell csinálni? Vagy vigyem olyanhoz aki èrt hozzá?? Esetleg az Örs környèkèn tudnátok valami korrekt helyet??
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat!!!!!!
-
akai3880
újonc
Sziasztok!
Ez èv februárjában vettem egy AKAI GLORY F1 PHA-3880-as telot az euronicsva 18000èrt. Első perctől kezdve hibátlanul kezeli mindkèt simet (az egyik ebből min.10 èves domino kártya!!). Egyetlen hibája az a nagyon kevès belső memóriája (126mb!!!),de erre is van megoldás.
csak az a gond,hogy èn ezt nem igazán merem megcsinálni mert nem èrtek hozzá.
de ma kèrdeztem utána az üzletben,hogy a ram expander okozhat-e bármilyen gari vesztèst......ès nem. Hozzá tette a srác,hogy ha gáz van a teloval ès rootolva van ès unrootolom akkor nem izèlnek a garival! A sugárban lèvő üzletet szívből ajánlom!!!!!
A telo kifogástalanul működik már 3hónapja!
-
gears27
aktív tag
sziasztok! Vásárlás előtt vagyok és ezt néztem ki: Akai Glory 01 PHA-5850 (quad core 1.2Ghz). van valakinek véleménye? alkalmazások ill. játkokkal hogyan boldogul? Feleségemnek atab5 van 2 magos, attol jobb? illetve nekem s3 minim és ezt cserélném le. szerintetek?
-
Ákos007
csendes tag
Szép estét!
Segítséget szeretnék kérni a következő dologban! Akai GPS-4380 típusú navigációra sehogy sem tudom fölrakni az IGO-8-at ....vagy el sem indúl vagy hibaüzit dob kis ablakban térkép hibával olvastam hogy sty tex..ott kellene átírni valamit..... mi lehet a gond? Vagy linket ahonnan le tudnám tölteni...SOS -
Nightman1
tag
Sziasztok! Mi van akkor,ha pár óra készenlét után billentyűzárat feloldanád,de hófehér képernyő fogad,amin csak az akksikivétel segít? Auchan szerint szoftverhiba,szervíz ujrahuzza azt,ami rajta van.. (akai 5800 Jb. 4.1.2) Mi a garancia arra hogy megszünik a hiba? Egyéb rom? Választ köszi!
-
bokigabi
csendes tag
Helló, mindenkinek, én vettem meg ezt a telcsit akai pha-3880
, hát kellemesen csalódtam benne mert full-ba le is terheltem és simán megy minden. Szal áráért simán megéri. -
Felco
újonc
Sziasztok vettem egy használt Akai 3850-est,és a problémám a telóval a következő:
Egy Vodás és egy t mobilos kártyával használom de most nem érzékeli egyiket sem.
Mi ilyenkor a teendő?Ha valaki tud légyszi segitsen!!!
Előre is köszönöm -
tomi7711
aktív tag
Esetleg 3850-hez bármiféle custom rom-os megoldás? Van esély rá?
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Aki egyszerűen szeretne rootolni PHA-3850-et, itt a megoldás:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2574956
Most csináltam meg, működik.
-
clubman
csendes tag
Sziasztok!
Akai pha-5800-hoz akkut lehet kapni valahol?
Üdv
Attila -
bendi806
aktív tag
Köszi
sajnos későn néztem meg, de a szervíz megoldotta a problémát! ezért külön köszönet nekik!
ami kérdés, hogy tudnám megnövelni a belső tárhelyem és a swap memoriát??mert rengeteg dolog nem fut, mert kevés a memoria és kidobja!
ram expandert próbáltam, de a kernelem nem jó hozzá...
ötletek??
jah és töltöttem le Rom manager programot, nagyon jó -
mobi58
csendes tag
Ezt probáljátok ki.Nekem ment alcatel idol s,lg optimus f6.http://www.kingoapp.com/?utm_source=Android%20ROOT.
Hogyan tudok kiolvasni eredeti romot a telefonbol?
Ma hoznak akai 5800 telefont és megprobálom a rootolást.Nekem is kell az eredeti rom. -
szmilek
csendes tag
válasz
basscode #229 üzenetére
bocs hogy irok de nekem az xp nem ismeri fel a telonak az usb hibakeresès funkcioba
(nekem is akai pha 3850 em van ès ènis szeretnèm ezel a modszeral rutolni
fel raktam a gèpre az erutot csatlakoztatam a telot elkezdi az xp felismerni az eszközt de valami( m65xx android fone ) ehez kel neki valami dràjver de hol tudok letölteni ijet
sajna nincs netem othol de wifivel dudok telorol netezni
tutok nekem drivert hogy a telomat felismerje a gèpem
mert csak akor tudom rutolni a lelomat -
sanyi74
csendes tag
Akit érdekel az majd dob egy privátot!
És majd + egyezek vele. -
sanyi74
csendes tag
Sziasztok! Nekem van egy gyönyörű állapotú PHA5800 as telóm ami feleslegessé vált és eladó! Svédben és norvégban teszteltem! frankón birta a kinti karikat! 11 hó garival. gyári fóliás karcmentes!! Minden tartozékával.
Jogtiszta gps progival ami ofline!!! 39000 pengő az ára. -
kowee
tag
Tényleg senki nem tudja leszedni a gyári ROM-ot a rootolt 5800-ról?
Én megcsináltam egy vész rendszert, de az eredeti ROM is jó lenne finomítani. Sajnos én előbb downgrade-eltem és csak utána agyaltam ki a Root-ot a 4.0-hoz. -
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Mekkora az esély arra, hogy valahol találok a Gingerbread-nél fejlettebb ROM-ot a PHA-3850-re?
Válaszokat, ötleteket előre is köszönöm!
-
Madai
csendes tag
Vagy bármijen működő és telepíthető rom ,akár gyári is
-
Madai
csendes tag
Cyanogen rom-ot lehet Akai PHA-5800-as ra rakni?
-
bendi806
aktív tag
Megtaláltam a romot, le is töltöttem ...de innen teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom működésre bírni a telefonom :S továbbra is csak az akai feliratig tölt be a telefonom...aztán semmi! tehát most hogyvan tovább?? a telefonom usb drivert felismerni, de meghajtóként nem ismeri fel!
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
nagy problémám van...az én telefontípusom egy akai pha 5800a! sikeresen megrootoltam, de hülye ésszel felraktam a Chainfire pro neveztű programot, újraindult a telefonom, de azóta semmi sem történik, olyan mintha a bootloaderbe belenyúlt volna!
most mit csináljak??nincs hozzá se gyári romom, se semmi...dobja ki??
már a factory resetbe próbáltam visszaállítani, gyárira..de mégse történik semmi!!
öteletek vannak??? -
Zeki
nagyúr
Állok sorban az Auchan ügyfélszolgálanál... látom egy Akai 3850-es teló az ügyfélszolgálatos előtt... veszi fel a hibákat... a kijelzőn lévő ikonok néha megduplázzák, triplázzák magukat.... a kijelző már nem érzékel semmit... kérdem a házaspárt, mennyibe került ez a sajnos gagyi telefon? Mondja 20 volt függetlenül. És már 2. alkalommal rossz, és hozzák vissza. Már reménykedik a csóka, hogy 1 éven belül harmadszor is elromlik, és akkor visszakapja a 20 ezrét.
Mondtam neki, hogy a legolcsóbb samsung is jobb ennél, mert ott még van minőségellenőrzés.
Ha meg két simes kell, kínából kell olcsó lenovo telefont rendelni. Az nem gagyi. -
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Valaki az 5800át tudta már rootolni??mert rajtam kifog :S
-
Jamaica Boy
csendes tag
Érdeklődnék hogy valaki találkozott-e olyannal az 5800 mobilnál a kijelzője elpattant, de nem törés,zúzás,leejtés hatására?
Ráhajtható tokkal használtam. -
Csakatim
csendes tag
Pha 5800: Venni vagy nem venni? Ez itt a kérdés...
Tmobil kártyával működik? Internet? Térerő? Nagyon vacilálok, ez a telefon is még csak 50%ban győzött meg. -
Wolf750
csendes tag
válasz
#19708160 #238 üzenetére
A műszaki paraméterei ugyan azok, amennyit sikerült megtudnom róla.A kínaiaknak meg mindegy ,hogy milyen matricát raknak rá.Régebben -talán az expresszen - láttam olyan hirdetést , hogy ha egy cuccból 100 db-nál többet rendeltél akkor bármilyen emblémát,cégnevet rátettek ingyen.
De mint írtam lehet ,hogy nem megy , ezért szeretném kipróbálni, mivel szerintem hivatalosan semmiféle javítás fejlesztés nem várható az 5800-hoz.Szóval próba cseresznye :-) várom a linkeket ! :-)
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok! Nekem is egy PHA-5800as telefont sikerült vennem, eddig teljes mértékbe elégedett vagyok! Minden téren megfelelő, ha meg komolyan fényképezni akarok (sötétbe is) ott a digit gép
Minden működik rajta, igaz,még T-mobile kártyával nemsikerült kipróbálnom!
érdekelne, hogy ti milyen programokat töltöttetek le a play áruházból, esetleg milyen játékok mennek gond nélkül rajta? -
Grisa
csendes tag
egy kis infó a Glory G2-ről.
Kinézetre és elvileg tartalomra is megegyezik ezzel a kínai típussal. Kivéve a hátsó kamerát.
LongShengFa820s írt az antutu.Ezzel a CPUval: broadcom bcm21664
Antutu 3.0 kb 7700 pontot adott rá.Rootolni nem sikerült így gapps csomagot sem tudtam telepíteni. Elvileg feltétele a rootolás.
Valamint Recovery módba se sikerült kapcsolni. Ha minden igaz akkor a két hangerő gomb nyomva tartása mellett kell a powert megnyomni. Ilyenkor el nem indul, de üres marad a képernyő. De lehet a recoveryhez is root jog kell.Kijelző nagyon rossz, hamar bebukik. teljes merőlegesen nézve is rossz pl, alulról nézve egy kicsit megdöntve a "legjobb".
A feltelepített programokat a telefon memóriájába rakja ez kb 1GB de memóriakártyára nem engedi áthelyezni.
-
Wolf750
csendes tag
-
Wolf750
csendes tag
Sziasztok !
Ismét egy csoda ketyere, szerintem ez az 5800-as matricázott változata:Lazer X50D
Ha valaki látna hozzá orig vagy custom firmwaret az dobjon már meg a linkel, szívesen kipróbálnám az 5800-on.Ugyanis ezen a ketyerén már 4.2.2-s android van, a hardver meg ugyan annak tűnik.
Ha lesz link akkor a teszt eredményéről szívesen beszámolok itt.
-
Castell
aktív tag
Hát ez nagy fricska megint, hogy nincs pl. Play Store sem a G2-ben. Újabb Akai "csoda" ami csak úgy kijött a kínai matricázó üzemből, optimalizálás nuku. Én is megnéztem ez a PHA 4802-es csodát élőben, külsőre elég pofás, masszív és szép darab, bár az az AKAI felirat ne lenne rajta hátul... Az MM-ban le volt kódolva a telefon valamilyen répa gyerek biztos szórakozott... A képernyő nekem kicsit színtelennek tűnt, amit még ki tudtam próbálni egy fotó erejéig az a kamera, hát kijelzőn visszanézve pocsék volt az elkészült kép. És mintha a kijelző nem mindig reagált volna az érintésemre. De lehet, hogy csak túl koszos volt már...
Kéne egy átfogó teszt a készülékről, kíváncsi lennék mit produkálna ez a csoda 30 ropiért.
-
Grisa
csendes tag
Haverom tegnap vett a médiában egy G2-est. A dobozon 4.0 droidot jeleznek de a készülék 4.2.2 ír.
Semmilyen Google alkalmazás nincs a készüléken. Remélem azért valamit lehet rá varázsolni.
Egyébként látszólag minden működik, gond nélkül látja a két kártyát, wifi működik, gps még nem próbáltam.Ha lesz bővebb infó jelzem.
-
basscode
csendes tag
Ismét jelentkezem, friss hírekkel.
SIKERÜLT!
Az Akai PHA 3850 ROOTOLHATÓ!Ezekre lesz szükséged:
eRoot:
https://www.dropbox.com/s/jnwl5r3fnsssbuu/Eroot_V1.3.4.exeSuperuser:
https://www.dropbox.com/s/jnwl5r3fnsssbuu/Eroot_V1.3.4.exeRoot Browser:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.root.browserfreeRoot Checker:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck1. lépés:
Telefonon engedélyezni az ismeretlen forrásokat. (Beállítások -> Alkalmazások)
2. lépés:
Telefon USB Hibakereső módba tétele. (Beállítások -> Alkalmazások -> Alk. fejlesztés)
3. lépés:
eRoot letöltése (link fent)
4. lépés:
Telefon gépre dug, eRoot indítása. (A Program kínaiul van. a nagy zöld -Root gombra kell rákattintani 1x)
Várd meg míg befejezi.
Ha minden jól sikerült, egy Superuser kerül a telódra.
5. lépés:
Szedd le a fenti linken elérhető Superusert. a Root-tal telepített SU valamiért nem hajlandó rátenni a jogokat a telóra. A fenti Superuser telepítése után nyisd meg az appot, lapozz az info fülre és kattints az su binaryra. Elkezdi leszedni és feltelepíteni a legfrissebb su binárisokat.Ha minden sikerült, akkor minden szöveg zöldel van írva, és alatta egy gomb, amin az áll, hogy "that was cool, do it again".
6. lépés:
Szedd le a Root Checker-t. Ezzel tudod megnézni hogy sikerült e a rootolás.
Ha igen, akkor egy zölddel írt üzenetet kapsz, ha nem, akkor pirossal.Telepítsd a Root Browsert a rendszerfájlok böngészéséhez és bütyköléséhez.
Kész is volnál. Sikerült rootolni egy viszonylag jó telefont.
FIGYELEM:
A rootolási folyamat nem tesz kárt a telefonban, mivel egy egyszerű szkriptet futtat végig. Se restart, se kínlódás. Csak elindítod a gépen, rádobja (a nem működő) superuser-t, és onnantól követheted a fenti lépéseket.Az utána következő , bebrickelésért, bootloopokért és egyéb hibákért felelősséget NEM vállalok.
-
basscode
csendes tag
UPDATE:
Sikerült megnyitnom a gyári recovery-t .POWER gomb és Hangerő FEL gombja hosszasan nyomva tartva.
Ha minden jól ment, akkor megjelenik a Droid egy felkiáltó jel mellett.
Nyomd meg a Home gombot, és megnyitja a Recovery Mode funkciókat. -
basscode
csendes tag
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy sikerült-e valakinek rootolnia az Akai PHA 3850-es telót.
Mert olvastam Idegke kommentjeit, és neki állítólag sikerült az 5800-ast.
Esetleg meg tudná mondani valaki hogyan lehet e korábban említett (Tiranozaurus) módszerrel rootolni a telót?
Mert nekem is hibaüzenetet dob ki a Farmaroot.Recovery Mode-ba pedig nem tudok belépni a telóval, csak Factory Mode-ba.
Quick Boot-ot próbáltam, de ahhoz root kell.Az általam végigpróbált rootoló programok:
RunMe
SuperOneClick
OneClickRoot
FarmarootNagyon fontos lenne.
Várom válaszotok.
-
törölt tag
-
Felcsó
csendes tag
Köszi az infot a Desire X-ről...
Tegnap délután bent voltam az atd-nél.
Gondoltam utánanézek ennek a Glory G1-nek.
Pechemre éppen átalakítják az irodát, így vásárolni nem tudtam, viszont megmutatták a telefont.4"-os kijelző, 800×480-as felbontással, kétmagos, két Simet kezel, 30k-ért megy ez is.
Adnak mellé egy fehér hátlapot is és van mellé egy barna telefontok is, meg a szokásos hozzávalók.Első látásra igen kellemes telefon, jó a fogása, szép a kijelzője.
Pár dolgot kipróbáltam rajta, a fényképezőgép auto fókuszos, 5 Mp-es.
3G, GPS is van benne.Valami történhetett a cégnél, mert teljesen más minőség ez a telefon, mint pl. a 3850-es vagy az 5800-as.
Ha valaki új, kártyafüggetlen telefonban gondolkodik 30k körüli áron, szerintem ez kiváló döntés lehet. -
törölt tag
nem vettem meg a g2-öt,fixfokuszos kameràja van,de a legjobban az zavar hogy nem tudod beàllitani hogy a telepitèst a memòriakàrtyàra mentse.Amùgy nem csùnya telefon,ès gyors is.Az arènàba van böven fehèr hàtlapot is adnak hozzà.
-
Felcsó
csendes tag
HTC Desire X-re gondolsz?
Valóban jó kis telefon, de én 60.000-nél olcsóbbért nem találtam.
A 30k-t honnan nézted? Annyiért nagyon érdekelne.
Árukereső.hu-n is 58k a legolcsóbb, Vodánál feltöltőkártyásban 60k.Az www.atd.hu oldalon ma láttam GLORY G1-et. Megint valami új, hasonló kondíciókkal, mint a G2, kinézetre a G1 jobban tetszik.
Viszont ezt boltban még nem láttam sehol(Media,Auchan,Tesco ahol néztem). -
törölt tag
Ma megyek venni egy g2-öt ha kapok csinálok tesztet róla,és megosztom veletek.
-
Felcsó
csendes tag
Sziasztok!
Ma láttam ezt a telefont a Media Markt-ban:
AKAI GLORY G2Eredetileg HUAWEI Ascend Y300 és a SAMSUNG S7562 Galaxy S Duos között vakaróztam,de megláttam ezt.
30.000-ért adják, kétmagos, két Sim-es, 4"-os. Fogása tűrhető, kijelzője nekem tetszik.
20k-val olcsóbb, mint a Samsung,13k-val olcsóbb a Huaweinél, így erősen elgondolkoztam rajta.
Az ATD weboldalán kicsivel több info van róla, mint a Media oldalán, sőt ott már van AnTuTu eredmény is(7868 pont).Azt hiszem várok 1-2 hetet, hátha lesz addigra tapasztalat róla.
Szerintetek? -
Nyullancs23
csendes tag
Sziasztok! Én a mai napon vettem egy ilyet ( 5800 ).. másfél hónapos, karcmentes, tehát vadi új
külsőre leginkább a Samsung Galaxy Note-hoz tudnám hasonlítani, nagyon szép és óriási... a ház kicsit nyekereg, nyikorog, de inkább az illesztések hibája ez, mint sem a silány minőségű használt anyagé... amúgy a designe kb mintha az S Advance nagy tesója lenne
szóval lássuk...
A két sim tökéletesen működik, egy legújabb telenoros és egy régebbi vodás... a betuszkolásnál kicsit vigyázni kell, mert picit nehezen csúszik be...
A rom és ram tárhely elegendősége ízlés kérdése, az én igényeimet tökéletesen kielégíti...
A proci gyorsnak tűnik, meg is dolgozik érte a kis drága, jól felforrósodik, de aztán kihül szépen ahogy kell
A kamera tényleg csak 5 megapixel, de szép képeket csinál, a vaku jól funkcionál és a videók ( beleértve az online videókat is ), akadás nélkül futnak.. a szinek nem csúnyák, a felbontással sincs gond, persze azért a szinekről még annyit, nem egy amoled kijelző..
A wifi és a mobilnet is flottul megy, elég gyors, érintésre elég érzékeny és nem akad navigálás közben sem.. telefonálás....
picit zajos, de alapjaiban nem gázos..
Zenelejátszó már egy átlagos fülessel is nagyon szépen szól, pláne egy hangszabályozó letöltése mellett, ha nyomunk rá egy kis basszustA hangszórója is kicsit lehetne hangosabb, nyilván a hangok se a legtisztábbak..
A market... nekem eddig minden appot gyorsan leszüretelt és futnak is flottul.. a telepítés "gombra" rányomva néha kicsit lefagy, gondolkozik, de nem túl zavaró..
Micro sd nem lassítja, de nekem kicsi memóriájú van, uh egy nagyobbról nem tudok nyilatkozni, hogy viselkedne..
Tehát összességében: ár-érték arányban megérte nagyon is! szép is okos is ( bár lehetne szebb okosabb ...) de tudni kell kompromisszumot kötni, ennyi pénzért, meg pláne..
Szerintem tökéletesen beillik egy alsó közép kategóriás készüléknek ( felső kategóriás rucibanés hozza a kategóriához fűzött elvárásokat...
Szóval nekem tetszik, nagyon is, de ez ízlés dolga, ki mit vár el... -
davidwagner
csendes tag
Akit érdekel esetleg van 2db AKAI PHA3850esem eladó (20E/db) semmi bajuk egyik kb 7napo másik kb 1,5hónapot volt használva ..
Az ég világon semmi bajuk gyári védőfólia még rajtuk van.. csak egyszerűen kaptam egy másik készüléket amit jobban kedvelek és azért válok meg tölük az egyikhez adok ajándékba egy 1gb micro SD-t is ha érdekel valakit akkor írjon email -> davidwagner.vatera@gmail.com
Mellesleg szerintem nagyon jó kis készülék nekem semmi bajom vele gyors megbízható én csak ajánlani tudom !
-
-
topi2008
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is 5800-as készülékem van, elégedett vagyok vele, csak az USB kapcsolódás nem megy a PC re.
Nem látja a gép sem cserélhető lemezként sem telefonként.
Másik kábellal is próbáltam, de semmi.A menüben az USB kapcsolat nem aktív.
Másnak is van ilyen gondja, mi a megoldás? -
zsuca991
csendes tag
Tudja valaki hogy hogyan lehet bekapcsolni az Akai 5800-as telefonon az adatforgalmat? A lehúzható gyorsmenüben próbáltam de nincs internet ha nem kapcsolom be a wifit. Vodafone-os vagyok, és van internet előfizetésem, mégsem tudok netezni a telefonon wifi nélkül. Tud valaki segíteni?
-
aztec555
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja vettem egy AKAI PHA-5830-ast alapvetően meg vagyok vele elégedve, de az akkumulátor töltöttség fél nap alatt 20% körül van, úgy hogy szinte nem is használom a telefont. Akinek van ilyen telefonja annak mi a tapasztalata? Meddig bírja a telo egy feltöltéssel?
A másik dolog, hogy nem találtam semmi infot arról, hogyan lehetne rootolni. Megköszönném, ha valaki aki jártas a témában megosztaná velem az infót.Köszönöm,
-
Idegke
csendes tag
válasz
anonym1s #204 üzenetére
Bocs a késői válaszért, csak sok volt a meló.
Az oneclick, és a superoneclick sem működött, valami binary64nek vagy 10 verzióját próbáltam, valamelyik végigfutott, vagy 3szor újraindította a telót, de semmi próbáltam az MTK tool-t is, de az is megállt félúton.
Ezeken kívül még próbáltam párat, (tele volt az asztal mindenféle rootoló progival, meg zip fájllal)de semmi se működött.
Aztán beléptem a recoverybe, és ott próbálgattam installálni a root zippeket, de nem futott végig egyik sem.
Próbáltam a recoveryben az abd-zserveren keresztül is, de úgy is megállt minden.Aztán szombat este megint próbálgattam az sd kártyáról a telepítgetést, és ez felment. Nem indítottam újra a telót egyből, mivel azt hitem, hogy csak a Szuper usert telepítettem, prábálgattam még, azt hogy bekapcsoltam az ABD szerveren keresztüli telepítést, és elindítottam az onclicket, meg a szuperoneclicket, persze mindkettő megállt, egyik se futott végig.
Aztán teló újraindít, majd, nem reménykedve abban, hogy bármi változás van, elindítottam a titaniumBeckupot, és csodák csodájára elindult, és nem dobta ki, hogy nincs rootolva a teló! Izgalmamban gyorsba elindítottam a RootChekkert, és igen! Rootolva a teló!!
Mondjuk kilőni nem tudom, hogy kell ezt a rootot, de remélem erre nem is lesz szükségem!
Mivel egyszerre több dolgot próbáltam, így csak nagy valószínűséggel állíthatom, hogy a tirannozaurus-os cucc rootolta a telót. Amit a recoveryből az SD-kártyáról telepítettem.
Csak valamiért a teló recoveryije csak a belső sd-t látja, így oda kellett bemásolnom a zip fájlt.Mindenki csak saját felelősségre próbálja ki, és visszazárni (unrootolni) nem tudom, hogy kell!
Kösz mindenkinek a segítséget!
-
anonym1s
őstag
Hali.
Most látom, hogy kirakták a framaroot 1.5.1 verzióját, ami az MT65XX chip-el szerelt telefonokhoz jo.
Annak már mennie kell. -
t4nt1zjeee
csendes tag
Üdvözletem a hallgatóságnak! Nos srácok. Én vettem egy AKAI PHA 3850-et! Kipróbáltam rajta az AnTuTu-t, elég érdekes eredmények születtek... Annyit kell azért tudni a telefonról, hogy a proci 1GHz-es ami 2 magos van benne 256MB ROM és 512MB RAM na most dióhéjban ennyi.
AnTuTu szerint: Total score: 5810
CPU: 1050
GPU: 3472
RAM: 649
I/O: 649
6-ból 3.5 csillagos... :/ Hát a Samsung Galaxy S-nél kissé erősebb...Viszont a Processzor frekit nem írja az AnTuTu... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest