- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi806
aktív tag
Köszi
sajnos későn néztem meg, de a szervíz megoldotta a problémát! ezért külön köszönet nekik!
ami kérdés, hogy tudnám megnövelni a belső tárhelyem és a swap memoriát??mert rengeteg dolog nem fut, mert kevés a memoria és kidobja!
ram expandert próbáltam, de a kernelem nem jó hozzá...
ötletek??
jah és töltöttem le Rom manager programot, nagyon jó -
bendi806
aktív tag
Megtaláltam a romot, le is töltöttem ...de innen teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom működésre bírni a telefonom :S továbbra is csak az akai feliratig tölt be a telefonom...aztán semmi! tehát most hogyvan tovább?? a telefonom usb drivert felismerni, de meghajtóként nem ismeri fel!
-
Wolf750
csendes tag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Most bontottam ki reggel.
Ebben MediaTek MT6517-es SoC van, ami nem támogatja a 3G-t.
Minden pontja a rendszernek 2.3-as, nincs screenshot, nincs tethering, régi feloldóképernyő, régi tálca, félig magyar, félig angol, azt hazudja magáról, hogy 4.0-s, miközben 256 MB RAM mellett ez egyébként is nehezen hihető. Egy ordas nagy fos a kamera, és ami még cukibb, hogy átveri az összes benchmarkot is azzal, hogy 2 GHz-esnek hazudja magát. Egy igazi ipari hulladék, be kéne zúzatni az összeset mind.(Az APN-t több nagyobb kínai cucc is eltolja, valamiért a vitamaxos profilt veszi alapból, nem az előfizetésest, ennél pont nem volt gond, de GPRS mellett igazából rohadt mindegy)
Update: Kind írt egy alkalmazást gyorsan, ami megnézi, hogy milyen API-k vannak fent a rendszerben és abból meghatározza, hogy milyen verziójú az Android. Gingerbread.
Utálom az ilyen átbaszós, pofátlan, szemetet gyártó cégeket, zsigerből utálom. -
-
Binci11
csendes tag
Sziasztok, sikerült egy 5800-áshoz hozzá jutnom a debreceni auchanból. Nagyon kevés darab volt, faterom vette mindenféle kipróbálás, kibontás nélkül annyira vitték. Én nem vagyok nagy telefon szakértő de szerintem ennyi pénzért megérte főleg, hogy van rá 1 év garancia. 5 megapixeles kamerája van, ami telefonon nézve jó képet csinál de számitógépen visszanézve eléggé silány. De a videófelvétele HD és nagyon tiszta. Sim kártya foglalatok jók, egyedül akkor volt megzavarodva amikor legelőször bekapcsoltam sim kártya nélkül, de azóta semmiféle gond nincs vele. 1 ghz dual processzor van benne elég gyors, 512 Ram-ból alapjáraton 230at használ, internettel, játékkal, lejátszóval pedig 350-360at körülbelül. Android 4.1.2 van rajta, minden alkalmazást simán visz, amit leszedtem Google Play-ről. Akksija 3200as, sok nyomkodással is kibír 1,5-2napot bőven. Vakuja flashlight funkcióba jól működik viszont fotózáshoz a sötétben nem igazán ér semmit. Előlapi kamerája 2 megapixeles.
Bluetooth-a jól működik. GPS-t még nem próbáltam de remélem gond nélkül működikEgyébként nem túl vékony. nem túl vastag, könnyű, nagyon jól össze szerelt, csak a hátlapja ott lötyögős ahol bemélyítés van a lepattintáshoz..
Telefonálásnál szép tiszta mindkét félnél és a hangereje is megfelelő.
Micro SD-t kezeli, de azt sajnos nem tudom hány GB-ig mert sehol sem találtam róla semmit.Remélem tudtam segíteni azoknak akik gondolkodnak a vételén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Total Commander
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest