- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felcsó
csendes tag
Köszi az infot a Desire X-ről...
Tegnap délután bent voltam az atd-nél.
Gondoltam utánanézek ennek a Glory G1-nek.
Pechemre éppen átalakítják az irodát, így vásárolni nem tudtam, viszont megmutatták a telefont.4"-os kijelző, 800×480-as felbontással, kétmagos, két Simet kezel, 30k-ért megy ez is.
Adnak mellé egy fehér hátlapot is és van mellé egy barna telefontok is, meg a szokásos hozzávalók.Első látásra igen kellemes telefon, jó a fogása, szép a kijelzője.
Pár dolgot kipróbáltam rajta, a fényképezőgép auto fókuszos, 5 Mp-es.
3G, GPS is van benne.Valami történhetett a cégnél, mert teljesen más minőség ez a telefon, mint pl. a 3850-es vagy az 5800-as.
Ha valaki új, kártyafüggetlen telefonban gondolkodik 30k körüli áron, szerintem ez kiváló döntés lehet. -
Felcsó
csendes tag
HTC Desire X-re gondolsz?
Valóban jó kis telefon, de én 60.000-nél olcsóbbért nem találtam.
A 30k-t honnan nézted? Annyiért nagyon érdekelne.
Árukereső.hu-n is 58k a legolcsóbb, Vodánál feltöltőkártyásban 60k.Az www.atd.hu oldalon ma láttam GLORY G1-et. Megint valami új, hasonló kondíciókkal, mint a G2, kinézetre a G1 jobban tetszik.
Viszont ezt boltban még nem láttam sehol(Media,Auchan,Tesco ahol néztem). -
Felcsó
csendes tag
Sziasztok!
Ma láttam ezt a telefont a Media Markt-ban:
AKAI GLORY G2Eredetileg HUAWEI Ascend Y300 és a SAMSUNG S7562 Galaxy S Duos között vakaróztam,de megláttam ezt.
30.000-ért adják, kétmagos, két Sim-es, 4"-os. Fogása tűrhető, kijelzője nekem tetszik.
20k-val olcsóbb, mint a Samsung,13k-val olcsóbb a Huaweinél, így erősen elgondolkoztam rajta.
Az ATD weboldalán kicsivel több info van róla, mint a Media oldalán, sőt ott már van AnTuTu eredmény is(7868 pont).Azt hiszem várok 1-2 hetet, hátha lesz addigra tapasztalat róla.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest