- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Akkor kitorolheted a framaroot programot a telefonodrol, mert azon nem mukodik.
Esetleg megprobalhatod a oneclickroot programot. Ezt számitogépre kell telepiteni, es usb kabelen keresztul rootolja.
Egy probat meger. -
Idegke
csendes tag
válasz
anonym1s #196 üzenetére
Odáig el se jutok.
Qr-kód belovas, app letölt, telepít, elindít, és utána rögtön hibaüzenetel, amit csak okézni lehet, és kilép.
Próbáltam az 1.4.2-őt is, meg az 1.4.3at is. többször is próbáltam elindítani, és újra is telepíteni, hátha csak valami hasfájása van, de mindig ugyan az az eredmény.
Most eszembe jutott, és kilőttem az avastot is, hátha, de az se segített.A hibaüzenet angolul: "Your device seems not vulnerable to exploit included in Framaroot"
-
Idegke
csendes tag
válasz
anonym1s #194 üzenetére
Köszi!
Sajnos nem működik azzal se. A fordító szerint: "A készülék úgy tűnik, nem érzékenyek kihasználni foglalt Framaroot".
Úgy néztem, hogy az Alcatel Oce touch-ban is hasonló rom fut, de az azokhoz készült roootokkal sem működik.
Jelenleg nincs több ötletem.
Romcserét meg csak akkor akarok, hogyha vissza tudnám rakni a gyárit, ha gáz van.
Habár ezen még megy a vita, hogy mivel az android nyílt kódú, és szoftverre sehol nem vállalnak garit, így, elvileg, egy büdös szót se szólhatna a szerviz, bármilyen rom van rajta.
De ebben nem vagyok biztos, így nem kockáztatok! -
anonym1s
őstag
-
Idegke
csendes tag
Sziasztok!
Valaki talált hozzá működő rootot (az 5800hoz)?
Eskü, már a gugli utolsó oldalát is elolvastamde semmi!
Eddig 2 tabot letöltéssel együtt 5 perc volt rootolni, ehhez meg nem találok sehol működőt! -
imperor05
csendes tag
Üdv, 4 napja vettem énis egy ilyen telefont. Meg voltam ilyedve, hogy sok baj lesz vele, cserélgetni kell majd. (Auchanban 3napig cserélik) De nem! Minden rendben vele. Semmi baja sincs. A hangszoró meg inkább hangosabb mint a többi telónál. GPS megy. 3G mobil internet megy. Minden megy. Egyedül a kijelzőjével akad annyi probléma, hogy szerintem a kijelző felbontása kicsit kevés az 5 collhoz. A teló tényleg gyors rendesen húznak a procik. Én ajánlom mindenkinek!!! Legjob ár/érték vásár.
-
Optimus84
csendes tag
válasz
garydalhson #187 üzenetére
Sziasztok! Teljes mértékben egyet értek a leírtakkal, én egy hete vagyok 5800 tulaj. Annyival egészíteném ki, hogy páran panaszkodtak a halk hangszóróra( halkan lehet hallani akivel beszélünk) nálam ez a jelenség nem mutatkozik! Holnaptól az Auchan is leakciózza 39900.- Én az ATD-nél vettem, mert ott adnak hozzá egy kijelzővédő fóliát és egy flipes tokot is ugyanennyiért. Én is filóztam rajta egy ideig és abszolút nem bántam meg, sőt, bátran ajánlom mindenkinek. Kínai cuccokból is van rosszabb és jobb fajta ez az utóbbi!!!!!
Kérdésre szívesen válaszolok. Üdv. -
kowee
tag
válasz
garydalhson #187 üzenetére
Hali Uram.
Hol találtál hozzá nagy akksit?
-
garydalhson
csendes tag
Sziasztok ! Látom mindenki gondolkodik ebben a telóban nekem meg van egy hete és pozitívak az észrevételeim !
Akai PHA-5800:
Szóval elkezdetem tesztelgetni és először féltem tőle de miért is ne ezt simán eladom ennyiért ha nem jön be !
A sim kártyás dologban már nem értek egyet mert nekem simán bele megy a nagy sim és pont fordítva hogy nem lehet bele tenni micro sim-et ! A két simes üzemmód is működik rendesen ha Telenoroson hívnak jó a tér erő ha a T-MOBILE-on akkor azon zsír szval jó a 2 simes üzemmód !
Kijelző : jó érintést megfelelően érzékeli azt csinálja amit én akarok mind játéknál mind netezés közben
Proci , Ram , Stb : wifis internetnél k.....ott gyors a teló Telenoros-nál viszont nem annyira de mondjuk ez lefedettség függő , játéknál úgy szintén gyors , a teteje az az a kameránál a bal oldalt melegszik kb 15perc után de gondolom én itt van a a processzor , nem izzad rá a kezed a hátlapra nem csúszik hiába 5" a kijelző kényelmes a kezedben tartani , de viszont a zsebed kezd el át varratni mert ez mackónadrágba nem megy bele .
Belső : Az antutu 6626 pontot adott rá !
Android : 4.1.0
Gpu : PowerVR SGX 531
Gpu version : Open GL ES 2.0
Cpu : ARMv7 Dual Core proc ami 2*1.0 ghz
Ram : 512 DDR3
Wifi stabil erős , gyors készülék nagyon jó az ár érték beállítás ezzel a Kínaiak kaszálni fognak a kisebb testvére a 3850 egy kalap fos unokahúgomnak az van de már kapott is egy xperia minit .
Ami nem tetszet:a kamera jó fényviszonyok közt jó képet csinál a maga 5mpx-vel de este a vakuja valami oltári szar , a hátlapot amikor az AUCHAN-ban a drága eladó leszakította a telóról akkor azt hittem el törik de nem na de viszont annyira lötyög hogy az valami ember feletti de nem esik le (na de hát nem egy Black Berry-ről van szó ) akksija kb 3nap ha nem netezel ha netezel 1 nap és kaputt de vettem hozzá egy után gyártottat 4700mah-at na ez már alkot rendesen netezéssel kb 1hét , gyári headset egy fos , töltője lassú kb 1nap és 8óra még feltölti az akkumulátort .
HÁT AZT HISZEM NAGYJÁBÓL ENNYIT TUDOK RÓLA MONDANI MÉG TESZTELEM FOLYAMATOSAN EDDIG BEVÁLT KÉSZÜLÉK NEM OLYAN ROSSZ EZ MINT MONDJÁK ÉN MÉG AZ ELŐTT MEG VETTEM MIELŐTT A FÓRUMOT ELOLVASTAM VOLNA SZEREINTEM 40-ÉRT ILYEN TELÓT NEM VESZEL ! -
Wolf750
csendes tag
Sziasztok !
Mi az enter a gyári recovery menüben?
-
kowee
tag
válasz
okinguci #178 üzenetére
HA vissza olvasol, akkor ott a válasz. Factory reset az új kártyával. Ha nem oldja meg, akkor besétálsz a telenorhoz és kéred hogy cseréljék ki a kártyád egy újabbra. Ha idősebb mint 2 éve a kártyád, akkor ingyen kicserélik.
Angol kártyák közül az O2 és a Vodafone kártyákat eszi. (a többit nem tudtam tesztelni. Ezek vannak a családban)
Galaxy minivel régen jó volt most meg nem? Akkor factory resetet neki. -
okinguci
csendes tag
ja és elfelejtettem hogy most egy galaxy mini 1el szenvedek (akarom apró darabokra törni kétnaponta) szóval egy ahhoz képesti minősítésért is messzemenőleg hálás lennék, mert amikor az még működött, nagyon szerettem, bár tudom h az egy elég buta okostelefon
-
okinguci
csendes tag
sziasztok,
teljesen kétségbe ejtett ez a topic, mert a szüleim ma örömködve súgták meg h vettek nekem (sznapra) dualsimes telót (2 számos életet élek én is), az 5800ast, és a google ezt a fórumot adta, és hát.. még nem kapcsolták be, merth töltés meg nincsenek is otthon, de már előre aggódom.. ja és telenoros a család..
az a kérdésem lenne h ha előjön az androidos hiba, akkor:
a: egyből vigyék vissza (nem akarom h elszomorodjanakde ha az a megoldás...)
b: meg lehet játszani a factory resetes tippet amit itt olvastam, de ebben az esetben: utána jó? és a magyar menü megmarad, vagy mi lesz, mert én arra gondoltam élből h a gyári állapotot állítja vissza (jelzem nem értek a telefonokhoz) ja és a bónusz: angol simmel használnám, amit persze nem tudok kipróbálni mert cseppet távolabb vagyok
megköszönnék egy gyors tippet-választ-tanácsot -
zoli121
aktív tag
-
-
magvető
csendes tag
Mielőtt leszóljuk a telefont,egy pici info:
Sony Xperia Z kártyafüggetlenül kb. 130.000 Ft, egy sim foglalat van benne és az microSim
Apple 5 függetlenül kb.190.000 Ft egy simes ez is és csak microSim.
Hm..és ezek egy picit nívósabb gyártmányok...és nem tudok beletenni normál Sim kártyát?
Nem is kellenek.... -
zroberto1
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy AKAI 3850-es tulaj vagyok nekem nagyon bevált a telefon, szerintem az Antutu pontszám (5744) magáért beszél.Bog-nak nem értem mi baja van a telóval,én is le futtattam rajta jó pár tesztet a CPU-nál azért ír ki 2Ghz-et,mert Dual-core CPU-ja van (2x1Ghz=2Ghz).3D játékokkal is szépen elboldogul,ami egy galaxy Ace-en szaggat és elég lassan fut (Dead space,NFS Hot pursuit stb..) ezen simán elmentek.Az APN-eket meg simán át kell írni és már működik is net ,EDGE sávszélességgel (kb.3szorosa a GPRS sebességének)persze ez nem 3G, de email nézegetésre és böngészésre alkalmas.Ami negatívum hogy a 3G-ét nem tudja, de ezt se a dobozon se leírásban nem írják.A kamerája nem egy nagy durranás,de egy 2MP-es kamerától túl sok minden ne várjunk el ,erre a célra Digitális fényképező gépet használok.Szóval összességében elégedett vagyok a telóval.
-
b0bcat
addikt
Ha valakinek fontosabb az ár, mint a magyar gari, akkor tudom ajánlani a Feiteng H7100 modellt berendelni Kínából. Legutóbb, amikor néztem, 35 ezer körül volt az 1 giga RAM-os verzió JB-vel. Lényegében azt tudja, amit ez az 5830-as. Csak 55 helyett 35-ért.
(A feleségemnek van ilyenje fél giga RAM-os változatban, és nagyon jó a készülék. Még fél giga RAM-mal is.
)
-
laguna811
csendes tag
Sziasztok, ezzel az új Akai csodával kapcsolatban kérdezem, hogy a Google böngészőből nem lehet likvidálni a kínai szöveget valahogy?? köszi
-
akosright
tag
Mielőtt megvennétek....
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az 5800-as modellnek 16M vagy 262 ezer színes a kijelzője.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Most bontottam ki reggel.
Ebben MediaTek MT6517-es SoC van, ami nem támogatja a 3G-t.
Minden pontja a rendszernek 2.3-as, nincs screenshot, nincs tethering, régi feloldóképernyő, régi tálca, félig magyar, félig angol, azt hazudja magáról, hogy 4.0-s, miközben 256 MB RAM mellett ez egyébként is nehezen hihető. Egy ordas nagy fos a kamera, és ami még cukibb, hogy átveri az összes benchmarkot is azzal, hogy 2 GHz-esnek hazudja magát. Egy igazi ipari hulladék, be kéne zúzatni az összeset mind.(Az APN-t több nagyobb kínai cucc is eltolja, valamiért a vitamaxos profilt veszi alapból, nem az előfizetésest, ennél pont nem volt gond, de GPRS mellett igazából rohadt mindegy)
Update: Kind írt egy alkalmazást gyorsan, ami megnézi, hogy milyen API-k vannak fent a rendszerben és abból meghatározza, hogy milyen verziójú az Android. Gingerbread.
Utálom az ilyen átbaszós, pofátlan, szemetet gyártó cégeket, zsigerből utálom. -
kowee
tag
Üdv.
Biztos hogy eredeti ROM-os volt nálad? Mert én is foglalkoztam vele, de azokban 4-es volt. Most az 5800-as telenor SIM bajábal bíbelődtem pár hetet és sikerült 4.0.1-re össsze hozni egy olyan verziót ami eszik minden kártyát, és működik minden hibátlanul rajta. (csak épp nem AKAI logoval indul) Más. Az APN-nél megnézted a beállításokat? Mert például az 5800-as a voda kártyával valami vitamax.internet.vodafone.net-et állít be és csak a vitamax-ot kell az elejéről törölni. A 3800-ason egyébként megy a 3G. -
Bog
HÁZIGAZDA
Eljutott hozzám egy PHA-3850. Ez vicc, vagy komolyan gondolják? Mert még viccnek is durva. Létezik, hogy nincs benne 3G? Egyik kártyán sem? És az létezik, hogy az van ráírv, hogy 4.0, meg az about phone is azt mondja, de ez TUTIRA 2.3?
-
djsaman
csendes tag
Helló!
Tudnátok valami szoftvert ajánlani ami a felvesz, elutasít gombot lecseréli ilyen csuszkára hívásfogadásnál. Már vagy 2x sikerült hívást letetetnem amikor a zsebemből vettem ki a telefont.
Feltettem az Advanced Telephone-t ott csuszkára beállítottam de azzal meg nem tudtam felvenni a telefonhívást nem akart mükődni hiába húztam a felvételre a csuszkát.
Android 4 nem lenne benne ilyen lehetőség alapban? Nem tudom egyik ismerősömnek 2. valahanyas androidja van ott úgy lehet felvenni a hívást. Szóval nem értem
Vagy ha tud valaki valami ilyen szoftvert az is jó lenne. -
zoli121
aktív tag
S3 másolat akar lenni
-
b0bcat
addikt
válasz
Lalikiraly #151 üzenetére
Összevetésképpen (érzékeltetni, hogy mennyire el vannak szállva az itthoni árak): Most vettem egy Hero V6888-at. 22 ezer Ft volt. Ugyanaz a hardver, mint az AKAI 5800, csak 5 coll helyett 4,7 coll a képernyője, és még a felbontása is kicsit jobb (854x480). Nyilván nincs magyar garija, cserébe kitűnően kezeli a Telenor SIM kártyát.
Persze még csak ma érkezett, úgyhogy nem tudok sok tapasztalatról beszámolni.
-
-
b0bcat
addikt
Nemsokára kapható lesz a tecsóban is. Most láttam az akciós újságban. 40 ezer lesz. (50-ről "leárazva".)
-
zoli121
aktív tag
Jó telefon meg minden de az itt olvasottak alapján elég sok negatív tulajdonsága van
-
ufo13
tag
válasz
Mr. Elliot #142 üzenetére
Én is megtapiztam a MMarktban az új 5,3colos Akait.
Leesett az állam. Kiköpött S3, még az ikonok is...Nagyon szép.... UP neki! -
yosaka
csendes tag
pro: nagyon bika akksi, villámgyors, jó képek+video (megfelelő fényviszonyok mellett), ár
kontra: hangszóró kicsit torzít és halkRootolás engem is érdekelne :-)
-
Miracle001
csendes tag
Ha valakinek összejön rootolni az 5800-at az dobjon már rám egy privit mivel sikerült
1000Thx
Mirui.: Ha valaki akar venni a rootoláson kívűli problémám nem volt vele, csak ajánlani tudom meg vagyok vele elégedve.
-
Mr. Elliot
senior tag
Ma a Médiamárktban fedeztem fel egy ilyet. Ott 55K forint! Kézbe véve nagyon tetszett.
-
Wolf750
csendes tag
Használható root-ot talált már valaki?
Az MTKDroid és a Bin4ry fellelt verzióival nem megy. -
Wolf750
csendes tag
Sziasztok !
Nézze már meg az aki vett ilyet ,hogy neki is valóban csak 1GHz-es a proci az 5800-ban, vagy csak nekem ilyen a gép?
A GPS nekem gyors (max 10-20 sec) bár engedélyeztem a GPS-EPO és az A-GPS-t is.
Talán másnak is hasznos infó, hogy alapból a készülék a belső 2GB-s memóriára ment minden videót,fényképet és egyebeket.Ezt a tárhely menüpont alatt át lehet állítani ,hogy az SD kártya legyen az alapértelmezett tárhely.Üdv.
-
-
válasz
SandaJanda #135 üzenetére
Mint már többen írták a kisebbikben nincs GPS... Lehet hogy gomb van de a modul ezek szerint nincs. Az amúgy is sajna hulladék. Az 5800 ban van GPS de első alkalommal vagy 5 perc mire jelet meg műhódat talál. Addig nem akar működni utána viszont tökéletes.
Az 5800 hangminősége viszont kb pocsék. a kihangosítón szinte egyáltalán nem érted mit mond a másik, a sima beszédhangszórón meg halk egyszerűen... Én azthiszem holnap megis fogok szabadulni tőle, mert ha nem értem mit mond a másik akkor falba verhetem a fejemet is
Ez van sajna.
A net marha jó rajta, wifin még gyors is. Azonkívül mindene működik kb pöpecül, nyilván ha aktívan nyomja az ember eszi az akksit. Viszont mostmár 45 be kerül... az Ósanban... Ez van.
-
b0bcat
addikt
válasz
SandaJanda #132 üzenetére
Melyik modellnél? A kisebbikben mintha nem lenne GPS.
-
SandaJanda
csendes tag
Az a kérdésem bárkihez aki tudja a választ, hogy a GPS-e, hogy működik. Nagyon ócska a kezelési útmutatója (ami inkább nem is az) és mindent úgy kell az ember fiának kitalálni. A GPS-re azonban eddig nem jöttem rá. Bekapcsoltam mindent ami szükséges lehet a működéséhez de ezidáig se kép se hang!
Előre is köszönöm! -
b0bcat
addikt
válasz
Lalikiraly #130 üzenetére
Mindeközben Kínában már 20 ezer körül lehet kapni "márkás", hasonló specifikációval (4,7 coll, 6577, 512 RAM, ICS) rendelkező készüléket, lásd Hero V6888.
-
Sziasztok. Közben már az 5800 as ára felmen 45 re. A kissebbiket viszont csak azok vegyék meg akik imádnak szívni ugyanis mondták az áruházban a főnökök is hogy mindet visszavitték kivétel nélkül. Az atab 5 el sincs sokkal kevesebb gond.
-
válasz
Lalikiraly #128 üzenetére
Najo ez vicc. Kerek 10 percenként eldobja a hálózatot. Mindkét simet persze...
-
Igen arra gondoltam, hogy mindkét hangszóró elég tré. Na emiatt rögtön ki is cserélték a telefont.
Az ujjal meg az a gond hogy sűrűn eldobja a hálózatot. A másik meg ha benyomnám a telenoros második
Sim ezkoöztárát azonnal android.phone leáll sötét képernyő, hálózat eldob. Na ilyenkor mivan? -
ufo13
tag
válasz
Lalikiraly #125 üzenetére
Már gondolom arra gondolsz, amikor telefonálsz... akkor valóban elég ratyi a hangminőség, mintga a másik fél szája messzebb lenne a telefontól, mint valójában
akksi max 2 nap -
Sziasztok! Nektek milyen a telefon hangszórója (5800) és meddig bírja akksival? Nekem elég recsegősés nem is valami hangos egyik sem.
-
magvető
csendes tag
61 ezerért árulja????
Ki fogja ezt megvenni?
Ráadásul nem vett hozzá semmilyen hátlapot, az a telefon saját hátlapja.
Ide beregisztrálva 4.990 Ft-ért lehet venni képernyővédőt, ami hátlappal együtt van.
Ez tényleg lehúzás -
zoli121
aktív tag
Érdekes hogy egyesek mennyit kérnek érte
-
Igen nálam is ez van!
factory reset és a legújabb sim és egy vodás meg egy telenoros simmel mint az állat úgy működik. Hasít nagyon szépen 4.1.2 es droiddal. Kiváló abszolút...
fólia az ATAB 5 öshöz való az jó rá? mert kéne mert nekem a gyári marha vastag és randa hójagos lett mert nem vágtam le a szélén a felszedőt és zsebben feljött...
-
magvető
csendes tag
Én is kicseréltettem a simet egy legújabbra,nálam működik azzal.
Előtte mindenképpen kell egy Factory resetet csinálni(pár hsz-szel korábban le van írva a módja).
Ha egyszer bejön a com.android.phone hibaüzenet,onnantól kezdve még sim nélkül is feldobálja.
Ezért kell a reset és utána az új simet betenni. -
rbrain
csendes tag
válasz
Lalikiraly #116 üzenetére
Sziasztok,
Írtam már erről a hibáról kicsit korábban. Ha bekapcsolásnál hosszan nyomod a hangerő gomb lefelét és a bekapcsoló gombot, bejön a root menüje. Ott válaszd ki a CMM, vagy CCM sort valami ilyesmi nem emlékeszem pontosan kínai karakterek és valami CCM, vagy MMC sor.
Ezután újra indul a készülék és a hibát sem dobja, amíg vissza nem teszed a kártyát.Kipróbálhatnád, úgy is, hogy leszeded a pin kód kérést.
Az érdekes, hogy én berágtam és vettem helyette egy "Prestigio MultiPhone 4322 Duo (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon, fekete (Android)" -ot ami 4,3 -as és kicsit jobb benne a proci 5000 Ft -al került többe.Indításnál az is feldobta a hibát, de bezártam és azóta nem dobta újra és minden működik.
Lehet, hogy tényleg szoftveres a baja. -
b0bcat
addikt
válasz
Lalikiraly #116 üzenetére
Telenoros vagy? [link]
-
Sziasztok!
Na én ma megvettem az 5800 asat.
Két sim et és micro SDt beleraktam bekapcsoltam és a szokványos hiba az android.com folyamat leállt és abszolút semmit nem lehet csinálni
kiszedtem egyik majd másik sim et vagy felváltva vagy micro sd nélkül. Ekkor is fennál a hiba.
nem lehet valamit kezdeni vele? De hogy sim nélkül isMarha bosszantó... Vihetem vissza...
-
ATD Webshop
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis infó az Akai PHA-5800 telefonról
Műszaki paraméterek:
Modell Szám: AKAI PHA-5800
Kijelző: 5.0'' Capacitive Multi-Touch
Kijelző felbontás: 800x480 Felbontás ,(16:9) képarány ,240dpi
Operációs rendszer: Android 4.1.2 Jelly Bean
Frekvencia Sáv: GSM: quand band, 850 / 900 / 1800 / 1900MHz ,SIM1/SIM2 kártya foglalat
3G: WCDMA 850 / 2100MHz, SIM1 kártya foglalat
CPU/GPU: MediaTek MTK6577 Dual Core max.1.2GHz processzor, PowerVR SGX 531
RAM: 512MB DDR3 (megjegyzés: a grafikai memória is beleértendő)
Belső Tárhely ROM: 4GB (Rendszer számára fenntartott 2GB, szabadon felhasználható 2GB)
Külső Tárhely: Támogatott max. 32GB Micro SD kártya
FM: Beépített FM Rádió
Wifi: IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth: Bluetooth A2DP
GPS: Beépített GPS + AGPS vevőKamera: Dual kamera: Hátsó 5MP (2560x1920) Beépített vakuval, Első 2MP (1600x1200)
Akkumulátor: 3200 mAh Készenléti idő 60-90 óra, Beszélgetési idő 180-320 perc
I/O Portok: 1 x USB port,1 x Micro SD Kártya foglalat,1 x Fülhallgató csatlakozó (3.5MM)
Méretek: 145 x 78 x 9.8mm
Súly: 188g (Akkumulátorral együtt )
Szín: Fekete
Egyéb Információk: * MP3 & MP4 lejátszás.
* GPRS, EDGE & WAP kapcsolat
* MMS üzenet fogadás-küldés
* Ébresztő óra
* Wifi Hotspot
* G-szenzor
* Hangrögzítő
* Telepített szoftverek:youtube,Skype,Facebook,Gmail
Doboz tartalma:
1 x Mobil Telefon
1 x Akkumulátor
1 x USB Kábel
1 x Hálózati töltő
1 x Sztereó Mikrofonos fülhallgató
1 x Használati Utasítás -
2kyra2
csendes tag
Sziasztok.
Köszönöm a válaszod magvető, sikerült az sd kártyát beletenni.
Már csak egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet csengőhangot(amit letöltök a telora vagy memóriakártyán van) beállítani?
Válaszokat köszönöm.
Üdv
lau
-
ufo13
tag
válasz
SandaJanda #110 üzenetére
Tegnap vettem egy 5800-at. Minden jól működik rajta, tegnap amikor a régi 5-ös úton mentem fel, akkor a térőt nagyon gyenge volt és nem tudtam telefonálni, ma nagyon figyelem, hogy dobálja a térerőt vagy csak ott volt szar a vétel. Telefonálás közben lehetne jobb minőségű a hangszóró, olyan, mintha a másik fél kicsit messzebb lenne a telefonjától.
Korábban volt atab5-öm is, összevetve a kettőt:- aTab: nekem semmi bajom nem volt vele, sőt meg is bántam anno, hogy eladtam, hangminősége telefonálás közben jobb volt, mint AKAI-nak
- ugyanakkor a krómozott kerete nagyon gagyi, szerintem azok előbb utóbb le fognak pattogni
- elégedett voltam vele, képforgatás is ment
- ha jó emlékszek, akkor ehhez csak 2800-as akksi volt- AKAI: a telefon középkeret sötétre van fújva, ami kicsit minőségibb benyomást kelt
- gyors, nem fagyott, elsőre tetszik
- hangszórót és hangminőséget figyelem most rajta
- akksi papíron erősebb 3200-asÁltalános:
- aTab és AKAI nagyobb méretben, mint a Myaudio S508, amit még Myaudio-hoz adtak hátlap védőt, az ezekre nem ment rá.
- Myaudio Q508-am is volt, tegnap adtam el, arról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, brutális jószág...csak nagyon féltettem...aki tud olyat venni vegye meg!!! nem fog csalódniAmi nem tetszik:
Ha nézek egy weboldalt és valamire (kisebb szöveg) rá akarok kattintani, akkor sokszor egy kicsit alatta érzékelnek. Próbáljátok ki, hogy a mobilarena.hu után normál nézetre állítva minimális nagyítással találjátok el a hardverapró szót...hááát, 5-ből csak 2x sikerül, mert ha pont arra kattintasz, akkor alatta lévő szót érzékeli... Ebben a Samsung sokkal jobbak...na de nem is ennyiben kerülnek.Így most elsőre ennyi...még ismerkedem az AKAI-val...de az aTab hangminősége fülhöz tartva jobb volt. Többi szinte ugyanaz...
GPS-t ma kipróbálom, hogy milyen gyorsan talál jelet.
-
-
moriarty
csendes tag
Na, AKAI tulajok, lassan egy hetes használat után mi a vélemény?
-
Lacee83
tag
válasz
ATD Webshop #106 üzenetére
Köszönöm.
Így már bíztatóbb. MicroSD alapból jár hozzá? Azt hiszem az androdos telókba egy 2gigás szokott lenni. -
ATD Webshop
csendes tag
-
Lacee83
tag
válasz
ATD Webshop #101 üzenetére
A képek alapján a két sim egyformának tűnik. A kártyacsere mennyibe fájt? Mert ha plusz kiadás akkor érdemes belekalkulálnia készülék árába... Nekem T-s és vodás kártyáim vanank nincsenek 2évesek, vagy ennél újabb kell?
-
2kyra2
csendes tag
Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni?
Lehet csak én vagyok ennyire béndzsó de nem találom akai pha5800-nál az sd kártya bemenetet.Hol kell lehet beletenni a micro sd kártyát?Valaki aki már vett ilyet leírná részletesen?
Előre is köszönöm.
Üdv
lau
-
ATD Webshop
csendes tag
Sziasztok!
MEGOLDÓDOTT az AKAI PHA-5800 -as Telefon Újfajta TELENOR SIM kártya kompatibilitásával kapcsolatos probléma,akinél jelentkezett a "Sajnáljuk a(z) com.android.phone alkalmazás leáll" hiba üzenet az a szolgáltatónál cseréltesse a ki a kártyáját a most forgalomba került legújabb SIM kártyára, amivel a készülék tökéletesen működik. Ahhoz hogy a "Sajnáljuk a(z) com.android.phone alkalmazás leáll" hibaüzenetet eltüntessük FACTORY RESET-et kell csinálni a készüléken.Ezt kikapcsolt állapotában a készülék bekapcsológomb és Hangerő - gomb folyamatos nyomva tartása mellet a Factory mode előhívható,felülről az 5. menüpontra (e MMC) kell navigálni a Hangerő - gomb segítségével ezt követően a bekapcsológomb egyszeri megnyomásával a készülék reset-eli magát és vissza áll a gyári állapotára.
Factory mode
Amennyiben bárkinek segítségre lenne szüksége a lenti elérhetőségek valamelyikén keressen fel minket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Home server / házi szerver építése
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Peugeot, Citroën topik
- Total Commander
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest