- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
ClayMore #32904 üzenetére
Folyamatos felvetelre is jo ugye?
Igen, nalam is ugy megy - tehat nem a novritsch clipcam jellegu, par masodperces felvetelek, aztan egesz nap nyomkodod, vagy elfelejted, aztan pont a legjobb reszek hianyoznak. A felveteleket termeszetesen 4Gb-os szeletekre vagja ez is, de kozottuk nincs gap, siman osszefuzhetoek.Odavereseket is birja a haza es a rail rogzites?
Fem az egesz, szoval birja. Az enyem mar kapott az elettol, de meg egyben van.Konnyen kaphato hozza potlencsevedo, ha belovik?
Igen, runcam oldalan lehet rendelni, par dollar. Ha eleve onnan veszed, lehet erdemes is rendelni melle 1-2-t, gondolva a jovore.Ha minimum felbontason futtatod bir 4 orat az akksija?
Ezt nem tudom megmodani. En 2.7K-ban 60FPS-en futtatom, es vagy powerbank van radugva, vagy ujabban mikor kilonnek, vagy visszaallasokkor szoktam ratolteni powerbankrol. Igy siman birja egesz nap.Figyelni kell a memoria kartya iras/olvasas sebesseget amikor kartyat vasarol hozza az ember fia?
Igen, erre erdemes figyelni. Nekem minden kameramban Samsung Class 10, U3, V30, A2 sebessegosztalyu kartyak vannak, ezekkel nem volt semmi gondom eddig.Az objektiveket lehet cserelni 25 vs. 40?
Igen, sot a foxeer lencsek is belemennek. Arra figyelj, ha a kicsit veszed, annak az elejen az objektiv haza is kisebb, szoval egy gyari 25mm-esbe kesobb 40-est tenni csak akkor tudsz, ha veszel hozza ezt a fem csovet is (plusz az uveget az elejere). Ha elore tudod hogy cserelgetni fogod, akkor a nagyobbat vedd meg.Zarojelben megjegyeznem hogy eleg sokat szivtam a scopecam 2-vel, mire kisakkoztam, hogy valoszinuleg "alaplap" hibas (random fagyasok, random formazas, random reset, stb). Eleg hosszan kellett levelezzek a supporttal hogy felfogjak nem en vagyok a hulye es a memoriakartyakkal is minden ok, szoval a vegen mar inkabb mondtam hogy kifizetem csak kuldjenek egy nyomorult alaplapot bele. Na ezt megkuldtek valami akcios aron, ingyen postaval es lass csodat, azota hibatlanul mukodik a cucc.
Az ismerosi korombol senki mastol nem hallottam hasonlo hibajelenseget, de gondoltam megemlitem, ha ilyet tapasztalsz, van ra megoldas.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- PlayStation 5
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
Állásajánlatok