Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Sajnos az a baj csak a kinai redwolfon van az a pisztoly es cso amit akarok.ukn sajnos nincs
-
hitman77
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm. Megrendeltem a TM-it. Már csak BB-t kell beszereznem hozzá.
-
hitman77
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ok, köszönök mindent. A hop up-ot sajnos nem találom az oldalon, de majd rákeresek.
-
hitman77
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ok, köszönöm. Akkor megrendelem valamelyiket. Amit linkeltél az a legjobb ebből a kategóriából? Láttam Umarex-et is ilyen áron. Vagy a Galaxy is ajánlott? 0.20-as BB-t érdemes hozza rendelni?
-
hitman77
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A linkelt Galaxy hol áll a rangsorban?
-
hitman77
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
15K. Köszi megnéztem jobbnak tűnik valóban. A márka mindegy?
-
hitman77
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Noss igen, telefonról nem ment, szóval: [link]
-
hitman77
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A lengyel webshopnak mi a címe? Ránéznék addig.
-
hitman77
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Értem, köszönöm. Tudsz ajánlani egy megbizható webáruházat?
-
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
A MASz-t inkább nem emlitem, mert sok helyen évezred elejei gyakorlatok vannak benne, lásd pl.a kronó, amikor legtöbben már csak max kronózás miatt használnak 0.2t, valós játékon nem.
Én személy szerint lowcap tár, benne pár db 0.20 as és utána ugyanannyi 0.25 ös, és megkérem az illetőt mérjunk még rá párat a 0.25tel. Én igy könnyebben látom hogyha van valami gáz a fegyóval, gyengül a rugó, neadjisten szelel valahol nagyon a tömités, jobban rááll a szemem a 25ös értékre.
Másik - közeljövőben tervezem beadni a fegyót airsoftpsintershez, nagyon megtetszettek a munkáik
csak nem tom milyen minta legyen....multicam felszereléshez -
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Gondolom hallottál má arról, hogy többfajta bogyóval is lehet, és nem ugrik elő a bokorból a szerecsen levágni a kezed, ha éppen 0.25-tel is le mered méni

Lelkivilágod megnyugtatásaképp: le volt mérve mindkettővel
csak mivel a büdöséletbe nem használok 0.20at, számomra irreleváns az az érték....400 alatt vagyok, örömbódottá -
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Koszi.Pre csobe szerintetek a prometheus megeri az arat?
-
VW
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Pont ezért fáj a fejem,az AUG formája,szerelhetősége,megoldásai miatt nagyon tetszik.Viszont megbízhatóság,lőtáv,strapabíróság (későbbi eladhatóság) miatt Cyma.

-
twi452
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jó én ehhez még nem vagyok hozzászokva.
Utoljára 20 éve tizenéves koromban volt kezemben fegyver akkor is csak ilyen papírszalagos puffogó játékpisztoly
Nekem ez a 700g is olyan volt h hű milyen komoly van benne anyag érzés fogott el amikor először kézbe vettem. -
twi452
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én annak is örülni fogok ha eltalálom a célpontot majd

Mondjuk lehet, hogy a colt-ot kellett volna választani mert az súlyra jóval kevesebbnek tűnt és azért célzáshoz biztosan kellene tartani
na de majd belenövök amúgy sincsenek hatalmas céljaim vele csak otthoni szórakozásPersze majd elkap a gépszíj mi?

-
twi452
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Majd letesztelem otthon, egyelőre csak kipróbáltam egy raktárban a dobozon.
Azért nem veszem félvállról eleget riogattak anno faipari suliban évekig h vigyázzunk magunkra meg kinőttem már a nagyon felelőtlen tinikort
Mondjuk az eladó srácnak rossz napja lehetett mert nagyon morcos volt és nem is próbált semmit "rámsózni" mint kezdőnek csak nehezen de megmutatta amit kértem.
-
twi452
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Van jópár darab kemény munkavédelmi szemüveg itthon gondolom azokat nem csapja szét ha visszapattanna valahogy

-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
+1

-
gabe_
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ja, High speed nemegyenlő nagy nyomaték?

-
Darko_addict
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Macikoma!
Úgy tűnik, felhasználói problémába ütköztem.
Nagyon alaposan felráztam a gázpalackot, síkban fejjel lefelé tartottam a tárat, és tartottam vagy 10 másodpercig. Teli is töltötte!
Én voltam a béna.Köszönöm!

-
Darko_addict
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm az infókat, akkor kezdek itt!

2015. 10. hónapjában vettem egy [M9 Vertec] full metal GBB pisztolyt. Főképp dísznek, meg mert szeretem a fém hideg tapintását. Ezidáig ellőttem vele egy fél palacknyi green gas-t és kb. 4 hónapja nem is töltöttem újra (legutolsó pötyögtetés után hagytam benne némi gázt).
Most kicsit kedvet kaptam csattogtatni, és ugyanúgy rádugtam a tár alsó szelepére a gázpalack vékony csövét, mint bármikor korábban. Hallatszott a sziszegő hang: hangos (normális) volt, majd 2 mp múlva elhallgatott, de tartottam még rajta egy kicsit, hogy menjen bele. A tár nehezebb lett, érződött, hogy valami ment bele. 4 golyó után viszont elfogyott, kiment belőle minden gáz. Ezt megismételtem még kétszer és hasonlóan jártam, 3-5 golyó kijött, de ki is purcant minden gáz, ami belement. Eresztést nem hallottam, nem sziszegett a tár se önmagában, sem a pisztolyba téve.Mit gondoltok erről, hol lehet a bibi? Harmadjára már tovább tartottam a palackot, de akkor se tudott kilőni több golyót. Kihasználatlansága miatt gondolkodom az eladásán, és jó lenne tudnom, mi a hézag, ha van...

-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
[ez] vallalhato kategoria?
-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Es milyen markakat erdemes nezni?
-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szoval akkor a lenyeg,h 20c legyen az akksira vesve?:-)marka szamit valamit?
-
DJGABI
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
azt hittem általánosságban kérdezte.
de amúgy ja, csak pl azt a turnigy akksimon kötőjellel jelölik, lehet az zavart meg engem. -
Milán13
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm a tanácsot! M.
-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
0.25 os madbull.ma tobb idom volt foglalkozni vele.hat a lokep nagyon romlott.40 meteren osszevissza mennek a golyok egyes lovessel.valamelyik jobbra csavarodik 30cm a masik mar balra .pedig olyan jo volt gyarilag a pontossag.
-
MasterHUn
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szia. az említett multkori Asirsoftpiac megnyitotta kapuit.
-
törölt tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm a linket!
-
Játékos
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Szia!
Köszönöm a hozzászólást, de ezek szerint félreérthető volt. Nem lövés előtt gurul ki a bb, hanem lövök, de a golyó nem lövődik ki, hanem csak szépen kiesik, ha a cső lefelé áll a vízszinteshez képest. Ha felfelé van, akkor benne marad, és a következő bb-vel egyszerre kijön, persze lassabban...
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Zero konkretum. Epp ezert merult fel bennem is a gyanu, hogy ez csak egy adatgyujto oldal.
Monjduk ha ugy vesszuk facebookon sincs semmi ilyen informacio, de az legalabb mukodott, max 1 nap alatt el tudtam adni, barmit. Barmit amit normalis aron, normalis kepekkel, leirassal meghirdettem. Na de hatha megis beindulna majd. 
-
Revolit
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi, regisztráltam az oldalra

Egyébként azért nem is elvetemült ötlet itt érdeklődni. Mivel ahogy te is említetted, itt hozzám hasonlóan főleg technikai beállítottságúak járnak, azon belül ez pedig egy airsoft téma, és úgy láttam pörög a fórum, ezért gondoltam felteszem a kérdést

-
HAX
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm a részletes leírást és sss-nek is.
Akkor egyelőre marad az AK, 400-as töltőt én csak 10 eurósat találtam de amit linkeltél az már jó lesz árban is.
Akksi, töltő li-po lesz amint megvan rá a keret.
Mid cap tárat a realisztikusság miatt akarok, ahogy olvastam a low cap az már mazochistáknak való.
A héten lerendelem a pakkot, valaki tud kuponkódot TG-re?

-
Játékos
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Én csak 185 vagyok, de már sikerült a full fém+kemény fa kombinációt eltörni egy ajtóban! Hosszabb volt a fegyver, mint az ajtó szélessége, én pedig beakadtam. Szóval nekem kisebb kell bentre. Nem hangárban, hanem irodaépületben.
elég kicsi ajtók, szűk folyosók. De már elvileg postán van a tus. -
Játékos
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Szia!
A. P. S. Ak47 az eszköz. Jelenleg hátul van az akksi, de elég sokat mozgunk épületben mostanában, igy kap behajtható tust, ezért az akksi előre fog vándorolni.
IRLB3034-föl olvasok legtöbbször. Erre fogok szerintem épiteni, viszont rengeteg rajz van internet szerte, és különböző megvalósítás.
Miért van az egyik esetben szükség egy nagy bazi diodára, a másikban nem, pedig látszólag ugyanaz a kapcsolás. Valamint itt mi a vélemény a kapcsoló körben elhelyezett kondiról? Hasznos annyira, hogy megérje betuszkolni?
Köszönök szépen minden segítséget!
-
Játékos
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Üdv!
A lőkép probléma megoldódott: hiányzott a "h-lenyomó"
ahhoz képest viszont nagyon szépen lőtt a fegyver! 
Kérdezném tisztelettel, hogy MOSFET beépítéshez konkrétan milyen kábelezést illik használni, ami totál megbízható, de nem egy ujj vastag?
Illetve, a FET-ek hogy bírják a beltéri játékokon való folyamatos egyeslövöldözést?
Valamint melyik az a MOSFET megoldás/megvalósítás, ami nehezen füstöl? Tehát rendszerbiztosnak mondható.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Játékos
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére

-
Játékos
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Először: köszönöm a választ!

Másodszor, ha jól gondolom, a "hatalmas" problémámon egy 11,1 V-os LiPo, egy izmos MOSFET és egy 16:1, esetleg 14:1-es fogaskerékszett kifejezetten sokat javítana az egyes lövésem lomhaságán?
A ~20 méter után balra húzó bb problémára van esetleg ötleted?
Köszi még egyszer!
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez komoly?
Nemar... -
Játékos
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Annyira picike, hogy szinte kívánatos, ehhez képest nem sok információt találok róla. A rajta dolgozó IC neve: 1C225L. Ha jó, amit találtam róla, akkor max. 25V, max. 100A, illetwe max. 179W.
junction temperature -55 - 175 °C.
Ezt találtam a data sheet-en. Ebből szerinted lehet remélni, hogy bírja a terhelést?
Köszi!
-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Belso dolgokra ertem.semmi optikai cucc :-) gondolom van egy szint amig erdemes kolteni .itanna csicsa az egesz :-)
-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Koszi.csak meg mindig gondolkodok [ezen] a fegyveren amit ajanlottal .Nehez dontenem.Es ,h mennyit kene erre rakolteni ,h a maximumot kilehessen hozni belole?
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Vettem egy ilyet depoban 18-ért oszt jónapot.
(ASG Franchi SAS 12 Tactical) -
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Koszi.Es a KOER markarol tudni valamit? Hasznalt fegyokat milyen oldalakon erdemes nezegetni
.? -
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Koszi az ediggi segitseget.Meg egy tenyleg utolso kerdes :-) gazos fegyok jobbak valamivel az aksisoknal? Azt latom visszarugnak .
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
de kovetem, csak ez valahogy kimaradt.

-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Macilaci: VAL-t?

-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Koszi.es ha megveszel egy ilyen dragabb fegyot mennyit kell meg cirka rakolteni tuningra? Optikai dolgok annyira nemerdekelnek csak egy red dot meg egy szij kene.inkabb pontossag ,tuzgyorsasag erdekelne.
-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Oke oke :-) Akkor szerinted megeri a tobbletkoltseget ?:-) mivel amator vagyok csak erdeklodok.Bocs ha idegesitelek :-)
-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szoval akkor a belbecs ugyanaz?:-)
-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Fuck logic.
-
Dupree
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Pont akadt egy ilyen gond... Kötekedő szomszéd akit az is zavar ha a saját kertemben vagyok hát ha még valami gázos fegyvert használok. Amilyen jóba is vagyunk képes rendőrt is hívni ebből adódón biztosra akarok menni. A fegyver tárolásra zárt tároló szekrényt ír elő a törvény ennek ténylegesen fémből kell készülnie és elég egy egyszerűbb [ mint mondjuk egy ilyen] vagy elég egy fából készült láda is? Most egy zárható faruhásszekrényben vannak de ott meg az asszonyt zavarja valami fura módon ő oda ruhákat akar pakolni és zavarja, hogy mindig zárva van.

-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem tudom ha most felpattintja a rendőr a csomagtartót mikor játékra megyünk akkor mi lenne. Némi magyarázatra szorulna a látvány az egyszer biztos.

-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Koszonom.amugy magyar oldalak kozul melyikrol erdemes beszerezni a fegyverket? Ahogy olvastam kulfoldrol rendelt fegyok felakadnak a vamon.Vagy ez nem igaz?
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
hmm... ez mas szemszogbe helyezi a leanyzo fekveset

-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére

-
szabog4
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
" ...Nekem a visszaforgásgátló volt a bosszantó, meg az elsütőbillentyű akart nehezen a helyén maradni összerakáskor, ha ki kellett venni előtte. A Ver3-ban nem igaz, hogy 3 alkatrész kell az elsütéshez!
"Ezzel pont ugyanígy voltam/vagyok. Márkásat könnyebb összerakni sokkal, mint az alsó kategóriásokat, azoknál valahogy nem akar a visszapörgésgátló megmaradni a valagán!

-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Dettó jártam már így, hogy a kezembe adtak egy szatyor ak-t...

Hozzáteszem, a kis low budget műanyag cyma m4 gb-je nem ugrik szét, visszaforgásgátló a helyén marad, piszok jó szerelési szempontból.
Ellenben az A&k m4-em többször kib*sznám, kb rugó nélkül is szétakar repülni szereléskor a belsőség...

-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Első alkalommal én is majdnem kivágtam az ablakon.

-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére

-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem a rekurziv fuggvenyek, a json, az objektumorientaltsag (es sorolhatnam) ami alapveto
Neked pedig ex szervizes-kent ez 
De lasd a pozitivumot, hogy probalok nyitni

koszonom a tippeket amugy!
Segithetnetek majd, ha szabad ilyet kernem, hogy milyen alkatreszeket ajanlotok / ajanlasz -
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jóóóvan hát nem mindenki születik műszerésznek.
Az én szintidőm is sokat javult, ha igy haladok lassan meglesz a 2 óra.
Egyébként először én is igy csináltam ahogy mondod, de nekem valami mindig szétbukott, legrosszabb esetben a rugó, szóval innovativ lettem és feltaláltam ezt a csodás módszert, azóta jobban alszom. 
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
nozit hengert es rugot szeretnek cserelni a 416c-ben
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
nem ugy ertem, hanem itthon ahogy latom a minoseg nagyon hozza van allva az itthoni atlagkeresethez. persze, hogy megnezik, de en kint valahogy nem talalok jingjong vagy mi markakat es inkabb kiadnak tobb penzt egy megbizhatobb, minosegibb replikara mint itthon. persze ez is visszagyuruzik a budget-hez amibol az atlag magyar ember gazdalkodhat.
egyszeruen ertelmes szervizt sem talaltam itthon eddig
igaz lehet nekem kellene nekiallnom dolgoknak, csak nem vagyok tulsagosan ilyen beallitottsagu ezert inkabb fizetnek, ha tudom, hogy valaki biztonsagosan tudna atalakitani a dolgokat amiket szeretnek.ellenben ahogy latom szinte minden szerviz negativ kritikakkal rendelkezik (ezl ehet az is, hogy csak fikazzak oket vagy nem tudom) de igy nem nagyon merem elvinni a replikakat.
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
jaa, neem. nem arra reflektaltam, csak kiegeszitettem, hogy a gbbnel a tarak ara azert borsos tud lenni. ezt is csak azert irtam mert itthon leginkabb arorientalt a dontes.
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Genuine GBB tarak arahoz kosd fel a nadragszijat

-
gerenda110
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
értem, csak felmerült bennem a kérdést, mert haverom átakarja alakítani a fegyverét

-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ennek kellene lennie

-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ah, igen, köszönöm a kiegésztitést.

-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igaz 
Ezt nezd.
DD Na ezektol meg a szor is felall a hatamon 
Ver Pista es a nem tudom elengedni az elsutobillentyut
[link] -
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
ez utobbi igen kecsegtetoen hangzik
bar ha lehet hasznalni fustot joval egyszerubb a dolog. ugy sem konnyu, de taktikai elonyhoz jutsz ha mar 1 ember ki tud ugy jutni hogy azt senki sem latja. de benne lennek egy ilyenben 
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezert jarok milsim-re ahol kotelezoen lowcap/realcap tarakkal lehet csak jonni. A zorgos hicap hell-t amikor futnak es hallod merre megy a bb csorgesebol a tarban - es utana azt, hogy raragad a ravaszra es csak onti magabol a bb-t - koroket en sem szeretem.
Benne vagyok ebben is bar ez ranezesre egy speed cqb palya. nem? mar a belterre gondolok termeszetesen.
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Merre szoktal altalaban jarni jatszani? Vagy osszevissza szoktal? Ha egyaltalan jut ra az embernek ideje a melo mellett :/
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hehe embere valogatja kinek mi tetszik. Van egy telitusos 416dm is majd tolok fel rola is kepet. Nincs kedved menni valamikor jatszani egyet? Budapest kornyeken elsz?
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Koszonom szepen a reszletes leirast! Vegre valaki erthetoen magyarazta el

A tanio kobat en is neztem, de meg Belgiumban tobben is azt mondtak, hogy nagyon nem jott be nekik emiatt elvetettem ezt az iranyt.a 416D-ben mar regota egy madbull 6.03-as cso (363mm) es egy guarder 70es gumi van (kettes - harmas sorozatokat szoktam altalaban loni) es meg vagyok/voltam vele elegedve. Ott a hopup kamrat meghagytam annak amit a VFC alapnak szallitott mert mindenkitol azt hallottam, hogy szuper. es ugy tunik tenyleg az. Gondolkodom amugy kicserelni egy fem hopup kamrara (a jelenlegi muanyag) bar azt is rebesgettek regebben, hogy a fem kamrak sem mindig az igaziak se tartossag, se megbizhatosag szintjen.
a 416C-ben azert tervezek csovet cserelni, hogy vegigerje a silencert. Maga a prec csovek szerintem csak vakitas

Te melyik kamrat hasznalod?
Az FPS szoras 10 majd 5fps alatt ezt mire erted?
A 416C most:

-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
CQB, mit nem adnék egy jó kis CQB-ért!
Ha lenne, en is barmit megadnek erte de ahogy lattam a legtobbszor speedpalyas futunk lovunk futunk itthon a cqb standard. (tudom altalanositok amit nem szabad, elkepzelheto, hogy rosszul, de en igy latom)pedig egy fasza epuletfoglalos szobatisztogatos cqbben en is benne lennek nagyon is

-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Koszi a segitseget neked is es mindenkinek

Ah, ne is mondd mennek gyakorolni en is, de itthon nem tul befogadoak a csapatok sajnos
5 evet jatszottam Belgiumban es Franciaorszagban mire hazajottem itthon mar nincs csapat :/ CQB verpistikes mokakra nem vagyom, leginkabb a real fele huzok de akiket megkerdeztem sajnos mindenhol stoppolva van a felvetel :/ Ertelem szeruen szuk barati tarsasagok mozognak/jarnak egy csapatban ritka, hogy kivulallot beengedjenek.Azon gondolkodtam meg ezen felbuzdulvan (silencer), hogy akkor a belso cso (jelenleg 229mm) is cseres lesz egy hosszabbra? mert ez viszont mar modosithatja gondolom a fegyver ertekeit (pontossag, ero, lotavolsag) nem?
-
[hun] warhea
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Rakerdeztem az egyik airsoft store-nal es azt mondjak nem ajanljak ha csak optikai modositasnak szeretnem, mert joval serulekenyebbe teszi a masinat. :/ o leginkabb arra utalt, hogy letorhetem a csovet ha beleutom valamibe. ennyire meggyengitene a szerkezetet?
-
gerenda110
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Mennyi volt a szállítás?

-
kovacszk
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Legutóbbi akción 16 dolcsiért sikerült fogni egyet

-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Bakker ennyiért fegyvert is adnak

-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Durva az a kerékszett

-
szabog4
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Rendben, ezt értem, nem gondoltam, hogy probléma, mert láttam itt 1-1 ilyen jellegűt.
Sajnos sehol sincs, végignéztem az összes webshopot, googleztam is. Militánsnál van egyedül (Utolsó 3db).Reménykedtem, valakinél esetleg kallódik 1 elromlott, eltörött vagy valami.
Airsoftos fórumokon általában egyből elkelnek, már ha van. Itt meg elég sok Double Eagle kerül szóba.Elnézést kérek, de ha nem lenne gond nem törölném, hátha valaki esetleg itt meglátja, akinél valahol a szekrény mélyén még is kallódna 1. Amennyiben probléma, törlöm azonnal!
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Itt a cél, ahogy irtad is a megbízhatóság, tartósság növelése, és az fps csökkentése. Mivel a 110es rugót 100-asra cseréltem, szerintem sikeres lesz a műtét. Na de majd meglássuk.

-
gerenda110
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Az a rézcső full belsőnek tűnik.

-
gerenda110
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az a kulso cso
Probaltam teflon szallaggal rogziteni de addig volt fix es fasza amig nem rangattam h va milyen faszan nez ki :d -
gerenda110
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
a cső végén van egy vájat, amibe a pici imbusz beleakad és leszorítja a lángrejtőt, na ide lehetne rakni tompit, de sehol nem találok hozzá

-
gerenda110
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
van, csak 50 dollár.. az a fegyver árának a fele...
annyit meg sajnálok kiadni egy pöcökért..
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
+1.
En is imbusz es kalapacs komboval szoktam kipufolni a szegeket. Ha ala van tamasztva egy nagy anyaval peldaul akkor semmi gaz nem lesz. Valszeg. -
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezt a képről szinte lehetetlen megmondani. Az oldalán elálló(Túl magas) lemezek árulkodóak. A nyákot kéne látni. Az enyém pontosan ugyan ilyen, és másolat..bár egész jó másolat, de azért az ellenállások miatt kivégzi a lipo-t ha nem figyelek.
Az biztos, hogy nem új, mert az már másképp néz ki. -
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
A tamiya csatiknak nagyobb az ellenállásuk, no meg nem is olyan passzentos, ráadásul relatív elég nagy, szóval azt még megértem, hogy cserélik valamire, csak azt nem értem, illetve arra nem találok magyarázatot, hogy a 99% miért kötelezően T-re cserél, holott van más (akár jobb) alternatíva. No mindegy.
Az Apple-t soha életemben nem értettem, a felhasználóit meg végképp nem.

-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Annyit mondjuk tudok (remélem jól), hogy a Zsámbéki régi bázis az Önkormányzat tulajdona, holnap egy telefont megejtek feléjük...

-
gerenda110
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
ohh ha én azt tudnám milyen rugó kell bele..

-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Eladási árat kérdeztem, tehát nem hirdetni akartam itt, arra megvan a megfelelő felület. Szerintem kicsit félreértettük egymást.
De hogy airsoft téma. Kézvédelem. 2 dologtól félek CQB-n. körmöst kapok / szétlövik a pofázmányom. A másodikra már van megoldás, az elsővel bajban vagyok, Mechanix M-Pact kesztyű védhet ez ellen? Vagy ennek kivédésére nincs megoldás?
-
Thome
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezt a másik fórumban is utáltam, itt sem kedveltem meg. Az idegesítő kötözködésre (100ft).
Éppen pont ezért akarom eladni, mert nem teker, s hogy 11,1-el kitekerjem a fegyver belét, vagy egy normális nimh akkut vegyek (esetleg 9,9 life) még nem tudom. Valszeg 11,1 lesz fettel, csak az meg kvagyors.
-
Hubba12
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen ezen én is sokat gondolkodtam hogy legyen
belső tuning is van erősebb rugo minőségi hopup gumi
50m mel alak meg van vele
40 m van belőve a reddot
de megfogadom a tanácsod megy a másik oldalra
Gerenda110: Jo kis fegyo
biztos jó cqb-ra
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Lol.
Az ára mondjuk nem vicces. 
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
A rozskenyér is ugyan olyan szar mint a fehér kenyér, azért nem mondják

Csak nem tudsz kigyógyulni az éjjúdzsíből?
Szép fegyver, hogy rohadjon meg.
Glockkal mi van? -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Tokio az a hotel. Ez Tokyo

Amúgy meg A&K M24-et kell venni, már kb. ezerszer le lett írva. Ha nem lehet most kapni, akkor várni kell amíg majd lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
csak nem tom milyen minta legyen....multicam felszereléshez

elég kicsi ajtók, szűk folyosók. De már elvileg postán van a tus.
ahhoz képest viszont nagyon szépen lőtt a fegyver!

"