- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
Most kaptam az emailt, hogy "Claude 4 is here", próbáljam ki.
Claude Opus 4 Pro válasza:"Gyakorlati ajánlások:
Válaszd az AWS-t, ha:
Alkalmanként használod (< 100 óra/hó) Változó terhelés van Nincs 300-500 ezer Ft kezdőtőke Különböző modellekkel kísérletezel Professzionális támogatás kell
Válaszd a lokális megoldást, ha:
Napi több órában használod (> 6-8 óra) Állandó rendelkezésre állás kell Adatbiztonság kritikus Van technikai tudás a karbantartáshoz Hosszú távú (1+ év) használat tervezettHibrid megoldás: Sok fejlesztő kombináltan használja - fejlesztés/tesztelés lokálisan olcsóbb kártyán, production/nagy modellek AWS-ben.
Spot példányokkal kalkulálva: AWS G5.xlarge spot ár: ~$0.30-0.50/óra (120-190 Ft), így a megtérülés 8-12 hónapra nő.
A 4-6 hónapos intenzív használat után általában már megéri a lokális beruházás."Arra gondoltam, hogy én csak kipróbálnám az AWS-es történetet, amihez keresnék nálam jobban hozzáértő tagot, akinek van kedve elbaszarintani velem 550 dollárt
Hátha lenne valaki. "Meetingelhetünk", nézhetjük, nyomkodhatjuk együtt is, de offline, egymástól függetlenül is, csak akkor írjuk, hogy mit csinált a másik. Absz tanulási célzattal!!
Ha nem, lesz jelentkező, én akkor is nekiállok.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Épp ez a jó benne! Gondold el, hogy van egy 100 oldalas PDF amit át kellene nézned. Autót vezetsz a munkába menet. Egyszerűen emghallgatod podcast formájában a kocsiban az összefoglalóját vagy éppen megadod, hogy melyik teürletre fókuszáljanak a beszélgetésben.
De lehet az pl, hogy a projekted 30 különféle forrásból áll amiről szeretnél információkat kapni: weboldal, pdf, youtube videó, hanganyagok. -
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Akartam róla videót de miután kiderült, hogy 2000 kreditet adnak a regisztráció uztán és egy nagyon de nagyon egyszerű prjekt is 1000 kreditet visz el így lehet leteszek róla. Illetve ha javítást kérsz a projektedhez az is viszi a krediteket. Pillanatok alatt elégeted és kapsz egy félkész valamit.
Ráadásul a legdrágább csomag is pár 10 projektre elég mindössze.Illetve van már több open source kihívója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest