- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Monoton #1243 üzenetére
nem nekem félbe vette a válaszablakot az egyikbe futott a hagyományos válasz a másikban vele párhuzamosan meg a 4o verzio.
Egyébként ma biztos, hogy valami van a szerverrel is vagy ennyire több tokent használ az ha adatot kérek elemezni?
Mert bemásoltam neki egy excel táblazatot egy excel AI modulnak CGPT-n belül. elvileg ez xls formátumban letölthető eredményt is ad.
DE nem kértem semmi bonyolultat csak hogy a felsorolásbol válogassa ki az egyezüket és a hozzájuk tartozo számokbol adja össze majd irja ki az átlagát . 130 köluli sor és 6 oszlopban volt adat hozzá.
elöre nekifutott majd hibával ujra kezdte aztán azt mondta, hogy tul nagy az adat neki megprobálja szétszedni , majd harmadikra kiirta, hogy elfogyott a lehetőségem majd folytassam pár ora mulva. magyarul nem kaptam semmi használhatót egy ilyen feladatra . és akkor még hol lett volna valami bonyolultabb képletes macros diagramtól. megprobáltam csak a sima CGPT-be is hasonlo eredmény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest