- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Nem emléxem, hogy 66.93-mal 2x-est írt-e ki, de azt tudom, hogy azzal az AGP-s 6600 GT ugyanolyan gyors volt, mint a PCIe-es, sőt, ha megnézitek a tesztünket, akkor volt, ahol még gyorsabb is volt.
Ha az NV és az ATI driverből direkt korlátozza a kártya teljesítményét, akkor ebből balhé lesz, mert ezt azért csinálják, hogy az emberek a PCIe-t vegyék. Ezt össze fogom mérni a jövő hét elején.
Egyébként ez egy magyar fórum... -
fLeSs
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Ennyi infó nekem elég is lesz. Lemértünk pár AGP-s kártyát, és sztem többet kellett volna menniük, mint amit mentek, és miután láttuk ezt a 2x AGP jelenséget, csak erre tudtuk fogni a dolgot. Kipróbáltuk többféle chipsettel meg VGA-val, és mindig 2x-es maradt ez az OS alatti AGP-sebesség.
Kíváncsi vagyok a te eredményedre is, de azt már csak priviben küld el plz, mert ezt a topikot zárom. Amúgy b@ssza a dolog a fantáziámat, úgyhogy megnézem majd a 66.93-as driverrel is a 6600 GT-t, mert azon még tuti jó eredményeket értünk el régebben egy korábbi tesztben. -
fLeSs
nagyúr
válasz
várnarancs #7 üzenetére
azért, mert egy vga-teszt van készülőben, és ezzel kapcsolatos a topik.
-
fLeSs
nagyúr
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Azok az emberek, akiknek AGP-s 6600 GT, 7600 GS vagy 7800 GS VGA-juk van legyenek szívesek megnézni nekem az NV driverben, hogy az AGP hányszoros módban megy az OS mező alatt.
Arra gondolok, ami itt a képen éppen 2x-es módban van.
Ezen kívül még annyi infó kéne, hogy
1. milyen VGA-ról van szó?
2. milyen chipset van az alaplapon (milyen alaplap)?
3. és hányas verziójú Forceware van felinstallálva?
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest