- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
t97eat
csendes tag
Próbáljatok ki egy alaplap driver frissítést!
-
dragonfx
veterán
7600 gs
A OS nekem is 2xes.
91.25ös, és 865ös lapban van.
Amugy ha már van eza topic:
Van egyáltalán normális driver agp-s 7600gs-hez????
91.45tel és 91.31 nem telepíti fel magát azt írja nem talált megfelleő illesztőt az adott hardwarehez
91.25 béta felmegy és látja is de azér tmégis jobb lenne whql.
Everest gpu rész alatt nem lát semmit, coolbits nem tud semmit kezdeni a kártyával.
powerstrip 3.6 szerencsére látja rendesen.
ötletek??? -
finest
addikt
Ez a hiba már a 4x.xx-es driverekben is megvolt még az MX440-es időkben, de az 5700-as és a 6800-as kártya alatt is.
-
chaby7
aktív tag
Amugy szerintem hülyeség hogy AGP 2x-menne, mivel például a lapom nem is támogatja a 2x-eset.
-
chaby7
aktív tag
Biosba beállítottam AGP 4x-re, most OS-nél 1x ír.
3DMark05-ben kemény 40pontal kaptam kevesebbet mintha 8x-on lenne. -
Male
nagyúr
-
helkis
veterán
lehet megérné egy agp-s kari deviceID-jét átírni biosban, ugyanazon gyártó pci-e-s ID-jére.. akkor ahhoz szabná testre a driver a dolgokat?
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Azt en is neztem, az elejen azt irja 3x futatta a teszteket, majdnem 3x gyorsabb a x1600pro mint a 7800gs oc 1280x1024 4x aa/8x af mellett, 5.3fps vs 1.8 fps, ez aztan gameplay fun lehet
1024x768-ban szurok nelkul meg oke, aztan elpukkan a 7800gs oc, valoszinu valami driver bug, nem is lenyeges mert ugyis jatszhatatlan frameket hozott minden kartya very high bealitasokkal mar 1024x768-ban is.
Nem lennek a teszterek helyeben, amikor ilyen 2-5fps/sec-en kell vegig ulni amig lefutnak a timedemok
Talaltam meg 1 nem tul regi tesztet ebben van agp 6600gt/6800gt/7600gt agp es pci-e 7600gt [link] 91.32-es drivert hasznaltak.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Giga 6600gt HSI-vel(láttam volt ez is kérdés) via-ban szintén 2x, ngo-val omegával és nvidia-val is
-
lenox
veterán
Ne kotozkodj, te is drivert irsz, meg chipsetet, hiaba magyar a forum.
Atirol semmit nem tudok, de az nvidianal nem hinnem, hogy ez lenne a helyzet. A masik meg, hogy nem sokkal egyszerubb ugy ravenni az embereket, hogy PCIe-t vegyenek, hogy felnyomjak az agp arat? Meg keveset gyartanak, hogy ne legyen? A 67.11 se volt olyan nagyon rossz driver, szal ha az uj driverek direkt lassabbak lennenek, akkor hasznalhatod a regieket. Na mind1, erdekes osszeeskuveselmelet, ra is kerdezek, hatha mondanak valamit.
-
fLeSs
nagyúr
Nem emléxem, hogy 66.93-mal 2x-est írt-e ki, de azt tudom, hogy azzal az AGP-s 6600 GT ugyanolyan gyors volt, mint a PCIe-es, sőt, ha megnézitek a tesztünket, akkor volt, ahol még gyorsabb is volt.
Ha az NV és az ATI driverből direkt korlátozza a kártya teljesítményét, akkor ebből balhé lesz, mert ezt azért csinálják, hogy az emberek a PCIe-t vegyék. Ezt össze fogom mérni a jövő hét elején.
Egyébként ez egy magyar fórum... -
lenox
veterán
Na meg 1 dolgot elarulok. A 67.11-es driver utan nalunk is jelentos lassulas figyelheto meg az agp-s kartyak teljesitmenyeben, eloszor mi is a transfer speed-re gyanakodtunk, de nem az a baj. Az, hogy mi lassit, mar megtalaltuk, hogy miert, azt meg nem tudtuk kitalalni az nvidias mernokokkel egyutt sem. A reszletek sajna nda alatt szomorkodnak, es most epp low priority alatt van a dolog, mert sikerult workaroundot talalni...
Szal ha a 66.93-asra emlekszel, akkor ez egybeesik azzal, amit mi talaltunk, 67.11 es elotte gyors, utana meg lassu. A baj csak az, hogy 67.11-ig meg mas bugok vannak, de ez mar egy masik tortenet...
Ja es hogy ennek van-e koze az AGP 2x-hez azt nem tudom, szerintem nincs, de megnezetem az nvidiaval. Amugy 67.11 elott AGP 8x-t reportal?
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Ennyi infó nekem elég is lesz. Lemértünk pár AGP-s kártyát, és sztem többet kellett volna menniük, mint amit mentek, és miután láttuk ezt a 2x AGP jelenséget, csak erre tudtuk fogni a dolgot. Kipróbáltuk többféle chipsettel meg VGA-val, és mindig 2x-es maradt ez az OS alatti AGP-sebesség.
Kíváncsi vagyok a te eredményedre is, de azt már csak priviben küld el plz, mert ezt a topikot zárom. Amúgy b@ssza a dolog a fantáziámat, úgyhogy megnézem majd a 66.93-as driverrel is a 6600 GT-t, mert azon még tuti jó eredményeket értünk el régebben egy korábbi tesztben. -
lenox
veterán
Es itt is:[link]
Sot, google a baratom, es itt is:[link]
Szal itt azt talalgatjak, hogy 2d-ben 2x, de 3d-ben 8x-osra kapcsol.
Amugy egy csomo forumon megtalalni ezt a problemat, a megoldast nem talaltam meg. A fentin kivul meg az egy masik meglatas, hogy ez egy bug, es 2x-est ir ugyan ki, de a valosagban 8x-os.
Amugy ha kiprobalod, hogy mennyi adatot lehet feltenni ra, akkor kiderul, hogy 2x-es nem lehet, nekem egy qfx 4000 agp-s kartyara joval tobb, mint 1 GByte/sec adat megy fel, vagyis biztosan 8x a sebesseg, ha akarod hetfon meg tudom nezni, hogy azon is 2x-est reportal-e. -
Zsadi
őstag
Leadtek 6800GT ,Abit AV8 , ForceWare 84.21
Nálam is 2x OS alatt. -
_Lacos_
tag
inno 6800le
abit nf8-v2 : nf3
driver 91.45
pjtr
aktív tag
szégyellem magam, de hol látom ezt a fület?
kólbic peccset felraktam
-
Mtek agp 6800gs nv42+HSI 450/1200
abit is-7 intel865Pe
87-25 z-tweaked
szintén 2X -
fLeSs
nagyúr
válasz
várnarancs #7 üzenetére
azért, mert egy vga-teszt van készülőben, és ezzel kapcsolatos a topik.
-
fLeSs
nagyúr
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Azok az emberek, akiknek AGP-s 6600 GT, 7600 GS vagy 7800 GS VGA-juk van legyenek szívesek megnézni nekem az NV driverben, hogy az AGP hányszoros módban megy az OS mező alatt.
Arra gondolok, ami itt a képen éppen 2x-es módban van.
Ezen kívül még annyi infó kéne, hogy
1. milyen VGA-ról van szó?
2. milyen chipset van az alaplapon (milyen alaplap)?
3. és hányas verziójú Forceware van felinstallálva?
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest