- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Male
nagyúr
-
rocket
nagyúr
Azt en is neztem, az elejen azt irja 3x futatta a teszteket, majdnem 3x gyorsabb a x1600pro mint a 7800gs oc 1280x1024 4x aa/8x af mellett, 5.3fps vs 1.8 fps, ez aztan gameplay fun lehet
1024x768-ban szurok nelkul meg oke, aztan elpukkan a 7800gs oc, valoszinu valami driver bug, nem is lenyeges mert ugyis jatszhatatlan frameket hozott minden kartya very high bealitasokkal mar 1024x768-ban is.
Nem lennek a teszterek helyeben, amikor ilyen 2-5fps/sec-en kell vegig ulni amig lefutnak a timedemok
Talaltam meg 1 nem tul regi tesztet ebben van agp 6600gt/6800gt/7600gt agp es pci-e 7600gt [link] 91.32-es drivert hasznaltak.
[Szerkesztve] -
lenox
veterán
Ne kotozkodj, te is drivert irsz, meg chipsetet, hiaba magyar a forum.
Atirol semmit nem tudok, de az nvidianal nem hinnem, hogy ez lenne a helyzet. A masik meg, hogy nem sokkal egyszerubb ugy ravenni az embereket, hogy PCIe-t vegyenek, hogy felnyomjak az agp arat? Meg keveset gyartanak, hogy ne legyen? A 67.11 se volt olyan nagyon rossz driver, szal ha az uj driverek direkt lassabbak lennenek, akkor hasznalhatod a regieket. Na mind1, erdekes osszeeskuveselmelet, ra is kerdezek, hatha mondanak valamit.
-
lenox
veterán
Na meg 1 dolgot elarulok. A 67.11-es driver utan nalunk is jelentos lassulas figyelheto meg az agp-s kartyak teljesitmenyeben, eloszor mi is a transfer speed-re gyanakodtunk, de nem az a baj. Az, hogy mi lassit, mar megtalaltuk, hogy miert, azt meg nem tudtuk kitalalni az nvidias mernokokkel egyutt sem. A reszletek sajna nda alatt szomorkodnak, es most epp low priority alatt van a dolog, mert sikerult workaroundot talalni...
Szal ha a 66.93-asra emlekszel, akkor ez egybeesik azzal, amit mi talaltunk, 67.11 es elotte gyors, utana meg lassu. A baj csak az, hogy 67.11-ig meg mas bugok vannak, de ez mar egy masik tortenet...
Ja es hogy ennek van-e koze az AGP 2x-hez azt nem tudom, szerintem nincs, de megnezetem az nvidiaval. Amugy 67.11 elott AGP 8x-t reportal?
[Szerkesztve] -
lenox
veterán
Es itt is:[link]
Sot, google a baratom, es itt is:[link]
Szal itt azt talalgatjak, hogy 2d-ben 2x, de 3d-ben 8x-osra kapcsol.
Amugy egy csomo forumon megtalalni ezt a problemat, a megoldast nem talaltam meg. A fentin kivul meg az egy masik meglatas, hogy ez egy bug, es 2x-est ir ugyan ki, de a valosagban 8x-os.
Amugy ha kiprobalod, hogy mennyi adatot lehet feltenni ra, akkor kiderul, hogy 2x-es nem lehet, nekem egy qfx 4000 agp-s kartyara joval tobb, mint 1 GByte/sec adat megy fel, vagyis biztosan 8x a sebesseg, ha akarod hetfon meg tudom nezni, hogy azon is 2x-est reportal-e.
Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest