Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Az Age of Conan Unchained immár a Steamen keresztül is elérhető.
-
Wolverine
félisten
Mától ingyenes a játék.
-
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Nem egészen. Szerintem a decemberi nyílt trial továbbra is érvényben maradt, mert már level 22 vagyok és gond nélkül tudok játszani. Viszont Tortage-t nem hagyhatom el...

Azt nem tudom viszont, hogy ha elmegyek és egy ideig nincs kedvem fizetni, hanem inkább visszamegyek Tortage-ba, akkor visszaáll-e a trial állapotba, vagy csak előfizetéssel játszhatok újra?
-
Nimrod
addikt
Az normális jelenség, hogy párbeszédkor (NPC-vel questeléskor) az NPC feje egyszerűen kimegy a képből sok esetben és szó szerint a fallal beszélgetek?

-
Nimrod
addikt
Huh, de halott ez a topic.

Trial erejéig fent van most a gépemen, bár kiírás szerint már nem is regisztrálhattam volna a trialra (január 5-ig élt talán, én meg utána léptem be).
WoW-hoz, GW-hez képest jó, visszaad egy sötét középkori hangulatot. Annyira mondjuk nem durva, mint a Requiem: Bloodymare.
Viszont picit bugosnak tűnik, legalábbis téptem a hajam amikor kifagyott csata közben. Szerencsére ez eddig 1 vagy 2 alkalommal fordult csak elő.
Optimalizálás szempontjából mintha lennének gondok, mert itt-ott bizony akad, pedig nem lenne szabad.
Ami meglepett, hogy már itt is szerverösszevonás lesz, ami nagyon nem jó omen... (Tabula Rasa deja vu...).
Próbálta valaki fullos beállítással és ha igen, milyen konfiguráción?Egyébként ami nagyon tetszett, hogy lehet szólózni is (éjszakai mód).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nemethati
senior tag
De mért halt ki a topik?
Pedig nagyon nagy game a jelen állapotában
-
Silenzio
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Mert a dx10-et nem fejlesztik, nem lehet letölteni, stb. Ezen nem gondolkodott el még valaki?
Mert nem alulról kompatibilis a dx10 a dx9-cel, és mert a legújabb fejlesztéseket is a dx9-cel töltöd le, nem a dx10-zel. Hát ezért kell hozzá a novemberi dx9. Látom nem sokakat érdekel a Conan, én is csak egy haver miatt néztem be. -
Wolverine
félisten
-
Tsumaas
senior tag
Üdv!
Látom, nem nagyon pangg a topic, de azért remélem tud majd valaki válaszolni.
Olvasgattam visszafele, meg teszteket is, és az lenne a kérdésem, hogy még mindig annyira bugos-e, mint amikor kijött? -
gerlaip
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Ráfaragtam én is ezzel a gémmel. A Collectors Edition ott porosodik a polcon.
Nem ér meg egy hónap Conan 7 ezer forintot, az biztos. -
Satan_Claus
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Na, közben rájöttem, hogy a novemberi dx9 kell neki. Akkor meg a f@szért reklámozzák a dx10-es játékok között M$-ék.

-
Satan_Claus
őstag
Na, itt az új dx10-es patch. Nem is enged játszani

Azt írja, hogy töltsem le a legújabb dx-et a m$.com-ról. Ott persze a dx10 fogad. dxdiag szerint dx10-em van (Vista).

-
Raysen623
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan lehet bekapcsolni a Dx10-et a játékban?
A confignál nem lehet átállítani, és csak Dx9-et enged használni. -
Szőrös
veterán
válasz
SystemRoot
üzenetére
mi is úgy gondoltuk hogy nagy durranás lesz aztán mégse. pedig jó lehetett volna ha hallgattak/nának a játékosokra meg normálisan melóznának. ez van

-
Wolverine
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Nem akarok flame-elni... A WoW-nak több, mint 10 millió aktív előfizetője van. Az AoC-ból cirka egymilliót adtak el, és annak a harmada-fele már nem aktív account... A két játék nem egy súlycsoport.
-
torrob
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az MMORPG-kről írom egyetemen a szakdolgozatomat és szeretném a segítségeteket kérni. Akinek van kedve kitölteni a kérdőívemet az MMO-kkal kapcsolatban, az írjon nekem a torrob@freemail.hu e-mail címre és elküldöm neki, vagy írja le ide az e-mail címét és küldöm. A játszási szokásokról, a karakterekről, játékbeli viselkedésről, a játék hatásairól szól. Nagyon megköszönném, sokat segítene aki kitölti! -
Satan_Claus
őstag
Culture pvp-n indított valaki karit? Az egyébként mi? Cimmerian nem ölhet cimmeriant, csak stygiant meg aquiloniant?

-
Mikor lehet majd ingyenesen kipróbálni a gémet, nem tud vki vmit erről?
-
Satan_Claus
őstag
Egy kérdés:
Sok guild úgy hirdeti magát, hogy tele van linkekkel, ezt hogy a francba lehet megcsinálni? Állítólag valami recruit.txt vagy mi, de ilyen file nincs...

+ nem tud valaki egy jó ventri szervert?

-
Szőrös
veterán
válasz
J.R.Ewing
üzenetére
ááá annál azért mindenképpen jobb. végül is ez sem rossz csak nincs kész . persze egy mmo sosincs kész de ez még semennyire se. talán funcom helyrepofozza idővel csak kérdés mennyien maradnak meg addigra. engem jelenleg jobban érdekel WAR ( bétát most nyúzom ) és Darkfall.
-
Satan_Claus
őstag
-
sirzollee
tag
2hét játék után még mindig bejön a gamma.Szép,hangulatos,tetszik.A Skillekkel vaok gondba,mert pl a Climbing teljesen feleslegesnek tartom,alapból mindenki tud létrát mászni,miért kell ezt fejleszetni???
-
Backspace
tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Indok?
-
Backspace
tag
Na, azért nem gondoltam volna hogy ekkora a punnyadás az aoc fórumon...

-
Backspace
tag
Mi legyek ToS, Ranger vagy PoM? Ezek között vacillálok!
Haverom Guardiant választott, együtt fogjuk tolni. Ebből a szempontból jó lenne vmi heales kaszt, de ennek ellenére erősen szimpatizálok a rangerrel, bár a ToS is nagyon tetszik, csak a nerfek miatt, amiket hallottam kicsit félek, hogy a későbbiekben szívni fogom a fogamat...
A PoM, meg nem tudom, azért is izgat mert sok játékban healerrel voltam, valamint, hogy gondolom elég kevés van belőle a játékban, másegyéb miatt nem...
Pórbáltam egyébként a HoX-ot, annyira nem fogott meg ez a transformers feeling, próbáltam a Demo-t hát ez se nyerte el a tetszésemet, talán azért mert olyan mint a wowban a mage, abból is van nekem kettő, és játékmenetben nem láttam sok különbséget...
Ötlet tipp? -
Backspace
tag
Megvettem, wáháhá!

-
grimetime
tag
még mindig eladó az accountom -> [link]
-
Backspace
tag
btw milyen karakterekből van túltengés és melyikekből van hiány?
-
Backspace
tag
Valamelyik kedves fórumozó kisegíthetne egy triallal! Egy sörre a vendégem érte!
-
Backspace
tag
Összehasonlítási vélemény a wowval szemben. Nem a grafikára vagyok kíváncsi, hanem a tartalomra. Mennyire sokféle item van, mennyire helyezik a hangsúlyt PVE-re, hogyan oszlanak el a drop itemek, mennyire változatos a játék a wohoz képest?
Ugyebár így trial hiányában, nem tudja az ember mi vár rá. Elég rosszul jártam a Hellgatevel, nem akarok feleslegesen kidobni 10k-t hogy utána ne játsszak vele...
A válaszokat köszi előre is!
-
-Jackson-
őstag
kérdés, miért nem tudok egérgombokra bindelni? alapból nem lehet vagy csak felkéne raknom vmi egér drivert?

-
-Jackson-
őstag
tudja valaki hogy eddig kb mennyi patch-et töltött le a game?
-
sirzollee
tag
Kösti a tanácsokat....
.Kihalt a fórum??? -
sirzollee
tag
Bejött ez a gamma nekem naggyon is!!!Állat grafika,jó kis játékmenet-igaz még csak 10es lvles karakterek vannak.A Ranger,illetve az Assasinnál mire érdemes rágyúrni PVPhez(hide,recovery,stb)?Mik a tapasztalatok?
-
-Jackson-
őstag
ha minden igaz délutántól én is conan földjén fogok kalandozni
.najó, ennyire nem vagyok ám RP-s, cserébe biztosíthatok mindenkit hogy ahol ott leszek ott vér fog folyni!

-
sirzollee
tag
Megoldva

-
sirzollee
tag
Hali!A reggel kinlódom....Megvettem a gammát,oszt uccu a register.ageofconan.com beírom a kódot,adatok bevitele,de nem tervezném a bankártyás fizetést,hanem a feltöltőkártya lenne jó.Mit üssek be????SOS
-
grimetime
tag
accom még mindig olcsón eladó, augusztus 15-ig él, van rajta egy lvl 42 barbár, ha valakit érdekelne
érd -> msn -> yopp@counter-strike2.hu mail -> grimetimepecs@gmail.com -
Xirtam
veterán
Ha valaki mégis megajándékozna egy 7 napos trial-al azt nagyon megköszönném , szeretném kipróbálni mert így leírások alapján ATOM állat

3 Éve már , hogy WoW - ozok Warhammer bejelentés óta azt várom , de ez a Conan ez atom állat csúcs dög

-
Haart
addikt
Ha valakit érdekel nekem van egy eladó accom mindenével együtt, plusz egy 80-as karival. Meg még sok kisebbel

-
tatatomi
csendes tag
hát asszem én ezt most kihagyom mert felrak vagy 26 gigát és még fizetős is ugy tom

-
Kraptor
őstag
Buddy keyt nem akar valaki adni?
A rednszer már beindult, elméletileg.Mondjuk szopacs, hogy nincs ingyenes letöltési lehetőség

-
Xirtam
veterán
Valaki egy TRIAL 7 napos verziót tudna nekem ajánlani? ugyebár ha megveszitek kaptok, szeretném ki próbálni és ha bejövős a téma akkor megvenném!

-
Ragnar_
addikt
Oke, sikerült , pay by cash és kész is az account

-
gerlaip
addikt
Srácok.
Az úszással gondjaim vannak.
Két questet is találtam, amiben a víz ALÁ kell merülni valami cuccért. Egyszer sikerült véletlenül lemerülnöm (nem tudom, mire kattintottam) de utána sem feljönni, sem a merülés mélységét szabályozni nem tudtam. Ugyanúgy úszkált a karakterem jobbra balra közvetlenül a víz színe alatt, aztán megfulladt.Valaki felfedné nekem a víz alatti mozgás titkát? Köszi előre is!
-
Suni
tag
wow-hoz viszonyitva milyen a jatekmenet?
Wow-ot most hagytam abba es szeretnek egy ujabb orult jatekba kezdeni. Grafika tetszik de a hangulat is szamitana. -
grimetime
tag
eladó egy friss account 28 nap van hátra belőle direct2driveról szedtem, user/passt tudok adni AOC-hez illetve direct2driveos download linket. ár -> 7k
-
brumesz
aktív tag
sziasztok,lehet hogy már valaki leírta itt a topicban,de az adatlapomon látható gépemen menni fog minden highon,szűrők nélkül,mondjuk oylan 40+ embernél 1280*1024-ben 25-30fps-el legalább?vagy nem annyira gépgyilkos?üdv.és köszönöm előre is

-
gerlaip
addikt
De nagy a csönd, srácok.
Senki nem tolja? Vagy a Diablo3-ra gyűjtötök? -
krokk
senior tag
trial már működik? mármint aki megvette a játékot az itt is meghívhat valakit mint pl wowban pár napra ugye?
Köszi.
-
Satan_Claus
őstag
Van olyan government form, ahol be lehet állítani rang szerint a jogokat?
-
J.R.Ewing
tag
vágom én is
megjelenés előtt 1 évvel már szerveződtek a magyar guildekmind1, annyira azért nem kapott el az MMORPG gépszijj
én pl már EU WoW-ra se költöztem át, mai napig USA accon nyomom, ha nyomom 
MadHUNtersből valaki?
))))))UI: az mondjuk tény, hogy hihetetlen nagy DnL-ben a bejárható világ. de inkább lett volna kisebb, és több a tartalom...
AoC világa kb mekkora ahoz viszonyítva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mert nem alulról kompatibilis a dx10 a dx9-cel, és mert a legújabb fejlesztéseket is a dx9-cel töltöd le, nem a dx10-zel. Hát ezért kell hozzá a novemberi dx9. Látom nem sokakat érdekel a Conan, én is csak egy haver miatt néztem be.

))))))