- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Először is helloka midenkinek. Eredetileg van egy 2500Barton-om ami megy alapfesszel 3200+ színten. Most kaptam kölcsönbe egy másik 2500+Barton-t és nagyon az az érzésem, hogy megfogtam az Isten lábát, mert a BIOS-ban a szórzó-t User Define(Alaplap ABIT AN7) beállítás mellett lehet váltógatni, úgye alapból 11*, de én simán átraktam 12,5*re is, és ment stabilan. Az FSB-nél 166-on megy alapból, de 300-ig ki van írva, hogy állítható. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen szórzó és milyen FSB kombinációk mellett, milyen teljesítményt lehet belőle kihozni, jah a BIOS a legkisebb proci beálítások változtatásánál kér plusz fezsültséget, merthogy a BIOSban nincs elég energia a beállítások mentésében, ami hülyeség, mert ha nem adok neki akkor is elmenti és 4 3DMark05 közül is mindig csak az elsőnél fagy le. Ami nem a proci hibája, hanem a videókártyáé(VPU rekover jelez ki mindig hibát, de mindig csak az első 3DMark05 tesztben és ott is csak a második repülő hajós tesztnél amikor kinyílnának az ágyúkat eltakaró fedél.)
Adok egy két infót a lap BiOSából:
CPU OPERATIONSPEED: Itt hármat lehet választani:
-USER DEFINE(akkor úgye a szórzót és az FSB-t is tudom állítani)
-2500+(ekkor megy az eredeti procim 2500+ szinten, ami logikus
-3200+(ekkor megy az eredeti procim 3200+ szinten, ami úgye szintén logikus
Másik beállítások amelyek közvetlenül a CPU OPERATIONSPEED alatt vannak:
*EXTERNAL CLOCK: 100-300MHz (ehhez a beállításhoz csak a USER DEFINE mellett lehet hozzáférni, ha jól tudom ez az FSB)
*MULTIPLIER FACTOR: 5-22ig (ehhez a beállításhoz csak a USER DEFINE mellett lehet hozzáférni, ha jól tudom ez a szórzó)
Ezek alatt vannak a feszültség beállítások.
Nah asszem ennyit tok magamon segíteni, előre is köszönöm a segítségeteket.
Aláírás: nem kötelező megadni<<<akkor nem is adom meg bíbíbí
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Notebook hibák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest