- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Először is helloka midenkinek. Eredetileg van egy 2500Barton-om ami megy alapfesszel 3200+ színten. Most kaptam kölcsönbe egy másik 2500+Barton-t és nagyon az az érzésem, hogy megfogtam az Isten lábát, mert a BIOS-ban a szórzó-t User Define(Alaplap ABIT AN7) beállítás mellett lehet váltógatni, úgye alapból 11*, de én simán átraktam 12,5*re is, és ment stabilan. Az FSB-nél 166-on megy alapból, de 300-ig ki van írva, hogy állítható. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen szórzó és milyen FSB kombinációk mellett, milyen teljesítményt lehet belőle kihozni, jah a BIOS a legkisebb proci beálítások változtatásánál kér plusz fezsültséget, merthogy a BIOSban nincs elég energia a beállítások mentésében, ami hülyeség, mert ha nem adok neki akkor is elmenti és 4 3DMark05 közül is mindig csak az elsőnél fagy le. Ami nem a proci hibája, hanem a videókártyáé(VPU rekover jelez ki mindig hibát, de mindig csak az első 3DMark05 tesztben és ott is csak a második repülő hajós tesztnél amikor kinyílnának az ágyúkat eltakaró fedél.)
Adok egy két infót a lap BiOSából:
CPU OPERATIONSPEED: Itt hármat lehet választani:
-USER DEFINE(akkor úgye a szórzót és az FSB-t is tudom állítani)
-2500+(ekkor megy az eredeti procim 2500+ szinten, ami logikus
-3200+(ekkor megy az eredeti procim 3200+ szinten, ami úgye szintén logikus
Másik beállítások amelyek közvetlenül a CPU OPERATIONSPEED alatt vannak:
*EXTERNAL CLOCK: 100-300MHz (ehhez a beállításhoz csak a USER DEFINE mellett lehet hozzáférni, ha jól tudom ez az FSB)
*MULTIPLIER FACTOR: 5-22ig (ehhez a beállításhoz csak a USER DEFINE mellett lehet hozzáférni, ha jól tudom ez a szórzó)
Ezek alatt vannak a feszültség beállítások.
Nah asszem ennyit tok magamon segíteni, előre is köszönöm a segítségeteket.
Aláírás: nem kötelező megadni<<<akkor nem is adom meg bíbíbí
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest