- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
Rengeteg féle program van, de meg nem mondom melyik ad ki magából premiere cc kompatibilis fájlt. Nem volt még dolgom vele, csak régebben, de már arra sem emlékszem akkor mit használtam.
A probléma amúgy is inkább az, hogy a legtöbb rögzítő program tömörítetlen aviba rögzít, mivel túl sok erőforrást emésztene fel a valós idejű tömörítés. Nem tudom létezik e egyáltalán olyan ami képes rá. Talán mintha az újabb nvidia kártyákhoz lenne ilyen progi, olvastam valamit róla.
Vagy használj más programot a szerkesztéshez (pl virtualdub), ami megeszi azt az avit, vagy konvertáld át a videókat. Vagy pedig próbálgasd a különböző recordereket, hátha ráakadsz egyre amivel menni fog. -
rlazol
veterán
sose használtam CS5-6-8 at (4-el dolgozom), nem tudom, megéri-e. Ha a kárty rendesen van telepítve és az avit egy sima videolejátszó (BS player, stb) gond nélkül lejátsza, akkor nem hiszem, h a kártya a gond.
Codekeket nem szereti a premier, főleg, ha nem legális. Újabbak telepítése előtt szedd le a meglévőket.
És próbálj meg egy átkonvertálást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest