- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
Az eddig leírt módszerek is jók arra amit te akarsz, de erre is van külön megoldás Premiere-ben, mégpedig a match frame. Itt a leírás hozzá.
-
orko
tag
Én is így szoktam amikor klippet készítek zenekarnak.Külön sequencen vágom a dob sávokat,külön a gityóét,stb .bemarkerolom a dal részeit verze,bridge,refren,solo és ha mindel megvagyok,új sequencen összeszinkronizálom a merkerokat.Elméletileg mindig okés minden. Nem tudom más hogyan csinálja,nekem ez After Effects precomp mintájára jött.
-
bbchris
senior tag
Ne nagyon machináld a felbontást mert a premier érzékeny rá és hibával elszáll . Inkább a legvégén konvertáld át valami videó encoderrel pl Total Video Encoder . A premi piszok érzékeny a beállításokra és csak pár kódeket szeret , a többivel pocsék lesz a képminőség .
Dumb : Valami hasonlót én is tudtam csinálni , a zoomolás sikerült de olyat már nem tudtam hogy zoom és mozgatás , az kéne nekem is .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest