Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz qnadam #2808 üzenetére

Kész rémálom amit leírtál, eleve 2x sebességgel nézem át a videókat leadás előtt, és ott sem feltétlen tűnik fel ha csak 1 black frame van, de mikor valami 8+ perces anyag van akkor tovább gyorsítom a previewt, és akkor már tényleg esélytelen hogy észre vegyem ha ez a baromállat szoftver beleköpött pár fekete képet.

Nekem összehozott freeze frame-et is, az még aranyosabb mert tényleg csak realtime-ban veszed észre, és mikor már a 3. verziót mentem ki valakinek nincs erőm, lassan új ránézni.

Én mac studion használom, stabilabb mint PC-n volt, de nevetség tárgya milyen lassú, a jelenleg top spec studio max ultra mega hyper modellen is, a warp stabi itt még csak 1 core-t sem használ maxon, próbáltam a legújabb v23-at is, na az meg eleve bugos volt, egy percig stabilizált 3 mpes canon MXF fájlt, vissza is tértem 22.6-ra.
    -
    Aki most kezdi a vágást annak nem is ajánlom hogy belekóstoljon, nekem nagyon fájdalmas a váltás, mivel majd minden projektnél használok dynamic linket, és összességében sokkal gyorsabb benne szöveget és grafikai elemeket animálni, mint davinciben.
    Persze aki most kezdi annak mind1, de az a node rendszer nem tűnik intuitívnak egy percig sem.
    Szerintem bárkinek elég a 22.6 os verzió, nem mondom hogy ez a leg stabilabb, de nem kell állandóan a legfrissebbet használni.

• total90

támogató

LOGOUT blog

válasz qnadam #2808 üzenetére

A neten talált hasonló hiba PC-n is jelentkezik, szóval szerintem megint csak az Adobe dobott ki egy félkész frissítést és mindegy milyen rendszert használsz.

Minden esetre most nekiláttam az egésznek DaVincibe... megpróbálok egyre inkább arra felé terelődni.

Új hozzászólás Aktív témák