Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
total90
üzenetére
én pécén premiere-ezek, szerencsére a legújabb is gond nélkül exportál, csak néha 1-2 snitt helyett feketét
nem gyakran, de még nem tudtam rájönni, mitől függ, mert olyan is volt már, hogy második nekifutásra hibátlan lett. ami sokkal viccesebb, hogy az ügyfél se vette észre, hogy ötperces filmjének végleges verziójának a közepéből és végéből is hiányzik kétszer pár másodperc...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nem gyakran, de még nem tudtam rájönni, mitől függ, mert olyan is volt már, hogy második nekifutásra hibátlan lett. ami sokkal viccesebb, hogy az ügyfél se vette észre, hogy ötperces filmjének végleges verziójának a közepéből és végéből is hiányzik kétszer pár másodperc...