- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
gergely2005 #73 üzenetére
Én Pro1-et használok az alapján...
Nem szoktam Premier alól DVD írni, mert minek? Kirakom mpg-be és megkérem szépen a DVD-lab menüszerkesztőt vagy a Nero-t, h a többit legyen szíves és intézze el.
A menü amúgy nem vesz le túl sok helyet, szvsz nyugodtan visszateheted.
Mpg-be mentés (miért nem találja meg elsőre senki se?) File-Export-Adobe Media Encoder itt tessék választani... nade mit
...
Format: Mpeg2DVD
Preset: alapvetően ez ugye a PAL DV High Quality 7Mb lesz - de ezzel a 1,5 óra több lesz, mint 1 DVD. Menj rá a Video-ra és húzd le a bitrate-t. 3500 alá ne nagyon menj, csak ha két óra anyagot akarsz tömöríteni egy DVD-re. 1,5 óra olyan 5000 Körül lesz, nem tudom pontosan, javaslom, h próbálj meg először csak pár percet kidobni, aztán számolj.
Ja, és lehet h ehhez NETen ekresztül aktiválnod kell a funkciót, de emiatt ne aggódj, tapasztalatom szerint még illegális premerrel sem gond.
Nem értem, hogyhogy nem tudsz mpg-et importálni, megnyitni? Ilyen nincs. Max ha a premier installja volt hibás vagy hiányzik a codec..
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Zyxel NAS326
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest