Hirdetés
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
attiati #9038 üzenetére
Jó, úgy látom, időközben megjött a válasz, amíg odavoltam. Tehát ha azt mondja a tutorial, hogy a maszkot fessük, akkor ne a réteget fessük! Újra és újra és újra ESZKÖZHASZNÁLAT!!! – amint már leírtam. Ha fogalmad sincs róla, hogyan működik és egyáltalán mire való a rétegmaszk, akkor ez a tutorial még nem neked való! Semmilyen eszköz használatát nem ismered. Legalábbis ez jött le. Sem a maszkot, sem a retusáló eszközökét, sem pedig az ecsetek beállítását. No, most ennyi ismeretbeli hiányossággal hallatlan bátorságra vall nekifogni egy konkrét retusálásról szóló tutorialnak; még csoda, hogy csupán két-három helyen akadtál el benne.
-
Wyll
őstag
válasz
attiati #9038 üzenetére
Ilyen esetekben hasznos a Screengrab nevű Firefox kiegészítő - bár ehhez előbb el kell tűntetni a reklámot:
Facebook-on bekattintottam, hogy Like, és már el is tűnt. Ez annyira még nem nagy érvágás szerintemArra figyelj, hogy a layer palettán az adott layer-nek a maszkja legyen kijelölve, különben az ecsettel magára a layerre fogsz rajzolni, nem a maszkra.
Ő is írja: "...now click on the Layer Mask..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest