Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethob
aktív tag
válasz
*Ropi* #24371 üzenetére
A monitor tanácsokat mindenkinek köszönöm. Annak természetesen nagyon örülnék, ha az általam monitoron látott színek közelítenének a rendelt nyomatokhoz, egyszerűbb (valójában általános) esetekben nem szoktam ott ülni a laboráns/nyomdász mellett...
Az se baj, ha van olcsóbb alternatíva ami fotós képfeldolgozás szempontjából optimum. De ha kell, most belefér a keretbe egy drágább monitor.
További kérdésem, hogy szigorúan PS+LR szempontjából mennyire van jelentősége a GPU-nak? Elég sokat utána olvastam tegnap, azt hiszem értem, hogy a PS és LR mely funkcióit gyorsítja és melyeket lassítja némileg a GPU, de abban nem sikerült nyugvó pontra jutni, hogy GForce processzor elég, vagy a Quadro tényleg jobb?
Jól sejtem, hogy elég a CUDA core-ok számát meg persze a memória méretét és sebességét nézni, és így a GForce kártyák PS+LR szempontból olcsóbbak/jobbak, vagy van azért más különbség is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest