- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz kiskornel #13657 üzenetére
Nem is arról van szó. Ha lenne elég megbízásom, amivel havi szinten rendszeres jövedelemre tehetnék szert, elhiheted, hogy fejlesztenék. De sajnos olyan ritka a megrendelés, mint a fehér holló, és a kedves ügyfél még annak is mindig lealkudja a felét, mert az hiszi, krumplit árulok a piacon. Azért ami befolyik, abból folyamatosan fejlesztem, ami kell. Tavalyelőtt vettem egy 500 Gigás vinyót (most kettő van a gépben), tavaly vettem egy tűrhető VGA-t, és hozzá egy minőségi tápot (FSP 400W). A múltkoriban ramon is gondolkodtam, mert volt pénzem, csak akkor már vennem kéne egy 64 bites rendszert is, ha ramot bővítek! Egy 1280×1024-es monitoron dolgozok, aminek semmi baja, nagyon príma, csak mára már elavult a felbontása. Egyébként sem lenne elég a világ legnagyobb monitora sem grafikai vagy zenei projektek munkálataira..
Közben mivel nem egy lábon állok, hébe-hóba mást is kell vennem. Vettem pl egy Wacom táblát, hogy megkönnyítsem a dolgomat. Ez is az idén volt. Az elmúlt években a hangszereimre is sokat kellett költsek. Na meg azért a háztartásban is elkél egy kis pénz. Szóval az a kicsi kereset százfelé megy. Tudom, hogy már rég kinőttem ezt a konfigot, de jelenleg kilátás sincs jobb vásárlására. Minimum alaplap, proci és memóriacsere kéne. De lehet, hogy az új alaplapba meg nem tudom berakni a PCI-os VGA-mat, akkor ugrott az is. Elhiheted, hogy szívesebben dolgoznék én is nagy, erős és modern gépen, de jelenleg azzal kell főzni, ami van, aztán majd szépen lassan, ahogy a jövőben esetleg több és több megrendelésem lesz, megengedhetek magamnak bővítést is.
Így lesz ez. Addig meg rátudok a fagyogatásra, meg a kényelmetlenségekre.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Fifa 20 PC játék (lemezes)
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest