- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz ViZion #12023 üzenetére
Ezt a videót nem most csináltam, már jóval korábban, csak most ismét felmerült, és belinkeltem.
Amúgy azért „szoktam rá” a videotutorialokra, mert sokkal könnyebb és gyorsabb elkészíteni, mint a hagyományos képes-szöveges tutorokat. Ott minden lépésről képernyőfotót csinálni, azokat mentegetni, és még mindig nem lesz elegendő illusztráció. A videó sokkal több képi információt hordozhat. Vannak, akik még a palettákat sem találják meg, míg egy videón be nem mutatjuk nekik, hogy hol keressék.
Emellett élőszóban adott időegység alatt sokkal több információ átadható, mint ha írásban locsognék 20 oldalnyit.
Ilyen prózai okai vannak, hogy előnyben részesítem a videót a hagyományos tutorialnál. Persze hébe-hóba még olyat is csinálni szoktam, csak ritkábban, mert macerásabb.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest