Hirdetés
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nagyon idegesítő problémám van, ez az "Out of memory" jelenség, sok oldalon sokmindent lehet olvasni róla, de igazi megoldást nem találtam. Hosszabb szövegek tördelése közben jelentkezik, pedig semmi oka rá, képek nincsenek a dokumentumokban – persze, ha lennének, akkor sem kellene ilyen hibát produkálnia – és miután leokéztam, ki kell kapcsolni a programot. Több helyen olvastam, hogy a Live Preflight funkciót ki kell kapcsolni, mert rosszul használja a memóriát, de ez nem lehet ok, mert az irodai (amúgy gyengébb) gépeken be van kapcsolva és ott nincs ilyen probléma. Letöltöttem az Adobe oldaláról azt a frissítést, ami elvileg (a közlemény szerint) megoldja a problémát, de nem oldotta meg. Egy teljes rendszer újratelepítés után kezdődött a probléma, nem új Win7 lett felrakva, csak ugyanaz lett újra telepítve, tehát a szoftveres környezet nem változott.
Egyszerűen ötletem sincs, hogy hogy oldjam meg... ja és a gond jelentkezése óta egyszer már újraraktam az egész Adobe csomagot, de az sem segített.
Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xcover 7 128/6
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest