Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Apple Watch
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nagyon idegesítő problémám van, ez az "Out of memory" jelenség, sok oldalon sokmindent lehet olvasni róla, de igazi megoldást nem találtam. Hosszabb szövegek tördelése közben jelentkezik, pedig semmi oka rá, képek nincsenek a dokumentumokban – persze, ha lennének, akkor sem kellene ilyen hibát produkálnia – és miután leokéztam, ki kell kapcsolni a programot. Több helyen olvastam, hogy a Live Preflight funkciót ki kell kapcsolni, mert rosszul használja a memóriát, de ez nem lehet ok, mert az irodai (amúgy gyengébb) gépeken be van kapcsolva és ott nincs ilyen probléma. Letöltöttem az Adobe oldaláról azt a frissítést, ami elvileg (a közlemény szerint) megoldja a problémát, de nem oldotta meg. Egy teljes rendszer újratelepítés után kezdődött a probléma, nem új Win7 lett felrakva, csak ugyanaz lett újra telepítve, tehát a szoftveres környezet nem változott.
Egyszerűen ötletem sincs, hogy hogy oldjam meg... ja és a gond jelentkezése óta egyszer már újraraktam az egész Adobe csomagot, de az sem segített.
Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Képregény topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- BestBuy topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest