- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nagyon idegesítő problémám van, ez az "Out of memory" jelenség, sok oldalon sokmindent lehet olvasni róla, de igazi megoldást nem találtam. Hosszabb szövegek tördelése közben jelentkezik, pedig semmi oka rá, képek nincsenek a dokumentumokban – persze, ha lennének, akkor sem kellene ilyen hibát produkálnia – és miután leokéztam, ki kell kapcsolni a programot. Több helyen olvastam, hogy a Live Preflight funkciót ki kell kapcsolni, mert rosszul használja a memóriát, de ez nem lehet ok, mert az irodai (amúgy gyengébb) gépeken be van kapcsolva és ott nincs ilyen probléma. Letöltöttem az Adobe oldaláról azt a frissítést, ami elvileg (a közlemény szerint) megoldja a problémát, de nem oldotta meg. Egy teljes rendszer újratelepítés után kezdődött a probléma, nem új Win7 lett felrakva, csak ugyanaz lett újra telepítve, tehát a szoftveres környezet nem változott.
Egyszerűen ötletem sincs, hogy hogy oldjam meg... ja és a gond jelentkezése óta egyszer már újraraktam az egész Adobe csomagot, de az sem segített.
Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Path of Exile (ARPG)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Battlefield 6
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest