- Macrodroid
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scott_free
üzenetére
Ez bizony a kopipészttől van, az indesign egy kicsit másképp kezeli a vektorokat, mint az illustrator (ne kérdezd, hogyan-miért, én nem vagyok programozó). Szóval a megoldás lehet az, hogy nem kopizod, hanem beilleszted place-szel az ai doksit, amiben ez a diagram van és akkor, ha változtatni akarsz rajta, ai-ban kell majd ügyködnöd >> illetve a másik nyilván az, hogy ai-t fotosoppba, onnan meg valami raszteres, transzparens formátumba és így az indizájnba... csak akkor már elég nehézkes után szerkesztgetni.
Egyébként ez a vonalas hiba nem minden objektumnál jön elő, én is sokszor kopizok ai és indd között, de bonyolultabb cuccoknál már előfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest