Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már kaptam ilyet, de vissza is küldtem, hogy adjanak valami emberi formátumot, mert nincs még arra is idő, hogy kinyomozzam, hogy nyílik ez meg.
Azt nem értem, hogy az acrobat miért ezt ajánlja fel... a document/reduce file size menünél kiválaszthatod, hogy hanyas verziójú pdf-be mentse vissza a cuccot, meg lebutítja a képeket, stb., de nem csinál belőle metadata-t. Vagy ez egy más opció?A metadata az egyébként is egy fájlra jellemző tulajdonságokat tároló adat, pl. mp3-nál bitsebesség, hossz, szerző, album, számcím, képnél színmód, -mélység, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest