- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
TomPoe
tag
Ezek szerint sikerült egy elég nehéz kérdést feltennem

-
TomPoe
tag
Üdv Mindenki!
Nem találtam ilyen témát és elég erősen a digitális fényképezés részét képezi ez a szoftver véleményem szerint. Azon belül is a rendszerezést segíti. És ha már így ünnepélyesen témát nyitottam, lenne is egy kérdésem ezzel kapcsolatban!
Stock fotózásba kezdtem és ebben a programban meg lehet adni kulcsszavakat a képekhez. Ez azért jó, mert ezek az oldalak automatikusan felismerik ezeket a kulcsszavakat és nem kell minden egyes honlapon külön bepötyögni őket, ezzel is gyorsítva a feltöltést. A kérdés: valahol meg lehet nézni, hogy hány db kulcsszó lett megadva egy képhez? Lehet Bridge-en kívüli megoldás is, de a legjobb az lenne, ha ezen belül működne a dolog.Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest