Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz cigam #505 üzenetére

Na ez jó kérdés, én sosem tanultam könyvből nekem az túl monoton. Ezt szerintem nem lehet úgy hogy elolvasol egy részt aztán meg kipróbálod, egyszerre kell csinálni, és az nagyon szaggatott lehet, főleg ha még azt sem tudod hogy a főbb felületek mit jelentenek, vagy mire képesek, merre keress xc opciót.

Én azt javasolnám, hogy az elején a nagyon alapokat inkább videókból tanuld meg, az gyorsabb és egyszerűbb, mert mutatja neked mi hol van, hogy hozod elő, és mit csinál, nem csak ábrákat kell kövess, szöveg és vizuális támogatást is kapsz. Aztán ha már lesz egy képed arról hogy mire is jó ez a program, és elkezdesz kis projektekkel foglalkozni, amihez kellene ez meg az, talán a könyv is segítség lehet, sőt később már az is hasznos tud lenni, mikor unalmas óráidban olvasol kicsit és csak annyit jegyzel meg belőle hogy más, eddig nem ismerte feladatokra IS képes a program, esetleg valamit másképp is meg lehet oldani mint ahogy te azt eddig csináltad.

Az elején nagyon egyszerű projektekkel kezdj, és légy kitartó, ne akadj ki ha még az is gagyi lesz, mert ez nem egy könnyű szoftver, ha már ismersz akár csak 1 Adobe terméket az is sokat segíthet.

(#506) BonFire

Én arra gondoltam, hogy az én kérdéseimen kívül, kevés az aktivitás, mások nem nagyon kérdeznek, ezért gondoltam hogy már felhúztátok egymást pro szintre :P ... majd 3 hónapja kérdeztem a tavas projekttel kapcsolatban, azóta csak 1 oldalnyi hsz jött össze :(

Új hozzászólás Aktív témák