Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Na ez jó kérdés, én sosem tanultam könyvből nekem az túl monoton. Ezt szerintem nem lehet úgy hogy elolvasol egy részt aztán meg kipróbálod, egyszerre kell csinálni, és az nagyon szaggatott lehet, főleg ha még azt sem tudod hogy a főbb felületek mit jelentenek, vagy mire képesek, merre keress xc opciót.
Én azt javasolnám, hogy az elején a nagyon alapokat inkább videókból tanuld meg, az gyorsabb és egyszerűbb, mert mutatja neked mi hol van, hogy hozod elő, és mit csinál, nem csak ábrákat kell kövess, szöveg és vizuális támogatást is kapsz. Aztán ha már lesz egy képed arról hogy mire is jó ez a program, és elkezdesz kis projektekkel foglalkozni, amihez kellene ez meg az, talán a könyv is segítség lehet, sőt később már az is hasznos tud lenni, mikor unalmas óráidban olvasol kicsit és csak annyit jegyzel meg belőle hogy más, eddig nem ismerte feladatokra IS képes a program, esetleg valamit másképp is meg lehet oldani mint ahogy te azt eddig csináltad.
Az elején nagyon egyszerű projektekkel kezdj, és légy kitartó, ne akadj ki ha még az is gagyi lesz, mert ez nem egy könnyű szoftver, ha már ismersz akár csak 1 Adobe terméket az is sokat segíthet.
(#506) BonFire
Én arra gondoltam, hogy az én kérdéseimen kívül, kevés az aktivitás, mások nem nagyon kérdeznek, ezért gondoltam hogy már felhúztátok egymást pro szintre
... majd 3 hónapja kérdeztem a tavas projekttel kapcsolatban, azóta csak 1 oldalnyi hsz jött össze 
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... majd 3 hónapja kérdeztem a tavas projekttel kapcsolatban, azóta csak 1 oldalnyi hsz jött össze