Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok! Van egy Maxtor OneTouch 4 1TB 16MB 7200rpm USB külső vinyóm! kb.8-10 éves Rádugom a gépre világít nagyjából mintha felpörögne aztán semmi! Eddig nem volt vele gondom. Lehet itt a vége?Kábelek jók mert akkor nem világítana és nem akarna betölteni se .Esetleg szervizbe tudnak adatot menteni róla így is?Előre is kösz a segítséget.Ez lett volna az eredeti kérdésem!Csak rossz topikba próbálkoztam!
King Unique adott tanácsot amit megfogadtam és szétszedtem.A vinyót beleraktam a sz.gépbe SATA-n csatlakozva de ugyan az a helyzet vele megpróbál felpörögni aztán semmi.A win betölt SSD ről de a vinyót nem látja! A benne levő vinyó helyére raktam a kérdéses vinyót!
Kérnék további tanácsokat! Előre is köszönöm!
Ezt a hiba üzenetet írja: [1119/070215.192:ERROR:crash_report_database_win.cc(469)]
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- The First Berserker: Khazan
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Külpolitika
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest